Gençler eğleniyor hayal dünyalarını geliştiriyorlar iyi hoş da konu içerikleri fiyasko. Her seferinde ipek ongun okuyormus gibi hissediyorum ki travma dolu ergenligimi hatırlatıyor bana. Hiç hoş değil.
Benim kaşlarımın doğal hali buTövbeee
Bak hala İngilizcem b1 vs yazmışsın
Ne B1i??? Kabin memurları yolcularla konuşack kadar değil, basbayağı günlük sohbet edecek kadar akıcı konuşuyor. O da b1 c1 vb yle ölçülmüyor, kapiş? Ablacım dünyanın hiçbir yerinde 18 yaşında ya da lise mezunu hava şirketi görevlisi yok, hele ki müşteri önüne çıkanlarda. Senin kaşlarına sahip olanları zaten müşteri önüne çıkartmazlar
Baiser bak kafanın uçtuğunun herkes farkında. Bari kusurunla sus otur hala bana beni yalancı çıkardım yazmışsın.
18 yaşında kızım demişsin foto sensen bu yüzünün boyası, kaşlarına ne yaptıysan artık güzel durmuyor Kardashian klonu gibi duruyor. Daha doğal, normal haline dön lütfen.
Onu ilk actıgımda yapmısım ama degistirilmiyor21 e ne oldu
Benim kaşlarımın doğal hali bu
Hosteslik intermediate seviyesi ister hatta birçok çalıştığım arkadaşımdan iyi benim ingilizcemMsj tekrarı
Bunu bana diyen ilk kişisiniz şaşı değilim :)Şimdi kıskanç vs demeyecekseniz size samimiyetle bir önerim olacak. Acilen bir göz doktoruna gidin. Şehlalığınız şaşılığa doğru ilerlemiş gibi.
Bu arada elbette siz haklısnız, aksi namümkün zaten.
Hosteslik intermediate seviyesi ister hatta birçok çalıştığım arkadaşımdan iyi benim ingilizcem
İngilizcem iyi :) hangi kurum oldugunu söylemiyim ama kırmızı kıyafet giyiyoruzEnaz 20 yas ister ama.
Bazi firmalar lise mezunuda alir ama iyi derece ingilizce sartiyla
İngilizcem iyi :) hangi kurum oldugunu söylemiyim ama kırmızı kıyafet giyiyoruz
Berbat bir tavır , neyini koruyacaksin ? O kelime kimsenin ağzına yakışmaz ,özellikle de bir kadının .. yapman gereken kalıp seviyeli bir şekilde had bildirmekti ..kolayı tercih edip çirkin bir sözle terketmissin bulunduğun yeri .. benim gozumde hiç hoş bir imaj cizmedin, orada olanları sen düşün ..Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?
Naayır nolamaz,bana bunuda mı yapacaktın ka.pee(şırraaak)K.hpe deyip sandalyeyi devirmek?Bir tek bana mi komik geldi bu konu?
Benimkine versin önce bekle sıranıBenim mesajıma neden cevap vermedin küçük hanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?