Sen kimsin ki

Yesilcam cok izlemis

O doktor kizi bende bıliyorum. Şu yorulan, cit kırıldım hayalperest kiz.
Ben onun foyasini cikardim....ondan beri bulaşmıyor bana.
Gecende forumda DKH iyidir, regl döngüsünü düzenler diye ögüt veriyordu. Bilgisiz eğitimsiz eleman.

Bunu o topikde baya bozdum...
Yaklaşmiyor bana.

Sandalye devirme ve kahpe kelimesini keşke kullanmasaydınız. Fakat haklısınız. Birde su bulusmaya gelirken arkadaslarin karsi tarafin tanimadigi arkadaslarini da peşine takip getirmesi beni çok cok sinir ediyor.
Tavrını koru, konu hakkında hiç konuşma. Arkadaşını da görmüş oldun.
Tavrı ortada.
Tecrübeleniyorsun işte bundan sonra arkadaslarinla bulusurken peslerinde tanimadigin birilerini takıp getirirse görüşmeyi ayak üstü yapar çeker gidersin.

Gençler eğleniyor hayal dünyalarını geliştiriyorlar iyi hoş da konu içerikleri fiyasko. Her seferinde ipek ongun okuyormus gibi hissediyorum ki travma dolu ergenligimi hatırlatıyor bana. Hiç hoş değil.

Ayrıca burada beni yalancı durumuna düşürüyosunuz

Tövbeee

Bak hala İngilizcem b1 vs yazmışsın

Ne B1i??? Kabin memurları yolcularla konuşack kadar değil, basbayağı günlük sohbet edecek kadar akıcı konuşuyor. O da b1 c1 vb yle ölçülmüyor, kapiş? Ablacım dünyanın hiçbir yerinde 18 yaşında ya da lise mezunu hava şirketi görevlisi yok, hele ki müşteri önüne çıkanlarda. Senin kaşlarına sahip olanları zaten müşteri önüne çıkartmazlar

Baiser bak kafanın uçtuğunun herkes farkında. Bari kusurunla sus otur hala bana beni yalancı çıkardım yazmışsın.

18 yaşında kızım demişsin foto sensen bu yüzünün boyası, kaşlarına ne yaptıysan artık güzel durmuyor Kardashian klonu gibi duruyor. Daha doğal, normal haline dön lütfen.

Haklısınız kaşlarımı değiştirmeyi çok istiyorum ama eskiden beri böyle nasıl yapılır bilmiyorum

Kk da arada görüyorum sandalye devirmeyi o nasıl oluyor ayrıca k.pe nedir ya

bende bir kez devirdim
ama benimkinde çanta asılıydı öyle bir ağırdı ki
ben kalkınca gümm diye devrildi

Aaa rica edeceğim ama ben de devirdiydim 1 kere. Düğüne gitmiştik arkamdaki montlar o kadar ağırmış ki kalkmamla devrildi. Bir de farketmeyip geri otursaydım dizlerimin 5 parmak üstünde sürekli çekiştirdiğim elbiseyle asıl o zaman seyreyleyin cümbüşü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…