Ya sevgilin kadina sinirle sormustur kadinda korkup olaydan siyrilmak icin yalanlamistir yada sevgilin aldatmamistir ama her durumda bunda ayrilmalik bi durum goremedim sonucta kim olsa senin yaptigin tepkiyi verir bence sevgilin konuyu saptirmis yok sokakta birileriyle konustun filan gibi .. Sevgiline guvenmen lazimdi diyemicem erkeklere guven olmuyo iyi yapmissin .. Bence geri doner bu sebepten iliski bitmez aldatmadiysa
Görmek istediğim şey pişmanlığı, nasıl ben elımden gelenı yaptıysa acı cektıysem o da yapsın, inan sevgı kalmadı içimde hele nefret edıyorum dedi ya orda bıttım ben, bende aynısını demek istediğim için arasın yalvarsın diyorum belki de hırs yaptım bilemem ama Allah büyüktür elbet gün gelir pişman olur.
Bencede arkadasin dedigi gibi aldatmis olabilir onun soylemesiyle inandin mi bence kadin neden yalan soylesin ki sizi mi ayirmaya calisiyor ki :/
unutamıyosun işte benimm 3 sene oldu ayrılalı ama deli gibi seviyorum herşeye rağmen artık kabullendim durumu yapıcak hiçbişey bulamıyorum
hiçbi sorunumuz aslında eniştemn arkadaşı vardı benden hoşlanıyo ablamlarla falan hepberaber oturmuştuk bigün buyüzden ayrıldık onu aldattığımı falan söyledi ama yoktu öyle bişey sonra ayrılalı 1 ay olmadan başkasıyla çıkmaya başladı bende aynısını yaptım ona inat çıktım başkasıyla nasıl oldu ne oldu anlamadım ama hergün rüyamda görüyorum 1 sanıye aklımdan çıkaramıyorum hala çok seviyorum ama 3 sene geçmiş üstünden yapıcak hiçbişeyim yokhadı be canım 3 sene sürüyomuneden btmıştiki sizinki?
hiçbi sorunumuz aslında eniştemn arkadaşı vardı benden hoşlanıyo ablamlarla falan hepberaber oturmuştuk bigün buyüzden ayrıldık onu aldattığımı falan söyledi ama yoktu öyle bişey sonra ayrılalı 1 ay olmadan başkasıyla çıkmaya başladı bende aynısını yaptım ona inat çıktım başkasıyla nasıl oldu ne oldu anlamadım ama hergün rüyamda görüyorum 1 sanıye aklımdan çıkaramıyorum hala çok seviyorum ama 3 sene geçmiş üstünden yapıcak hiçbişeyim yok
canım bnm ya kıyamam, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, belki de bizimkiler ayrılık için bahane bulmuşlardır.
evet tatlım bende öyle düşünüyorum önceden kurgulanmış küçük bi hatamı kollamış ayrılık için duygularım hiçe sayılarak ama hakkımı helal etmiyorum ben benden aldığı ahlarla mutlu olamaz
bende asla ama asla hakkımı helal etmıyorum da etmemde, öldüğünü görsem bı bardak su vermem artık !
bende öyle ama çokta umrunda olduğunu sanmıyorum sinir olduğumda bu küçük biyerde yaşıyoruz karşılaşıyoruz sürekli yüzüme bile bakmıyo sanki aramızda hiçbişey olmamış gibi ama ben onu her gördüğümde tir tir titriyorum
ooff bızde genelde karsılasıyoruz ama bnmkı ınadına baktıgını belli edıyor, ne yapmaya calışıor bılmıorum
anca bakar zaten ah baksa keske naparımki gözgöze gelsek :/ hala karşısına çıkıp sövesim var yaaa atamamışıım öfkemi bi insan nasıl çok sevip aynı anda nefret eder kii
benimkide öyle şuan başkasına aşık hemde sırıksıklam hem nefret edip hem salak gibi seven benimvalla canım bılmıorum ama benımkı sevmıyomuş, sadece nefret ediyomuş benden öyle dedi.
benimkide öyle şuan başkasına aşık hemde sırıksıklam hem nefret edip hem salak gibi seven benimbeni nasıl unutabilir aklım almıyo çok gücüme gidiyo
zor bı durum bacım rabbım kolaylığını verır inşallah.
amin canım inşallah
üzülme nolur bak bnde çok acı cekıyorum, onun umrunda bıle değilim..
keşkee dediğin gibi olsaa :) depresifliğin dibine vurdumm :))olayın başını bilmiyorum ama unutulmucak bişi yok şu hayatta. düşünmemeye çalış çık arkadaşlarınla gez toz. müzik dinleyip depresizf takılma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?