sen olursen evlenirim diyen es

Peki eşinizle konuşurken bunu belirttiniz mi? Ben olsam "o zaman ben de sana bir şey olsa evlenirim" derdim sırf nabız ölçmek için. Hani mantıklı düşünmeye mi çalışıyor yoksa kendini mi düşünüyor diye. Siz söylediniz mi buna benzer bir şey? Gerçek düşüncesi sizin söylediğiniz gibi mi?

valla ben ölünce evladıma doğru düzgün baksında gerisi önemli değil, öldükten sonra oradaki derdime düşeceğim için evleniyor mu kalıyor mu kendi bilir :))

Ölümden sonras napsın adam ölene kadar yalnız mı kalsın, evlenebilir. Üzücü de olsa bu kadınlar içinde geçerli. Siz sormuşsunuz adam da cevap vermiş. Yalandan romantizm mi yapsaydı?

Valla benim çok aşık olduğum biri vardı. Ben terk etmiş olmama rağman 1.5 yıldır sızısı içimde galiba. O sızıdan mıdır nedir 1.5 yıldır hiç kimseden hoşlanamadım, ilgi gösterenleri dikkate alamadım. İnsanın içi almıyor bazen. Terk eden taraf ben olmama, içimde kalan bir şeyler olmamasına rağmen böyleysem adam ölseydi hayat boyu kimseye bakamazdım sanırım. Bazı aşklar toprakta bitiyor galiba. Eşi öldükten sonra kimseye bakamayan pekçok insan var, inanın kuru romantizm değil.

Bakicimiz var. Eşime dedim. İstersen kızı bırakalım bakiciya gidelim diye. O da olmaz gelsin bizde baksın kizimi baska eve birakamam dedi. Hangi koca akşam akşam karısını çocuk bakmaya gönderir. Böyle birşey teklif etsem kadın işi bırakır haberi yok beyefendinin. Alışverişe falan gidiyoruz ama kızımı dagoturuyoruz tabi.ama o zaman da kısımları ilgileniyormusum ona zaman ayrılıyorum oluyor. Resmen kızını kıskanıyor bu adam..

ben öldükten sonra eşim evlenmiş evlenmemiş umrumda olmaz.sadece çocuklarımı anneme versin çünkü annem benim gibi hatta daha iyi bakar onlara,o yeter benim için.

niye böyle şeyler konuşup canınızı sıkarsınız cidden anlamıyorum.erkekler bildiğiniz öküz işte,ötesi var mı?

Katılıyorum.
Konu sahibesinin kocası klasik bir öküz, öküzce konuşup takılıyor işte. Dert edilecek bir durum yok :)

Katılıyorum.
Konu sahibesinin kocası klasik bir öküz, öküzce konuşup takılıyor işte. Dert edilecek bir durum yok :)

erkeklere bazı soruları yöneltmeyeceksin çünkü adamlar düm dük cevap veriyor.karşıda ki ne hisseder diye düşünmüyor.pat diye lafı koyup gidiyorlar.

adama sen öldükten sonra evlenirim diyor.. sizde ben sensiz mutlu olamam diyorsunuz..
böyle söyleyerek adamın egosunu dağlara taşlara çıkarmışsınız.. tabi der..
kendini vazgeçilmez zannetmiş iyice.. sürekli ilgisi istemesi de ondan burçlarla falan alakası yok..
ilk önce hayatta olan eşine saygı duymayı öğrensin sonra ilgi beklesin..

