Peki eşinizle konuşurken bunu belirttiniz mi? Ben olsam "o zaman ben de sana bir şey olsa evlenirim" derdim sırf nabız ölçmek için. Hani mantıklı düşünmeye mi çalışıyor yoksa kendini mi düşünüyor diye. Siz söylediniz mi buna benzer bir şey? Gerçek düşüncesi sizin söylediğiniz gibi mi?Belki de haklisiniz. Ama byan olarak. Bu konularda biraz daha ince düşüncelerini beklemek hakkımız değilmi. Kendilerine geldiğinde biz sadece onnlar için varız başka turlu asla dusunmememiz gerekir ama onlar istedikleri gibi düşürebilirler. Bu haksızlık bence
Ölümden sonras napsın adam ölene kadar yalnız mı kalsın, evlenebilir. Üzücü de olsa bu kadınlar içinde geçerli. Siz sormuşsunuz adam da cevap vermiş. Yalandan romantizm mi yapsaydı?
Daha güzel şeylerden bahsetmek yerine neden ölüm taMAM olum acı bir gerçek ama canınızı sıkmayın boşunaÇok sukur bir rahatsizligum yok. Genelde gelecekten konu açılırsa konuşuluyor.
aahh Miss kızmıyorum ona kim memnunki evlilikten o olsun.hani derler ya bi evlenen pişman bi evlenmeyen gerçekten durum bu.
gündüzleri çalıştıgınız da çocuğu kim bakıyor
iş çıkışı 2 saat fazla bakmasını isteyin eğer bakıcınız varsa eşinizle vakit geçirin yemeğe çıkın sinemaya alışverişe felan gidin.
diğer söylediklerine girmiyorum bile kapı orada derdim.
Daha güzel şeylerden bahsetmek yerine neden ölüm taMAM olum acı bir gerçek ama canınızı sıkmayın boşuna
ben öldükten sonra eşim evlenmiş evlenmemiş umrumda olmaz.sadece çocuklarımı anneme versin çünkü annem benim gibi hatta daha iyi bakar onlara,o yeter benim için.
niye böyle şeyler konuşup canınızı sıkarsınız cidden anlamıyorum.erkekler bildiğiniz öküz işte,ötesi var mı?
Katılıyorum. Her gerçeği konuşmak zorunda değiliz. Kaka yapmak da hayatın bir gerçeği mesela, kim yaptığı kakadan bahseder konuşurken?
Katılıyorum.
Konu sahibesinin kocası klasik bir öküz, öküzce konuşup takılıyor işte. Dert edilecek bir durum yok :)
Ölümden sonras napsın adam ölene kadar yalnız mı kalsın, evlenebilir. Üzücü de olsa bu kadınlar içinde geçerli. Siz sormuşsunuz adam da cevap vermiş. Yalandan romantizm mi yapsaydı?
Peki eşinizle konuşurken bunu belirttiniz mi? Ben olsam "o zaman ben de sana bir şey olsa evlenirim" derdim sırf nabız ölçmek için. Hani mantıklı düşünmeye mi çalışıyor yoksa kendini mi düşünüyor diye. Siz söylediniz mi buna benzer bir şey? Gerçek düşüncesi sizin söylediğiniz gibi mi?
Gerçek dusuncesi bu.nabız ölçmek için değil. Bence şunu söylemeye çalışıyor. Erkekler sürekli ilgi bekler eşlerinden. Buna dikkat et beni ilgisiz bırakma. Bak sen öldüğünde bile evlenmeyi dusunuyorum demek istiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?