Bence eşinizden çok siz ilgi istiyorsunuz.Siz öldükten sonra ne hissedeceğini, ne yaşayacağını yaşamadan bilemez.Şu an sizin yanınızda o acıyı da yaşamadığından evlenirim diyor. Biz kadınlar her zaman duygusal takıldığımız için,böyle bir soruda,sakın öyle birşey düşünme,Allah korusun sensiz yaşayamam dayanamam
demesini bekliyoruz.Küçük bebek varken
haliyle insan eşini ihmal edebiliyor.Çalışıyor muşsunuz da .Eşiniz kendini 2.planda hissediyor.Böyle devam ederse eşinizi lohusa avcılarına kaptırabilirsiniz.Sizden görmediğini başkasıyla gidermeye çalışabilir,dikkatli olun.Gerekirse bir süre çalışmayın.
Erkek Milleti beklemez canım. Karısının cenazesinde başlarms sağa sola bakınmaya.
Sadece senin ki değil hemen hemen hepsi ilgi ister ilgi bekler çocuk gibidir erkekler.
Ayrıca herhangi bir hastalığın varda mi böyle konuları konuşuyorsunuz.. yoksa hepimiz elbet bir gün öleceğiz bu tür konuları konuşup can sıkmaya değmez..
Bence takilmayin bu konuya. Zaten topraga girdigimizde arkamizdaki düsünmeye firsat olmayacak. Hayattayken dua edip evladina hayirli bi yasam vermeye calismaktan baska care yok. Bunlarida dusunup tasalamayin ölümü kari alacam diye degilde ömrümü nasil hayirli eda ederim diye dusunursek makbul olur.:) zaten adamlar yas tutmaz tutani gordüm 95 yasinda.. zaten 5 sene yasayip vefati gelmstir o bey amcalarmzinda.. cocuklu hayat tabki eskisi gibi olmaz 2 ksii fedakar olacakki guzel seylerde yasanbilsin.agiz tadnz bozulmasn insallah gececektir bu zamanlarinizda.
Benim ilgi ihtiyacım zaten haddinden fazla diyorum ya kendimi kim bilir kaçıncı plana atmisimdir. Ama ona rağmen hala ben ben diyen bir eş var karşımda. Bastan esime ucretsiz izin alayim kizimi ben buyuteyim dedim sicak bakmadi. Simdi de ben birakmak istemiyorum. Calisma ortami beni sosyallestiriyor. Dedigim gibi buraya yeni tayin olduk ve benim hic kimsem yok eşim de sürekli nöbette.. En azindan boyle iki insan yuzu goruyorum. Eşim bu huyuyla hep ovunur. Bak ben sana ne kadar sadık bir insanım. İstesem dışarda bir suru kız var benimle ilgilenecek diyor. Ya bir gün çok kötü patliycam da kızımı huzursuz bir ortamda büyütmek istemiyorum. O hep güzel şeylere sahit olsun diyorum. a
Bir nevi icazet alır gibi bir konuşma olduğunu düşünüyorum. Evet ne zaman öleceğimiz belli değil o da öyle bir durumda yalnız kalmak istemeyeceğini belirtmek istemiş. Sonradan vicdan azabı çekmeyeyim diye. Mantıklı mı? Kısmen. Ama bu sizi sevmediğini düşündürmesin. Bazı insanlar hayatta karşılaşabileceği her ihtimale hazır bulunmak ister. Büyük teyzemin rahmetli eşi genç yaşta kazada ölmüş. Yani öngörülen bir ölüm değildi ama teyzeme ben ölürsem evlenme demiş mesela. O da alyansını bile çıkarmadan devam etti hayatına. Kaderinize sığınıp hayatınızı yaşayın bence. Hakkında hiç bilgimizin olmadığı gelecek için bu kadar dertlenmeye gerek yok
Kimse bilemez hayatın neler getireceğini, hakkımız da hayırlısı..
Anlamıyorum ya, erkekler yalnız duramaz ama kadınlar durur.
Niye, kadınlar erkeklerden daha mı güçlü..?
Amaç yanında bir nefes hissetmekse kadın da duramaz..
Benim için ucu açık bir konu, eşimle biz de konuşuruz bazen hemen susturur beni, kapattırır konuyu.
Marifet evlenmekmiş gibi dolanmaz ortalar da..
