Sen kimsin ki

Ben normaldede göz makyajı çok yaparım gözlerim büyük olduğu için de dikkat çekiyor makyaj
kedicikler gibimisin yoksa kız ee boşuna kapmadın arap şeyhini memişlerde büyük sana kalmadım ben deseydin sandalyeyi devirme nedir ya kafasına devirseydin sandalyeyi daha bi atraksiyonlu olurdu

Ay güzel kızmışsın ama kıskanmışlardır o yüzden... Bu arada konuda haklıısn ama kahpe demen ve sandalye devirmene gerek yoktu. Sinirlerine hakim ol biraz. İnadına oturacaktın orda gitmeyecektin

Konu baştan aşağı saçma. Arkadaşınız neden hiç tanımadığınız insanları beraberinde getiriyor, o kız ilk defa gördüğü birine pat diye neden makyajsın sırf desin sen yokken söylerdi neden ortamı gersin? seninle ne alıp veremediği olacak. Ayrıca orada o kadar kız varken neden tutup da çocuğa soruyorsunuz ne iş yapıyorsun diye seni neden ilgilendiriyor madem erkek arkadaşın varsa. Ayrıca ettiğiniz o hakaret küfür zaten kabul edilemez. Yaşlar kaç ya nasıl muhabbetler dönüyor öyle

Ayrıca profil fotosundaki sizseniz eğer daha 21 yaşında bir genç kız için çok çok aşırı makyajlısınız o dudaklar ne öyle estetikli gibi hiç hoş değil kim olsa irite gelir yani ayrıca sizin büyüüük taşlı yüzüğünüzü farketmedi mii.

Avatardaki sizseniz cidden full artı full makyaj ahauahau. Ama beni ilgilendirmez tabi o kızı da ilgilendirmezdi hiç kimseyi ilgilendirmezdi. Neyse kaçtım ben ahauahau

19 yaşındaymış çok fazla gerçekten makyaj zararlı bi kere fazlası

Aslında 19 yasındayım burada yas degistirilmiyor ilk actıgımda 21 yazmısım. Farketmistir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…