sen olursen evlenirim diyen es

Benim ilgi ihtiyacım zaten haddinden fazla diyorum ya kendimi kim bilir kaçıncı plana atmisimdir. Ama ona rağmen hala ben ben diyen bir eş var karşımda. Bastan esime ucretsiz izin alayim kizimi ben buyuteyim dedim sicak bakmadi. Simdi de ben birakmak istemiyorum. Calisma ortami beni sosyallestiriyor. Dedigim gibi buraya yeni tayin olduk ve benim hic kimsem yok eşim de sürekli nöbette.. En azindan boyle iki insan yuzu goruyorum. Eşim bu huyuyla hep ovunur. Bak ben sana ne kadar sadık bir insanım. İstesem dışarda bir suru kız var benimle ilgilenecek diyor. Ya bir gün çok kötü patliycam da kızımı huzursuz bir ortamda büyütmek istemiyorum. O hep güzel şeylere sahit olsun diyorum. a

Çok sukur bir rahatsizligum yok. Genelde gelecekten konu açılırsa konuşuluyor.

durduk yere mi konuyu açıyor anlamadım, toplumsal bir mesaj mı vermeye çalışıyor acaba anlayamadığımız

ben olsam bir daha konuyu açarsa ''hayattayken beni üzme bari adamlık yap da, ben öldükten sonra ne halt edersen et'' derdim. belki susar.

Allah razı olsun. İnşallah düzelir ve dhaa kötüye gitmez.

Reactions: H M
bende eşime sorma cesaretinde bulundum.ve tokat gibi bi cevap aldım.ben bir daha asla evlenmem dedi.yanlış anlama senle ilgisi yok dedi bana evliliğe sıcak bakmıyorum dedi.evlendiğime pişmanım köpek gibi dedi kısaca yani.

nasıl ya
böyle şeyleri nasıl rahat konuşabiliyor
eşim bana baak ben çok sadakatliyim
elimi sallasam ellisi şeklinde konuşsa
hımm demek öyle buyur kapıdan şöyle dışarı alalım seni der gerçekten de yapardım
bu bence saygısızlık terbiyesizlik

sen "benim de iyi giderim var, istesem nasıl da başka erkekler peşmden koşar ama şanslısın ki sana sadığım" desen eşin sağol benim canım karım der mi?

Reactions: anu
Belki de haklisiniz. Ama byan olarak. Bu konularda biraz daha ince düşüncelerini beklemek hakkımız değilmi. Kendilerine geldiğinde biz sadece onnlar için varız başka turlu asla dusunmememiz gerekir ama onlar istedikleri gibi düşürebilirler. Bu haksızlık bence

İşte benim beklediğimiz tepki de bu. Neden ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor ki anlamıyorum.

Beni çok iyi anlamissiniz. Bütün gece bunu düşündüm. Benden daha fazla ne fedakarlık yapmista ben gormemisim diyorum. Zorda kalmadıkça bisey istemeyerek aslında onun dışlanmış hissetmesini istiyorum. Eşim böyle şeylerden çok rahatsız olur. Sabah hiç moralim yoktu mesela bu konuşmalardan dolayı sordu söylemedimama kendini kkötü hissetti ben tepki vermedikçe konuştuklarında bi avayiplik oolmadığını dusunuyor.

Beğenmiyorsa boşansın gitsin o zaman???
İte bak, sankim siz onu başına silah dayayıp zorla tutuyorsunuz. Edepli olsun yılın son gününde beni sinir etmesin biçerim onu

Aman canım ya sende...

Ben öldükten sonra adam ne yaparsa yapsın! Bence evlenmeli de. Ömür billah mutsuz olacak değil ya?

En fazla iyi birisini bul, çocuğumu üzmesin derim, ne diyim Allah aşkına? Bakıcınız yok mu? Bırak arada gidin sinemaya hem sende kafanı dağıtırsın.

Her defasında söylüyorum. Bu konular bayanlarla bu şekilde konuşulmaz üzülüyorum diye. Ama o gerçekler bunlar. Erkekler sizin kadar duygusal dusunemez diyor ama emin olun o birçok konuda benden daha duygusal. En son çare ben de biraz kendimi geri çekmeyi düşündüm.am o da ise yaramaz diyorsunuz sanırım.

İte bak, sankim siz onu başına silah dayayıp zorla tutuyorsunuz. Edepli olsun yılın son gününde beni sinir etmesin biçerim onu
Ay evet ya. Bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini? Ama kabahat bizde! Erkeklerle fazla konuşmayacaksın! Biz çok konuşuyoruz.

gündüzleri çalıştıgınız da çocuğu kim bakıyor
iş çıkışı 2 saat fazla bakmasını isteyin eğer bakıcınız varsa eşinizle vakit geçirin yemeğe çıkın sinemaya alışverişe felan gidin.
diğer söylediklerine girmiyorum bile kapı orada derdim.

amin amin. Ben de o konusmadan sonra o kadının yaptıklarını izlettim. Şimdi beni anliyormusun dedim. H

aahh Miss kızmıyorum ona kim memnunki evlilikten o olsun.hani derler ya bi evlenen pişman bi evlenmeyen gerçekten durum bu.

Ölümden sonras napsın adam ölene kadar yalnız mı kalsın, evlenebilir. Üzücü de olsa bu kadınlar içinde geçerli. Siz sormuşsunuz adam da cevap vermiş. Yalandan romantizm mi yapsaydı?

Ben de okunmaya başlarken arterin dedim esinize ama sonunda yapacağını yapmis yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…