- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce konuştuk bunun için boşanılmaz diyor bana bi kaç kez ailemin yanına gittim onunda ailesi geldi barıştık ama gördümki bu durumda sadece benim ailem üzüldü onlar bizim küs olduğumuz dönemde ailece gezmeye gitmişler bunu gelince öğrendim bu beni daha çok yıktı vurdum duymaz bir aile ben boşanmak istiyorum ama kesinleşmeden ailemin yanına gidip onları tekrar üzmek istememmesele burada seni iyiye ,çıkarıp kv ni kötüye çıkarmak değil
eşinin düşünceleri burayı okuyunca değişecek mi?
ne bekliyorsun
nasıl adımlar düşünüyorsun olaylar karşısında
Bir takım şeyleri oğlunada anlatmış üstelik eşim sinirlenmiş ama karşıdaki arsız oşunca hiç üstüne alınmıyorKendi geliniyle cinsel hayatinimi yaristiriyor .benmi yanlis anladim.eger oyleyse baska yaptiklari hic abes degil![]()
Biraz önce konuştuk bunun için boşanılmaz diyor bana bi kaç kez ailemin yanına gittim onunda ailesi geldi barıştık ama gördümki bu durumda sadece benim ailem üzüldü onlar bizim küs olduğumuz dönemde ailece gezmeye gitmişler bunu gelince öğrendim bu beni daha çok yıktı vurdum duymaz bir aile ben boşanmak istiyorum ama kesinleşmeden ailemin yanına gidip onları tekrar üzmek istemem
Doğru söylüyorsun bana tayinimi isteyim gidelim diyor ama küsemezmişÇocuk için uğraşıyorsun çocuk olunca herşey bin beter olacak.Bebeğine karışacaklar sürekli..Önce eşin kendini düzeltsin.
Haklısın kafam çok karışıkbiraz bencillik etmiyo musunuz? boşandınız diyelim bile bile çocuğu babasız bi ortama getirmiş olacaksınız. boşanmadınız diyelim kavganın gürültünün hakaretin çekişmenin ortasında büyüyecek.
Doğru söylüyorsun bana tayinimi isteyim gidelim diyor ama küsemezmiş
Duyduğum hakaretleri bilseniz...Siz de abartmayin. sizi gorusmeye zorlamasin ama oglu annesine kussun mu yani?
Doğru söylüyorsun bana tayinimi isteyim gidelim diyor ama küsemezmiş
Duyduğum hakaretleri bilseniz...
Doğmamış çocukla ilgili beddualar beni en çok üzen birde eşimin babası onu aldatmış sürekli sende aldatılacaksın kocanı sağlam ayakkabı mı sanıyorsun maaşın yok sürüneceksin sende, oda bu durumdan mutlu olacakmışNe gibi hakaretler?
Sizin sesiniz niye cikmiyor?
Esiniz ne diyor?
Aileniz bu hakaretlere ragmen neden baristirdi?
Siz kus musunuz bu hakaretlerin uzerine?
Doğmamış çocukla ilgili beddualar beni en çok üzen birde eşimin babası onu aldatmış sürekli sende aldatılacaksın kocanı sağlam ayakkabı mı sanıyorsun maaşın yok sürüneceksin sende, oda bu durumdan mutlu olacakmış
Ailem bunların çoğunu bilmiyor üzülmelerini istemiyorum eşim kendisine kızıyor birgün evden kovdu kovdu ama gittikten sonra senin yüzünden diye başladı... bende cevap vermek istiyorum başa çıkamıyorum bir saniye ne susuyor ne dinliyor eşimin abisi annemle tartışma sen suçlu çıkarsın dedi doğru söylüyor ama adını deli çıkarıp ağzına geleni saymak sonra bişey olmamış gibi davranmak dayanamıyorum işte burda eşimin olaya girmesini istiyorum ama oda foooosssNe gibi hakaretler?
Sizin sesiniz niye cikmiyor?
Esiniz ne diyor?
Aileniz bu hakaretlere ragmen neden baristirdi?
Siz kus musunuz bu hakaretlerin uzerine?
Aynen böyleAşırı baskın bir karakter kayın validenin karşısındakinin şansı yok denecek kadar az. Çirkeflik var yani bence seninle de alakası yok bunun. Gençken hiç çirkef arkadaşün olmadı mı? Sen bir laf diyene kadar 10 laf diyen, sen haklıyken birden seni haksız çıkartan, her şeyi yapmaya hakkı olduğunu zanneden... Kadının karakter bu.. O her şeyi en iyi biliyor, o her zaman haklı, herkes keyfini yapmak zorunda, keyfi bozuksa herkes kötü sözünü bedduasını dinlemek zorunda.. Cidden çok zor bir karakter tipi çünkü asla haksız olduğunu kabul etmez.
Çocuklarını da zamanında ezmiş belli ki sözünün dışına -yanlış olsa bile- çıkmıyor.
Bu kadınla senin başaçıkabileceğine zerre inanmıyorum. En az kendi gibi çirkef biri olacak ki anca.. Ya da oğlu cevabını verecek ama sorun da bu zaten oğlunu da ezmiş sindirmiş.
Biraz uzak bir şehirde olsanız anca kafa biraz rahat olur yoksa zor.
İyi de bu sefer çocuğum babasız büyümesin diye bu saçma evliliğe devam edeceksiniz.29 yaşındayım üstelik tedavi görüyorum olmuyor eşim olmasada bir bebeğim olsun istiyorum