senden nefret ediyorum dediği halde unutamıyoruuum, delirceeem :(

Şimdi acın çok yenidir. Bir de ayrılması ve nefret ediyorum gibi söylemleri insanda gurur yapar. Normalde takmayacak olsan dahi sırf bu kelimeler yüzünden bile kendine yediremiyor acı çekiyorsundur. Bu hep böyle. Bana da olsa ben de herhalde öyle yaparım.

Ortak kararla veya senin isteğinle ayrılmış olsaydınız bukadar üzmezdi.

Bu durumu kabullenmek gerek. Bir de içimizdeki "belki yine bana döner" umutlarını kaldırmamız gerekiyor. Bu insanı uzun süre ayak bağı ediyor çünkü.

Kabullenmek ve o öyle dediği için daha fazla acı çektiğini bilmek gerek.

Gururunuza hakim olup, beni bırakmış birdaha gözüme gözükmesin demek gerek.

Sabır diliyorum.

Karşındaki kişi seni aldatsa da , yalan da söylese , sana dünyanın en kötü şeyini de yapsa ,
Eğer onu sevdiysen , tabi ki ilk öğrendiğin zamanlarda unutamazsın. Her şey zamanla gelişir ve değişir.
Tam olarak sebebini bilmiyorum, yorumları okumadım fakat , eğer geriye dönülür bir şey değilse ,
Zamanın ve acının çabuk geçmesini diliyorum.

unutmaktan başka çare yok, ben burda caıdan ölsemde umrunda olmaz, nasıl o hayatına bakıyorsa bende hayatıma bakmalıyım, bu acı elbet geçer:S

Kızlar huhuuuuuu kimse yok mu, bu geceleri kaldırmak lazım gene efkar yaptı, halil sezaiden isyaaaan diyorum:)

teşekkürler canım bu saatten sonra yapacak hiç birşeyim yok ona dair.

unutmak istiyorsan, acıklı damar şarkılara veda et, ondan kalan bütün eşyaları, hatırları imha et. kendini başka bir şeylere vermeye çalış. o mutsuz değil ben o salak için mi üzülücem de

bunları yapmazsan sittin sene unutamazsın zeze

yerim seni kız, hahah sittin sene unutamazsın dedin ya koptum canım sen benı güldürdün Allahta seni güldürsün, harbiden çok doğru dedin, Allahın öküzü pislik o kimmiş be unutcam hemde baal gibi demi

yerim seni kız, hahah sittin sene unutamazsın dedin ya koptum canım sen benı güldürdün Allahta seni güldürsün, harbiden çok doğru dedin, Allahın öküzü pislik o kimmiş be unutcam hemde baal gibi demi

unutursun tabi, kimler, neler unutulmuyor ki,

boşver elimi sallasam ellisi de

bugün tam 3 ay oldu biteli, ve şunu farkettim hiç bir acı ilk günkü gibi kalmıyor, tabi arada insanın aklına geliyor. ve kızlar şuna eminimki sessiz kalan hep kaznıyor, aradımı hayır aramadı ama hergün babamın dükkanının önüne geliyor beni görme ümidiyle, kardeşim saolsun o söylüyor. bense hiç gitmedim görmeyeyim diye, yarında 10 günlük tatile çıkıyorum çeşmeye, dönüşte iş başı öğrencilerime kavuşucam anlıycagınız, şükürler olsun rabbime yinede içim rahat ve mutluyum. herkes elbet pişman olur kimi belli eder kimi etmez, zaman sadece zaman bakalım neler olacakk:)

son son yazıp desteklerinizi alayım dedim, düşünceleriniz her zaman işime yaradı, yazan yazmayan herkese ccanı gönülden teşekkürler. umarım her şey gönlünüzce olur :)

Kadınlar nefret ediyorum sevmiyorum dediğinde bunun altındaki gerçek anlamlara baktığımız zaman kırgınlıktan ötürü olduğunu aslında sevdiğini görürüz biliriz böyleyiz bizde:) Ama aynı cümleleri bi erkek söylerse benim kafamda soru işareti oluşmaz erkekler direkt yaratıklardır duygularıyla ilgili ne diyorsa içinden gelerek söylemiştir diye düşünüyorum bana kızanlar olabilir haklısınız ama bu kendi fikrim. bence sende onu unutmaya bak arkadaşım sağlıcakla kaal

aa ben diğer sayfaları okumamışım kii acemiliik işte çok sevindimm çok. Şimdi çeşmeye gidip güzellce dinlen eğlen tatil yap bizler içindee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…