Dedi zaten canım eşimde boşanmıyoruz dedi... kv de böyle kocayı bir ben bulamadım eldeki şans bende yok dediEe kayınvalide yarın birgün boşan oğluşum derse ne olacak? Bence adımlarınızı dikkatli atın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedi zaten canım eşimde boşanmıyoruz dedi... kv de böyle kocayı bir ben bulamadım eldeki şans bende yok dediEe kayınvalide yarın birgün boşan oğluşum derse ne olacak? Bence adımlarınızı dikkatli atın.
Iyi bakalım sorun olmuyorsa sorun değil:)Dün okudu canım böyle deşarj oluyorsan hergün yaz diyor
Maşallah bunu da mı dedi. Son radde olarak düşünmüştüm. Gerçekten değişikmiş.Dedi zaten canım eşimde boşanmıyoruz dedi... kv de böyle kocayı bir ben bulamadım eldeki şans bende yok dedi
Ah bu insanlık nereye gidiyor. farkında değil ki sorun kendi kocasında değil sorun kendinde. kendinin kötü kalbinde. sen kiminle evlenirsen evlen sende o kötü kalb olduktan sonra adam seni niye bosamasin be kadın. kendini beğenmiş ne olacak isteDedi zaten canım eşimde boşanmıyoruz dedi... kv de böyle kocayı bir ben bulamadım eldeki şans bende yok dedi
Evet benimde kafamı kurcalıyan bu gitsem huzuru bulurmuyuz yoksa daha kötü mü olur benim ailem zaten başka şehirde ben alışırım ama biliyorsunuz şuan ortalık çok karışık bizi doğunun bir köşesine gönderirlerse ne olacakSenin yerinde olsam yine eşimi karşıma alır güzel bir dille sorunlarla yaşamaktan bıktığımi ve farklı şehirde yaşamak istedigimi yoksa bu şekilde eninde sonunda biteceğini söylerdim. tamam telefonla yine yetişir ama karşı tarafın telefonuna istenilmezse cevap verilmeyebilir ama kapı çalarsa açılmak zorunda. hem farklı şehir yuvaniza daha iyi gelecek toparlarsiniz bence. çünkü demişsin ki eşimle güzel konuştum beni korudu. esin kötü biri değil seni koruyor ama karşı taraf çok baskın. farklı bir şehir kesinlikle şart hayatınıza. ben olsam bir gün bile beklemem bu karar için
Haklısın da canım bu şekilde de nereye kadar devam edecek böyle. valla zor hayatın. allah yardimcin olsun. sen bol bol dua etmeyi unutma.Evet benimde kafamı kurcalıyan bu gitsem huzuru bulurmuyuz yoksa daha kötü mü olur benim ailem zaten başka şehirde ben alışırım ama biliyorsunuz şuan ortalık çok karışık bizi doğunun bir köşesine gönderirlerse ne olacak
Kendisi mutsuz olduğu için herkes mutsuz olsun istiyor çocuk falan farketmez kaynım bekar annesinin yüzünden evlenmiyorSadece sunu merak ediyorum ogullarina aşık analar diyorum artik neyse yahu böyle davranarak onlarin yuvasinda huzursuzluk yaratarak ellerine ne geçiyor yarin öbürgün bosanirlarsa veya o aşamaya gelirlerse kv tutuşmazmi acaba dul ogluyla ugrasir durur acaba oglunun yuvasinin dagilmasina vesile oldugu icin pisman olurmu anlamiyorum gercekten
Arkadaşlar uzatmatmadan konuya gireceğim 4 senelik evliyim yeni 5 yıla girdi bu süre zarfında göz yaşım dinmedi sorun eşimin annesi... ona kv bile demek istemiyorum... eşim evlendiğimizden beri annesinin sözünden çıkmayan bir insan kardeşleride öyle hak veriyorum çünkü durmadan işliyor diğer akrabalarıyla görüşmelerine bile karışan bir kadın(düğünümüze annesinin canı istemediği için bir çok kişiyi çağırmadı)
Neyse bu canı ister oğluyla tartışır beni arayıp saydırır beddua hakaret bağırmak allah ne verdiyse.. evime gelirler hizmette kusur etmem ağırlarım güler yüzle gönderirim amaaaa görümcem yolda beni görünce kafasını çevirip yolunu değiştirir ortada bir sorun yokken bu normal midir? Aranızda hiç mi sorun yok diyeceksiniz evet var kp ve kv boşanmışlardı biz evlenince tekrar evlendiler kv de kıskançlık huyu var yok kocası eşimin bana aldıklarını almıyormuş cinsel anlamda tatmin olmuyormuş kısacası sürekli benle bir kıyas içerisinde ve bunlar gizli değil alenen sürekli dile getiriyor .. eşimle kavga ediyoruz bana beddua edemez hakaret edemez diyorum benim ANNEM böyle diyor sen yokken o vardı diyor daha çok kahroluyorum bazen küsüyorlar senin yüzünden diyor bende tepkisini koymasını istiyorum zor bela tepkisini belli ediyor ama ikigün sonra yine aynı... şimdi o annesi diyeceksiniz biliyorum çocuk esirgemeden almadı ama anne bencillik kıskançlık yapmak başkasının özveriyle büyüttüğü kızını üzmek hakkı mı? Birde ben üni mezunuyum çalışmıyorum bana biz seni beslemek zorunda değiliz dedi eşimin yanında bunu unutamıyorum eşimin olaya bakışı ise "ya annem böyle psikolojisi bozuk " bozuksa tedavi olsun diyorum haksız mıyım... not: bu işlerin yanında tüp bebekle uğraşıyorum senepsiz infertilite ama anneme senin kızın kısır diye bağırdı
Evlilik kurtarmak için değil arkadaşım aramızdaki tek sorun kv onun dışında zaten anlaşıyoruz dediğim gibi belkide doğal yollarla olmadığı için büyük bir çaba gösteriyoruzŞu cocugu evlilik kurtarma adamı eve bağlama iksiriymiş gibi kullananlarada ayrı ayar oluyorum.
Çocuk yapmak niye o zaman arkadaşım?
.Evet cinsellik meselesi midemi kaldırıyor eşim duymazdan gel diyor başka konu açmaya çalışıyorum... kendini benle kıyaslamada son nokta tedavi gördüğümüzü biliyor seneler önce menepoza girmiş kadın bana istesem hemen hamile kalırım dedi
tek sorun kv onun dışında zaten anlaşıyoruz