zaman bu sorunun tek cevabı var oda zaman
Olay nasil gelisti peki k.bakma merak ettim de :/
Anladim canim peki konunun linkini yazabilirmisin telefondan senin profilinden konulari goremiyorum
Bende olayi merak ettim belki sinirle soylemistir . Erkekler sinir aninda ayrilalim defol diyip pisman oluyolar genelde belki biraz zaman gecince ozur diler ..
Peki gercekten aldatmismi
Boyle bi konu vardi o sen misin bilemedim ki :/ hani senin arkadasin sana demis sevgilin aldatiyo seni sonra sevgilin sormus kadina kadinda yalanlamis sonra kadin seni seni onunden yere bakarak geciyomus falan o konunun sahibimisin
Boyle bi konu vardi o sen misin bilemedim ki :/ hani senin arkadasin sana demis sevgilin aldatiyo seni sonra sevgilin sormus kadina kadinda yalanlamis sonra kadin seni seni onunden yere bakarak geciyomus falan o konunun sahibimisin
Bak nasil bildim :) aklimda kalmis demek ki konun sen peki sevgiline sordun mu bi kadin bana boyle boyle diyo diyeBoyle bi konu vardi o sen misin bilemedim ki :/ hani senin arkadasin sana demis sevgilin aldatiyo seni sonra sevgilin sormus kadina kadinda yalanlamis sonra kadin seni seni onunden yere bakarak geciyomus falan o konunun sahibimisin
evet bebeim, ta kendisiyim
Konunu okudumda olayi sen yasadin en iyi sen bilirsin ama sevgilinin aldatmadigina emin misin ? Cunku ablam dedigin kadin niye boyle bi yalan uydursun ki durup dururken hemde sevgilin onu sikistirdiktan sonra.. Bilemedim ama sevgilininki sucluluk psikolojisi gibi geldi bana seni suclayip uste cikmis resmen.. Benimde sevgilim kac kere nefret ediyorum git sevmiyorum diyip geri dondu oda donucek mutlaka merak etme.
Bak nasil bildim :) aklimda kalmis demek ki konun sen peki sevgiline sordun mu bi kadin bana boyle boyle diyo diye
Bencede arkadasin dedigi gibi aldatmis olabilir onun soylemesiyle inandin mi bence kadin neden yalan soylesin ki sizi mi ayirmaya calisiyor ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?