Sadece 9 saat mi
Ogretmen falansaniz oyledir
Ben siradan bir lise mezunuyum simdiye adar kendi inkanlarimla buldugum isler hep sabah 7 aksam 8 tarzi isler ve simdide aynisi olucak kizimi eve getirene kadar 9 rahat olur 11 de uykusu gelse en fazla 3 saatcik
Ya istemeyebilir burada sorun yok.
Ama hem yok çocuk ise baslayacaktim ditme dedi yok şu yok bu.. adamcagiz yalvariyor çaresiz ama hanımefendi nin umurumda dahi değil. .
Yok efendim öyle çocuğun arkasına saklanmak. Kendisine zor geliyor doye Yattığı yerden çalışan annelere geniş diyemez .
böyle ajitelere oldum olası çok gülmüşümdür, gerçi ben dramatik Türk filmlerine de hep gülerim.. o kadar abartmışsınız ki gören de çocuğu bırakıp sürgüne gidiyorsunuz zannedecek.. çalışmayın o zaman, çocuğunuz kürksüz mont giysin, yabancı dili ve hobileri okulun verdiği kadar da kalsın.. büyüdüğünde siz de ona her klasik yurdum annesinin söylediğini söylersiniz; ama ben sana gençliğimi verdim..
evet hanımlar, çalışmayan anneler daha çok sevgi veriyor.. ülkenin çalışan kadın nüfusu ve dışarıdaki psikopatları oranlarsak kesinlikle çok sağlıklı (!) oluyorlarhaydi kabını alan gelsin, ürik asit yarışı var..
aksine haftasonu kafayı yiyorum sinirli agresif oluyorum. çocuk hep oyun hep ilgi bekliyor..
kreşte hafta içi oyuna doyuyor. ben de akşamları pohpohlayıp ilgileniyorum çocukla daha verimli geçiriyoruz zamanımızı..
ben sanmıyorum ki 24 saat evde olan kadınlar 24 saat çocukla vakit geçiriyor..
Bugün çok güzel yorumlar geliyor bu konuya.Şunu şöyle işte.. Mesleğin olsaydi bu kadar arabeske cevirmezdin işi eminim. Hele eve yogurt alamayacak durumdayken. Burada sorun eve yogurt alamiyorum ama kendim yapiyorum degil. Sorun; alamayacak kadar kotu durumda olmak.
Simdi yogurdu kendin yapiyorsun yarin birgun cocugun guzel bir okula gitsin istersen kollari sivayip ona okul mu insa edeceksin? Çalışma şartları, alacağın maaş vs seni tatmin etmeyecek bu nedenle çocuğuna yapışıyorsun can simidi gibi. Çalışan kadının çocuğu hem daha özgüvenli oluyor hem çalışmayıp tek maaşlı büyüyen çocuğa gore daha çok imkâna ve donanıma sahip oluyor. Çocuk sevmek gece uyurken özlemek, evde yoğurdunu kendin yapmak değil. Boşanmaya cesareti olmayan kadınların klasik tutumunun aynısı çalışmak istemeyen kadınlarda da gorunuyor. 'Çocuğum icin' sendromu adını koydum ben. :)) kötü anne aslında sizin gibiler, o 'genis' diye tabir ettiklerinizin siz tırnağı olamazsiniz.
Eki Görüntüle 1724996 Valla üsenmedim buldum .
Az önce çalışan bi arkadasa ben meyveyi pure yapıp veriyorum sizin gibi danone yedirmiyorum emek veriyorum deyip eziklemistin :)
Baksana senin mesajın bu . Anlaşılan kızın danone ye baya bi alışmış ha , kendi tembelliğine kılıf arayan mikemmel anne)
Yorumlarına baktım sürekli kismetse olur vb sacma span programlar için yorum yapmış yok o kiz söyle bu böyle. .Mesleğim yok çalışma saati uzun demişsin
Geçerli bir mesleğim var ve günde 11 saat haftada 6 gün çalıştım
Bakıcıya da para verdim aldığımın 4 te birini senin durumunda da yarısını ver ki evde yiyecek yemek olsun elektrik yansın
Bu arada 70 tl elektrik de fazla büyük şehirde oturuyorum elektrik fiyatı fazla
Benim evde her gün çamaşır bulaşık yıkanır kurutma makinası var ki o çok harcar yine bol bol fırında yemek vs olur bu kadar elektrik geliyor
Tasarruflu yaşam da önemli
Az önce çalışan bi arkadasa ben meyveyi pure yapıp veriyorum sizin gibi danone yedirmiyorum emek veriyorum deyip eziklemistin :)
Baksana senin mesajın bu . Anlaşılan kızın danone ye baya bi alışmış ha , kendi tembelliğine kılıf arayan mikemmel anne)
şu mesajları gördüm ya konu sahibiHani durum o kadar kötü değildi .
Adam 70 tl için çaresiz kalıyor ve sen hala nasıl çocuğun arkasına siginirim da evde yatmaya devam ederim diye düşünüyorsun pesssss
ALLAH TÜM ERKEKLERİ SENİN GİBİ BENCİL VİCDAN SİZ İNSANLARDAN KORUSUN . ÇALIŞAN ANNELERE VİCDAN SİZ DEMİŞSİN AMA SU MESAJDAN SONRA EMİN OLDUM Kİ ESAS VİCDAN SİZ SENSİN. . Eki Görüntüle 1725004
Hani durum o kadar kötü değildi .
Adam 70 tl için çaresiz kalıyor ve sen hala nasıl çocuğun arkasına siginirim da evde yatmaya devam ederim diye düşünüyorsun pesssss
ALLAH TÜM ERKEKLERİ SENİN GİBİ BENCİL VİCDAN SİZ İNSANLARDAN KORUSUN . ÇALIŞAN ANNELERE VİCDAN SİZ DEMİŞSİN AMA SU MESAJDAN SONRA EMİN OLDUM Kİ ESAS VİCDAN SİZ SENSİN. . Eki Görüntüle 1725004
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?