Kız haklıymış makyajını bi silde yüzyüze konuşalımHayır haha
Neden gülerek cevaplar veriyorsunuz kiAslında 19 yasındayım burada yas degistirilmiyor ilk actıgımda 21 yazmısım. Farketmistir belki
Bilmem güldümNeden gülerek cevaplar veriyorsunuz ki
Ben derim vallahi affetmemHer makyajın fazla diyene k.hpe diye atar yapılsaydı ohooooo
Süt bezleriniz kadar hayal dünyanız da büyük küçük hanım
Değilim!!
Lanet bitchh diyip devirdi benceK.hpe deyip sandalyeyi devirmek?Bir tek bana mi komik geldi bu konu?
K.hpe deyip sandalyeyi devirmek?Bir tek bana mi komik geldi bu konu?
Hakaret ettiğin kız sen öyle yapınca tepki vermedi mi ?Ben derim vallahi affetmem
Kabin memuru lise mezunlarını alıyor 19 yaşındayım 18 yaşından itibaren alıyor ayrıca çalıştığım kurum dış görünüşe ve ingilizceye önem veriyor ben yazılı sınav olmadım test oldum ve mülakatta da ingilizce konuştuk ingilizce seviyemde b2. Emirates veya qatar da değilim türkiyede çalışıyorum. Ayrıca kabin görevlisiyim evet memuru değilim ve benim birçok arkadaşımın profilinde hostes yazıyor instagramda.Baiser bak 19 yaşındayım demişsin
1. Kabin görevlileri kendileri için hostes asla yazmazlar, o halk arasındaki adı
2. Yazış biçimi çok korkunç, ayrı yazılan ekler vs yok, diyo gitmiyo vb şeyler yazmışsın, noktalama hak getire. Kabin görevlileri işe alınırken düzgün konuşan ve yazan insanlardan seçiliyor.
3. Kabin görevlisi olmanın şartlarından biri de ünv mezunu olmak sen 19 yaşındasın
Hiç Emirates Katar dayım vs yazma ben ikisiyle de seyahat ettim çalışanlarının senin ne kafanla ne eğitim seviyenle alakası var
Hayal kurman hoş , yaşın da genç hayallerini gerçekleştirebilirsin. İyi bir okula git, yabancı dil öğren....sonra beden olmasın. Ama rica ediyorum hayattaki tek amacın g.t meme arap şeyhi zengin koca olmasın. Sevgiler.
Ayrıca burada beni yalancı durumuna düşürüyosunuzBaiser bak 19 yaşındayım demişsin
1. Kabin görevlileri kendileri için hostes asla yazmazlar, o halk arasındaki adı
2. Yazış biçimi çok korkunç, ayrı yazılan ekler vs yok, diyo gitmiyo vb şeyler yazmışsın, noktalama hak getire. Kabin görevlileri işe alınırken düzgün konuşan ve yazan insanlardan seçiliyor.
3. Kabin görevlisi olmanın şartlarından biri de ünv mezunu olmak sen 19 yaşındasın
Hiç Emirates Katar dayım vs yazma ben ikisiyle de seyahat ettim çalışanlarının senin ne kafanla ne eğitim seviyenle alakası var
Hayal kurman hoş , yaşın da genç hayallerini gerçekleştirebilirsin. İyi bir okula git, yabancı dil öğren....sonra beden olmasın. Ama rica ediyorum hayattaki tek amacın g.t meme arap şeyhi zengin koca olmasın. Sevgiler.
Yani?Konu - avatar benzerliği :)
Ayşenaz kankim olur kendisiSu an ismini hatırlayamadığım bir üye daha var sizin gibi. Doktor muydu neydi o da. Bir size bir de ona zerre inanmıyorum ne hikmetse. İkinizin de hayal dunyanizda yaşadığınızı düşünüyorum. Benim için sakıncası yok açın konu eğlenin ama komik de değil ki konular. Ne mana onu çözemedim.
Ayşemizden bahsediyorsun pis kıskançSu an ismini hatırlayamadığım bir üye daha var sizin gibi. Doktor muydu neydi o da. Bir size bir de ona zerre inanmıyorum ne hikmetse. İkinizin de hayal dunyanizda yaşadığınızı düşünüyorum. Benim için sakıncası yok açın konu eğlenin ama komik de değil ki konular. Ne mana onu çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?