Çocuk olunca evin düzeni yüzde yüz değişiyor başlarda erkek kendini biraz dışlanmış hissedebilir kıskanabilir ama eşinizinki fazla olmuş
Bence lohusalık depresyonunu eşiniz yaşıyor
Hem annesiniz hem çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla
Eşiniz sizden fazla ne fedakarlık yapmış merak ettim
Bari onuda söyleseydi daha ne kadar tadınızı kaçırabilirdi ki
Vizyondaki filmleri kaçırdığına mı fedakarlık diyor acaba
Anne olunca ölümü daha farklı düşünüyor insan bana birşey olursa yavruma ne olur diye
Yalanda olsa sen ölürsen ben kahrolurum diyememiş eşiniz neyin ilgisini bekliyor acaba
Tekrar söyleyimde zorda kalmadıkça birşey istememe fedakarlığı olayına hiç girmeyin
bende eşime sorma cesaretinde bulundum.ve tokat gibi bi cevap aldım.ben bir daha asla evlenmem dedi.yanlış anlama senle ilgisi yok dedi bana evliliğe sıcak bakmıyorum dedi.evlendiğime pişmanım köpek gibi dedi kısaca yani.
Bence aldığınız karar ilişkinizi daha çok yıpratmaktan başka bir işe yaramaz, heleki bebeğinize uyum sağlayamadığını söylemişsiniz, daha zorlaşır bu durum onun için. Benim eşimde hastalandığımda falan ikinciyi aramaya başlıyım,kışın ölme uğraştırma beni falan der şakayla , bende aynı uslupla ona karşılık veririm gülünür geçilir, ben boşanayım o zaman.
Bence çocuk ve iş sorumluluğundan sizde alıngan olmuşsunuz. Biraz takmamaya çalışın , tabiki ölüm bir gerçek, ve ecel ne bir saniye ileri nede geri işler. Ve hangimizin başına ne zaman geleceğini yalnızca Allah bilir. Derler ya martı b*kuyla deniz kirlenmez, o hesap eşiniz boş boş konuşmuş, rahatsız olduğunuzu
ve sebebini anlatın bence mesafe koyarsanız
daha kötü olur. Çocuğunuz 2 yaşına gelince
birlikte bir çok aktivite yapabilirsiniz, bir yere
bırakmanıza gerek kalmadan.
Ay evet ya. Bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini? Ama kabahat bizde! Erkeklerle fazla konuşmayacaksın! Biz çok konuşuyoruz.Beğenmiyorsa boşansın gitsin o zaman???
İte bak, sankim siz onu başına silah dayayıp zorla tutuyorsunuz. Edepli olsun yılın son gününde beni sinir etmesin biçerim onu
amin amin. Ben de o konusmadan sonra o kadının yaptıklarını izlettim. Şimdi beni anliyormusun dedim. Hbana eşim sen ölünce biriyle evlenirim dese:
o zaman önce sen öl inş. yavrum üvey anne eline düşmesin derim..
net yani.
bir annenin aklına bu hep gelir. şu üvey anne dehşetinde eşime dedim. ben ölürsem sakın evlenme oğluma üvey anne ellerine bırakma ya da anneme ver. aynen sizin gibi düşündüm. kızdı bana. neden böyle şeyler düşünüyorsun ne ölmesi bir daha duymayım diye falan. ama insanın evladı olunca her şey geliyor aklına..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavruların hepsini inş..
aahh Miss kızmıyorum ona kim memnunki evlilikten o olsun.hani derler ya bi evlenen pişman bi evlenmeyen gerçekten durum bu.Beğenmiyorsa boşansın gitsin o zaman???
İte bak, sankim siz onu başına silah dayayıp zorla tutuyorsunuz. Edepli olsun yılın son gününde beni sinir etmesin biçerim onu
Ölümden sonras napsın adam ölene kadar yalnız mı kalsın, evlenebilir. Üzücü de olsa bu kadınlar içinde geçerli. Siz sormuşsunuz adam da cevap vermiş. Yalandan romantizm mi yapsaydı?
bende eşime sorma cesaretinde bulundum.ve tokat gibi bi cevap aldım.ben bir daha asla evlenmem dedi.yanlış anlama senle ilgisi yok dedi bana evliliğe sıcak bakmıyorum dedi.evlendiğime pişmanım köpek gibi dedi kısaca yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?