Yanisi hani ben bakımlı güzel hoş alımlı bir kızım ona göre :)
Yesilcam cok izlemisHayır bende güldüm..nerden gelmişse aklına k.hpe demiş. Kırk yıl düşünsem bu söz gelmezdi aklıma...
Konu sahibi yanlış anlama sakın :)
Ama masada oturan arkadaşlarını bence bir gözden geçir...
Nasıl tipler bunlar.. kakara kikiri dalga geçilmesine nasıl izin verirler..
Ayşenaz kankim olur kendisi
Ayşemizden bahsediyorsun pis kıskanç
Konu sahibi kimse sana inanmıyor farkında mısın
NapabilirimAyşemizden bahsediyorsun pis kıskanç
Konu sahibi kimse sana inanmıyor farkında mısın
Bayadır yok ne zaman döner sahalara bilmem, tek eğleştiğim konuların mucidi :)Çok şanslısın keşke benim de öyle kankim olsa.
Konu sahibi fazla genç kız romanı okuyor. Acilen okumayı bırakmalı.
Tabi ki ayşenazım soru mu yani şimdi, hemide doktor.Benim çok merak ettiğim bir mesele var. Acaba Ayşe mi güzel, Baiser mı? Kafamda deli sorular
Su an ismini hatırlayamadığım bir üye daha var sizin gibi. Doktor muydu neydi o da. Bir size bir de ona zerre inanmıyorum ne hikmetse. İkinizin de hayal dunyanizda yaşadığınızı düşünüyorum. Benim için sakıncası yok açın konu eğlenin ama komik de değil ki konular. Ne mana onu çözemedim.
Sandalye devirme ve kahpe kelimesini keşke kullanmasaydınız. Fakat haklısınız. Birde su bulusmaya gelirken arkadaslarin karsi tarafin tanimadigi arkadaslarini da peşine takip getirmesi beni çok cok sinir ediyor.Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?
O doktor kizi bende bıliyorum. Şu yorulan, cit kırıldım hayalperest kiz.
Ben onun foyasini cikardim....ondan beri bulaşmıyor bana.
Gecende forumda DKH iyidir, regl döngüsünü düzenler diye ögüt veriyordu. Bilgisiz eğitimsiz eleman.
Bunu o topikde baya bozdum...
Yaklaşmiyor bana.
Ayrıca burada beni yalancı durumuna düşürüyosunuz
Haklısınız kaşlarımı değiştirmeyi çok istiyorum ama eskiden beri böyle nasıl yapılır bilmiyorumBirde resimdeki sizseniz cidden 19 yaşında görünmüyorsunuz.
Hele kaşlarınız.
Tamam kalın kaş moda ama kaşın yüzü var tarzıda artık çok itici duruyor kusura bakmayın.
Halbuki kaşlarınız doğal olsa,gözleriniz bu denli ağır makyajlı olmasa gayet hoşsunuz.
Benim çok merak ettiğim bir mesele var. Acaba Ayşe mi güzel, Baiser mı? Kafamda deli sorular
Kk da arada görüyorum sandalye devirmeyi o nasıl oluyorayrıca k.pe nedir ya
bende bir kez devirdim
ama benimkinde çanta asılıydı öyle bir ağırdı ki
ben kalkınca gümm diye devrildi
21 e ne oldu19 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?