- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Babam senelerdir düzgün calısmayan biri bu konuda buraya milyon konu açmışımdır. Kendisi g.. Sıkıp calısmaz afedersiniz. Ama birasından rakısından geri kalmaz. Sorumsuzun önde gideni anlayacağınız. Yıllardır fakiriz hala da bir çöpümüz yok. Ben öğrenciyken calistim hep üni Tede haftasonları . Ama lafa gelince okuttum der. Üstüne motor kazası yaptı 2 ay oldu omzundan ameli yat oldu o ay kardesim ve ben kira verdik eve para verdik . Normalde de anneme ara ara para vermişimdir hep. Biraz olsun hakket se adını etmez. Psikolojimiz onun yüzünden bozuk. Esip gürleyen asıp kesen biri. Hepten bize güvensin alırsın istemiyoruz. İki gün öncede kavga cıkardı Bagırdı cagırdı ağlattı. Tabi umudu kesti kavgadan sonra para vermem diye anladı gidip borc yapmıs yine . Lafa gelince siz kendinize yağın eve hayrınız yok ben döndürdüm eve diyecek tabi. Kendine hiç bakmıyor. Bu böyle nereye kadar gider bilmiyorum 50 yasında calısmayan ilerde hiç çalışmaz bizde evlensek etsek ev yok bişe yok emeklilik yok gelir yok.
Cidden yaşama isteğim yok onun yüzünden allahtan mesleğim var karsıma biri cıksa kurtulsam diye bakıyorum. Anneme cok üzülürdüm ama bosanamaz da babam boşanaa öldürür öle biri. O yüzden onun da kaderi o biyerde elimden bişe gelmiyor. Bu yasta 50 yasında gibi ruhum. Benden isterdim kıpır kıpır olmak ama malesef. Bana bir yol gösteren olur belki diye içimi döktüm buraya..
Cidden yaşama isteğim yok onun yüzünden allahtan mesleğim var karsıma biri cıksa kurtulsam diye bakıyorum. Anneme cok üzülürdüm ama bosanamaz da babam boşanaa öldürür öle biri. O yüzden onun da kaderi o biyerde elimden bişe gelmiyor. Bu yasta 50 yasında gibi ruhum. Benden isterdim kıpır kıpır olmak ama malesef. Bana bir yol gösteren olur belki diye içimi döktüm buraya..