senden nefret ediyorum dediği halde unutamıyoruuum, delirceeem :(

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
İiçim içimi yiyo, nasıl unutulurrr, akıl verin ne verirseniz verin bana yardım edin?

Olay nasil gelisti peki k.bakma merak ettim de :/

Bende olayi merak ettim belki sinirle soylemistir . Erkekler sinir aninda ayrilalim defol diyip pisman oluyolar genelde belki biraz zaman gecince ozur diler ..

Bende olayi merak ettim belki sinirle soylemistir . Erkekler sinir aninda ayrilalim defol diyip pisman oluyolar genelde belki biraz zaman gecince ozur diler ..

benı aldattı diye terkettım, megersem bana dıyen kadın yalan sölemiş, çünkü benımkı buna hesap sorunca ben öyle bişe demedim demiş.kadını gecen gördüm benı görünce yolunu değiştirdi, bende bnmkını aradım tam bı hafta önce barışmak amaçlı, dedı istemıyorum senı bu bır degıl ıkı degıl, baskalarının lafıyla çekip gıdıyosun, git o çok güvendıgın kadının yanına. ddım bişe hıssetmıomusun hayır dedi, hatta aklıma gelınce hataların sinirden delırıyıorum. nefret edıyorum senden dedi, bnde tamam ben artık öldüm senın için dedim telı yuzune kapadım. bır haftadır da hiç aramadım, ses yok seda yok ondan da

Boyle bi konu vardi o sen misin bilemedim ki :/ hani senin arkadasin sana demis sevgilin aldatiyo seni sonra sevgilin sormus kadina kadinda yalanlamis sonra kadin seni seni onunden yere bakarak geciyomus falan o konunun sahibimisin

Boyle bi konu vardi o sen misin bilemedim ki :/ hani senin arkadasin sana demis sevgilin aldatiyo seni sonra sevgilin sormus kadina kadinda yalanlamis sonra kadin seni seni onunden yere bakarak geciyomus falan o konunun sahibimisin

evet bebeim, ta kendisiyim

Konunu okudumda olayi sen yasadin en iyi sen bilirsin ama sevgilinin aldatmadigina emin misin ? Cunku ablam dedigin kadin niye boyle bi yalan uydursun ki durup dururken hemde sevgilin onu sikistirdiktan sonra yanlis anlasilmis demesi tuhaf..Bilemedim ama sevgilininki sucluluk psikolojisi gibi geldi bana seni suclayip uste cikmis resmen.. Benimde sevgilim kac kere nefret ediyorum git sevmiyorum diyip geri dondu oda donucek mutlaka merak etme.

Son düzenleme:
Bak nasil bildim :) aklimda kalmis demek ki konun sen peki sevgiline sordun mu bi kadin bana boyle boyle diyo diye

bebeım o abla dediğim kişiyle çok samımı deilim, ama kadın neden ben öyle bişey demedım diye yemınler etmiş, hatta benı kötülemiş, aman çocugun tekı belkıde böylesı daha iyi oldu demiş. ve benımle nıye konusmuyo bu kadın yolu değiştiriyo? madem öyle neden bu suçluluk, hee benımkı aldattımı bilemem erkek mılletı, madem aldattı kadına neden hesap sormaya gidiyor?

Bak nasil bildim :) aklimda kalmis demek ki konun sen peki sevgiline sordun mu bi kadin bana boyle boyle diyo diye

sordum, gtmiş kadını bulmuş kadında inkar etmiş, ben öyle bişe demedım tamamen benı yanlış anladı demiş :S

Ya sevgilin kadina sinirle sormustur kadinda korkup olaydan siyrilmak icin yalanlamistir yada sevgilin aldatmamistir ama her durumda bunda ayrilmalik bi durum goremedim sonucta kim olsa senin yaptigin tepkiyi verir bence sevgilin konuyu saptirmis yok sokakta birileriyle konustun filan gibi .. Sevgiline guvenmen lazimdi diyemicem erkeklere guven olmuyo iyi yapmissin .. Bence geri doner bu sebepten iliski bitmez aldatmadiysa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…