Seneler geçti, şimdi hayatınız nasıl ?

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Merhaba yaklaşık 4-5 gün önce bir konu açmıştım. İçeriği ise babama ilişkimi söyledim ve babam ya o ya ben dedi. İlişkimiz de bitti ki biz hala birbirimizi çok ama çok seviyoruz. Geçmiş konuları da inceledim çoğu kişi bu konudan muzderip peki siz ne yaptınız böyle bir durumda ve şimdi ki durumunuz ne ? Ben erkek arkadaşımımla evlenmek istiyorum. Zamanla babalar kabulleniyor mu istemese bile ?

Ayrıldık deyip ilişkinizi sürdürseniz daha mi kötü olur acaba ben olsam böyle yapardım ama sen belki yalan söylemek istemeyebilirsin tabii

Belkide zamanla zaten sen istemiceksin bu ilişkiyi,zamana bırak kısmetinde o varsa er geç yine kavuşursunuz

babanız neden istemedi?
Ben üniversite okuyorum. Erkek arkadaşım meslek sahibi liseyi dışarıdan okuyor ben mezun olana kadar üniversiteye başlayacak Alalh'ın izniyle benim önümde daha iki yıl var ve babam benim üzerimde çok büyük hayaller kuruyor mesela müdür olduğumu erkek arkadaşımı da en aşağı da görüyor ben ömür boyu erkek arkadaşıma bakarmışım bu yüzden.

Ayrıldık deyip ilişkinizi sürdürseniz daha mi kötü olur acaba ben olsam böyle yapardım ama sen belki yalan söylemek istemeyebilirsin tabii
Öğrenirse olaylar daha kötü olur diye düşünüyorum çünkü sürekli içen biri.

Gerçekten ders çalışmayı hiç sevmez ama çalışma hayatında çok başarılı. Ve " eve ekmek götürmek" deyimi var ya eve ekmek götüremezse depresyona giriyor resmen aslında sorumluluk sahibi bir insan.

Bu arada benim babam da ben üni birde iken erk arkadaşımı öğrenmiş, utana sıkıla yanıma geldi. Hiç de konuşmamışız o zamana dek. Bişeyler duydum doğru mu dedi. Ben de doğru ama bitti görüşmüyorum artık ayrıldık dedim. Babam da üni bitene kadar söz ver tekrar görüşmeyeceğine,üni bitsin ikiniz de hala istiyorsanız ve şartlar uygunsa gelsin istesin o Zaman kabul ederim dedi. Neyse söz verdim babama aradan yıllar geçti babam ne büyük adammış da tekrar barışmama engel olmuş dedim. Babalar istemiyorsa vardır bir bildikleri, anladıkları. Bikaç sene sonra sende iyiki dersin umarım

Benim babam içki içiyor. İçki içince doğru tepkiler vermiyor tanışmadı bile ergenlik döneminden tanıdığı kadarı ile biliyor erkek arkadaşımın koca bir yüreği var babam da sonradan bitirmiş üniversiteyi.

Benim ailem de karşı çıktı evlenmeme hatta sülalem ama evlendim kavga gürültü ara sıra kavga da etsek kocamı seviyorum pişman değilim yani ama kişiden kişiye değişir tabi..

Bence dondur sen o ilişkiyi şu an ne söylesek savunmaya geçeceksin çünkü henüz çok yeni. Babanın bişeyleri hissetmesini de anlıyamıyorsun bence. Eğitim önemli değil derdim erkek arkadaşının "ceketimi alıp okeye geçicem " cümlesi olmasa idi. Tuttuğunu koparan biri canlanmıyor gözümde kusura bakma. Senin içindekiler bitmemiş bir de ayrılık acısı var şimdi bunları hiç göremezsin. Bikaç sene hayatına bak , bikaç sene sonra hislerin aynı ise babanla tekrar konuşursun

Hayırlısı bakalım :)

Babam istemedi önceleri eşimle direndik birlikte,babamla ciddi ciddi konuştum...sen ne dersen nasıl dersen öyle olsun benim için şuan herşey toz pembe ama sen hataları yanlışlıkları görebilirsin eğer tanıyıpta istemezsen senin sözünü dinleyeceğim ama tanımadan kestirip atarsan çok üzülürüm bir daha kimseyi böyle seveceğimi sanmam herkes tanımayı hakeder baba dedim ciddi ciddi konuştum böyle..sonuç evliyim 8 aylık bi bebeğim var çok mutluyuz babamsa damadına bi düşkün ki sorma gitsin

Doğru söylüyor. Daha liseyi dışarıdan okuyacak da üniversiteye başlayacak. Yaş o iş. Unutursun merak etme ölmezsin.

Sene
Hiç birşey sormadan mı ?

Ama babam tanıyor ergenlik yıllarından diyorsun. Muhtemellende aileyi de tanıyordur. Biraz sıkıntılı geldi bana.

Hayalperest.Daha liseyi dışarıdan bitirecekde üniversite (açıköğretimden bahsetmiyorum) kazanacak.

Aşktan kimse ölmüyor sen de ölmezsin merak etme. Bu gibi durumlarda ağırlıklı aileler haklı çıkıyor.

İstisnalar kaideyi bozmaz.

Annen ne diyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…