Korkarım henüz siz onun hayatınızda varken , bi başkası ile ilişki kurabilecek nitetlikte 1adam diye düşünüyorum . İnşallah yanılırım

Ben sormadimki önce o bana sordu ben evlenmezdim dedim. O da ama ben evlenirim dedi.
Ölümden sonras napsın adam ölene kadar yalnız mı kalsın, evlenebilir. Üzücü de olsa bu kadınlar içinde geçerli. Siz sormuşsunuz adam da cevap vermiş. Yalandan romantizm mi yapsaydı?

ben esime sordugumda evlenmem demisti ama ben adim gibi eminim ki hayatinda kimse olmadan duramaz,belki bikac sene yasimi tutar ve yoluna devam eder,hayatina devam etmek zorunda..ben oldum diye o da yasayan olu mu olsun?
ben cocuklarimin aileme birakilmasini isterim bu durumda o kadar,gitsin istedigi zaman gorsun ama olur da erken olursem onun hayatina mudahale edemem zaten..
kaldi ki cocuklarimi esimle birakmak icime sinmez,bi anne gibi ilgilenemez imkani yok..
en azindan anneanne dede yaninda daha rahat ve ilgiyle buyurler buna eminim.

Korkarım henüz siz onun hayatınızda varken , bi başkası ile ilişki kurabilecek nitetlikte 1adam diye düşünüyorum . İnşallah yanılırım Allah sana hayırlı uzun ömürler versin amin

Gerçek dusuncesi bu.nabız ölçmek için değil. Bence şunu söylemeye çalışıyor. Erkekler sürekli ilgi bekler eşlerinden. Buna dikkat et beni ilgisiz bırakma. Bak sen öldüğünde bile evlenmeyi dusunuyorum demek istiyor sanırım.

Peki o size ayni ilgiyi ozeni verecek mi? O sizi ilgisiz birakmasin, siz cepte misiniz ki?

Erkekler surekli ilgi bekliyor da, kadinlarin cani yok mu? Kadinlarin da ilgiye ihtiyaci var.

Her sey karsilikli ne kadar ekmek o kadar kofte bence. Karsiligini gormeden ilgi vermek insani bir yerden sonra tuketir bence. Esiniz sehzade degil, siz cariye deglsiniz; kacmasin diye elinizde tutmak icin ilgi akitmaniza gerek olmamali. Tek tarafli iliski olmaz diye dusunuyorum, ilgi karsilikli olmali. Karsidaki sehzadeymis gibi davranmak bana gore degil.

Ben bu konuların konuşulmasını hiç istemiyorum emin olun. Ama eşim hangi dusunceyle açıyor inanın bilmiyorum. Bize çok bağlı kızını da çok seviyor. Ama küçük bir çocuk gibi hep ilgi istiyor ve ben bundan çok rahatsizim

Bunu bimek icin allame olmaya luzum yokki erkek milleti ilgi istiyor ikinci yok yok hatta birinci cocugunuz o ...bebeginiz en fazla gazi olur karni acikir aglar masumane derdini anlatamiyor ondan..erkekler altini kirletmiyor yemegini kendi yiyor ama siz hazirladiginiz surece ama devamli ilgi ilgi ilgi caba sarf ettiyir omrunuzu yiyor...Allah(azzevecelle)uzun omur versin size ve evladiniza ama olurseniz evlenirmis peehh evlensiz sizene?siz zaten dunyayla baglantiyi koparmissiniz o dusunsun bakalim hayatina dahil ettigi bir siz olabilecekmi?cevap veriyorum cok bekler....fedakarliginizi onada hafif dozda anlatin sinema demis once cocugu emanet edecek bir yer bulun ondan sonra keyfe bakarsiniz bunu ona anlatin hos herseyi anlamayacaktir ama olur ki empati yapar ya da ne bilim babalik agir basar olur mu olur Allahtan umut kesilmez....cok merak ettim ne fedakarlik yapiyor bunlar fedakarlikla keyfi birbirine karistiyor hersey corba oluyor ...soyleyin bence beni ikinci plana atiyorsun diyen adama ben kendimki kacinci plana atiyorun diye...hayir sunu anlamiyorum hamilelik lohusalik annelik eslik iskadinligi derken yipranan kadin oluyor ama her nasilsa kül kedisi olma isini erkek ustleniyor sorsan dunyalari tasiyor sanki...bosverin sorumluklarini hatirlatib elinizden geleni yapin es olarak gorevlerinizi Allah (cellecelaluhu) rizasi icin yapin samimi soyluyorum daha da gerisine karismayin kurcalamayin Allah idrak nasip etsin erkek iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…