Sen kimsin ki

Gençler eğleniyor hayal dünyalarını geliştiriyorlar iyi hoş da konu içerikleri fiyasko. Her seferinde ipek ongun okuyormus gibi hissediyorum ki travma dolu ergenligimi hatırlatıyor bana. Hiç hoş değil.

Değil ama forumun zevki böyle çıkıyor.
Bana iyi geliyor böyle konular. Hep Kv, kp, elti okumakda bayiyo belirli bir zaman sonra

Benim kaşlarımın doğal hali bu

Şimdi kıskanç vs demeyecekseniz size samimiyetle bir önerim olacak. Acilen bir göz doktoruna gidin. Şehlalığınız şaşılığa doğru ilerlemiş gibi.
Bu arada elbette siz haklısnız, aksi namümkün zaten.

Bunu bana diyen ilk kişisiniz şaşı değilim :)

Olay olay olay flash flash flash nerde abzürdlük varsa sizi buluyor ☺ çok merak ediyorum bundan sonraki "hikayeniz" ay pardon konunuz ne üzerine olucak☺

Berbat bir tavır , neyini koruyacaksin ? O kelime kimsenin ağzına yakışmaz ,özellikle de bir kadının .. yapman gereken kalıp seviyeli bir şekilde had bildirmekti ..kolayı tercih edip çirkin bir sözle terketmissin bulunduğun yeri .. benim gozumde hiç hoş bir imaj cizmedin, orada olanları sen düşün ..

Ayrıca erkek arkadaşın varken ,oraya senin için bir aday getirilmiş ,bu arkadaşlarının suçu .. ortamdaki lise bebeleri de tüy dikmiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…