Seneler geçti, şimdi hayatınız nasıl ?

Benim de ailem esimi istememisti, ben ayrilmadim. Ayrilmayi dusunmedm bile. Sonucta seviyordum guveniyordum. Su anda birkac hafta sonra 3. Yilimizi bitirecegiz evliligimizde. İyi ki evlenmisim, iyi ki o zorluklara gogus germisim. Neler neler yasamadik ki birlikte... Benim babam bana sacma sapan gelen kendisine ise coook mantikli gelen sebeplerden dolayi istemedi, annem de ayni sekilde. Ben de anneme isteseler de istemeseler de evlenecegimi, rizalari dahilinde evlenmemizin daha iyi olacagini soyledim. Bakti benim vazgececegim yok o da babami ikna etti. Ha benim ailemle iliskim daha sinirli, sikintili ama esimden dolayi degil, ailemin genel yapisi böyle.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. :) Yuvanızdan huzuru eksik etmesin :)

Benim babam ne kelime tum sulale karsi cikti esimle 17 yasimda tanistim o zaman daha lise sondaydim o benden buyuktu. Universite terk ama kendi kariyeri var ozel sektorde. Ben okulu birakirim ederim diye istemediler. Belkide beni yakistirmadilar bilemedim. Istemeye geldiler vermedi. Ne tekim 2 sene bekledik ben o ara sinav universite vs cok guzel bi bolume girdim. Sonra 20 yasinda evlendim daha unideyken. Esim o kadar destek cikti ki derslerime okuluma. Evleneli 5 sene oldu ben 2. Lisasimi bitirmek uzereyim ve 2. Bebegime hamileyim. Bu arada babamda oglum asagi oglum yukari oldu. Sonucunda esimle su anda egitim farkliligimiz var fakat onun destegi sabri olmasaydi bende buralara gelmezdim belkide.. bu sekilde herkesede kanitlamis olduk kendimizi. Gerci insanlarin ne dedigi umrumuzda degil ama baba karsi cikiyorsada biraz sabir.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Çocuklarınıza da uzun ömürler versin. Peki nasıl ikna oldular 20 yaşında evlenmenize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…