19 yasındayım18 yaşındasın
ve açtığın konular yaşından oldukça büyük
lütfen yaşıtın insanlar gibi bir hayat hayal et ve onu yaşa
kedicikler gibimisin yoksa kız ee boşuna kapmadın arap şeyhini memişlerde büyük sana kalmadım ben deseydin sandalyeyi devirme nedir ya kafasına devirseydin sandalyeyi daha bi atraksiyonlu olurduBen normaldede göz makyajı çok yaparım gözlerim büyük olduğu için de dikkat çekiyor makyaj
Koyuyim foto gorursun:)kedicikler gibimisin yoksa kız ee boşuna kapmadın arap şeyhini memişlerde büyük sana kalmadım ben deseydin sandalyeyi devirme nedir ya kafasına devirseydin sandalyeyi daha bi atraksiyonlu olurdu
Canim 19 Muş yaşı18 yaşındasın
ve açtığın konular yaşından oldukça büyük
lütfen yaşıtın insanlar gibi bir hayat hayal et ve onu yaşa
Değilim!!Baiser bence sen psikiyatriye git
Renkli hayat hayali kuran umutsuz ev kızısın gibi geldi bana
Tatlım sen o memikleri kuçultursen nasıl ģöbegine kadar açıp gösterceksin bidaha ele güneKoyuyim foto gorursun:)
Profildeki sizseniz yaşınıza göre makyaj gerçekten fazla kız o çocuktan hoşlanıyor olabilir19 yasındayım
arap manitan kızmıyo dimi böyle makyajaKoyuyim foto gorursun:)
Hayır hahaarap manitan kızmıyo dimi böyle makyaja
19 yaşındaymış çok fazla gerçekten makyaj zararlı bi kere fazlasıAyrıca profil fotosundaki sizseniz eğer daha 21 yaşında bir genç kız için çok çok aşırı makyajlısınız o dudaklar ne öyle estetikli gibi hiç hoş değil kim olsa irite gelir yani ayrıca sizin büyüüük taşlı yüzüğünüzü farketmedi mii.
Aslında 19 yasındayım burada yas degistirilmiyor ilk actıgımda 21 yazmısım. Farketmistir belkiAyrıca profil fotosundaki sizseniz eğer daha 21 yaşında bir genç kız için çok çok aşırı makyajlısınız o dudaklar ne öyle estetikli gibi hiç hoş değil kim olsa irite gelir yani ayrıca sizin büyüüük taşlı yüzüğünüzü farketmedi mii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?