Sen kimsin ki

Saçmalamışsınız.
K.hpe deyip sandalye devirmek nedir?
Size "seninde her yerin makyajlı"dediğinde gülerek , "hayırdır ogluna mı alacaksın?pek bir yaşlı komşu teyze gördüm seni"diyip oturtamadınız mı lafı?
Çocuk gibi davranmışsınız.

Baiser bak 19 yaşındayım demişsin

1. Kabin görevlileri kendileri için hostes asla yazmazlar, o halk arasındaki adı

2. Yazış biçimi çok korkunç, ayrı yazılan ekler vs yok, diyo gitmiyo vb şeyler yazmışsın, noktalama hak getire. Kabin görevlileri işe alınırken düzgün konuşan ve yazan insanlardan seçiliyor.

3. Kabin görevlisi olmanın şartlarından biri de ünv mezunu olmak sen 19 yaşındasın

Hiç Emirates Katar dayım vs yazma ben ikisiyle de seyahat ettim çalışanlarının senin ne kafanla ne eğitim seviyenle alakası var

Hayal kurman hoş , yaşın da genç hayallerini gerçekleştirebilirsin. İyi bir okula git, yabancı dil öğren....sonra beden olmasın. Ama rica ediyorum hayattaki tek amacın g.t meme arap şeyhi zengin koca olmasın. Sevgiler.

Ya sen de tuhafsın ha kahpe diyip masa devirmeler falan madem kız sana öyle yapıyor aynı ortamda bulunmak durumunda değilsin kalk git ne diye sandalye deviriyosun

K.hpe deyip sandalyeyi devirmek? Bir tek bana mi komik geldi bu konu?

Hayır bende güldüm.. nerden gelmişse aklına k.hpe demiş. Kırk yıl düşünsem bu söz gelmezdi aklıma...
Konu sahibi yanlış anlama sakın :)
Ama masada oturan arkadaşlarını bence bir gözden geçir...
Nasıl tipler bunlar.. kakara kikiri dalga geçilmesine nasıl izin verirler..

Kabin memuru lise mezunlarını alıyor 19 yaşındayım 18 yaşından itibaren alıyor ayrıca çalıştığım kurum dış görünüşe ve ingilizceye önem veriyor ben yazılı sınav olmadım test oldum ve mülakatta da ingilizce konuştuk ingilizce seviyemde b2. Emirates veya qatar da değilim türkiyede çalışıyorum. Ayrıca kabin görevlisiyim evet memuru değilim ve benim birçok arkadaşımın profilinde hostes yazıyor instagramda.

Ayrıca burada beni yalancı durumuna düşürüyosunuz

Su an ismini hatırlayamadığım bir üye daha var sizin gibi. Doktor muydu neydi o da. Bir size bir de ona zerre inanmıyorum ne hikmetse. İkinizin de hayal dunyanizda yaşadığınızı düşünüyorum. Benim için sakıncası yok açın konu eğlenin ama komik de değil ki konular. Ne mana onu çözemedim.

Ayşenaz kankim olur kendisi

Ayşemizden bahsediyorsun pis kıskanç

Konu sahibi kimse sana inanmıyor farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…