bi kere çocuğun başkalarıyla da vakit geçirmesi lazım
psikiyatr özellikle söyledi bunu bize
kızımla beraber yaşadığımız için biraz uzaklaşın dedi ayrı ayrı faaliyetlerde bulunun dedi
ama nerde
dipdibe yaşamak lazım ki çocuk hiç bi şey yapamasın
bir de çocuğumu kreşe bırakıp arkamı dönüyorum.
Puuuuu sanaAy ben öleyim bu durumda kendim bile bırakmıyorum servisle gidiyor benim büyük.Ne kötü anneyim demi. Hem çalışıyorum hem ikisini de sezeryanla doğurdum biri 11 bir 15 ay emdi (ama valla ikiside kendi bıraktı ben bıraktırmadım)
Birini 3,5 aylık birini 4 aylıkken anneme bırakıp işe döndüm. Kendime ait bir hayatım var. Çalışmayı seviyorum. Çocujklarıma daha iyi bir eğitim imkanı sağladığım için son derece huzurluyum. Çalıştığım için büyük kızım iki dili bir arada öğrenebildiği bir okula gidiyor. Çalıştığım için haftada bir yardımcı alıyorum kendi bakımımı da ihmal etmiyorum. Ayrıca kendi arkadaşlarıma da zaman ayırabiliyorum. Eşimle baş başa yemeğe de çıkıyorum. Hafta sonları kızlarımla eğlenceli şeyler yapabiliyorum. İkisi de bana yapışık olmayan son derece dışa dönük sosyal tam yaşının çocuğu iki kızım var. Bu durumda ben anne bile değilim her halde biri beni düzeltsin kızlar bana bir el atıverin.
Yalnız değilsin bende kötü anneyim sen gibi deseneAy ben öleyim bu durumda kendim bile bırakmıyorum servisle gidiyor benim büyük.Ne kötü anneyim demi. Hem çalışıyorum hem ikisini de sezeryanla doğurdum biri 11 bir 15 ay emdi (ama valla ikiside kendi bıraktı ben bıraktırmadım)
Birini 3,5 aylık birini 4 aylıkken anneme bırakıp işe döndüm. Kendime ait bir hayatım var. Çalışmayı seviyorum. Çocujklarıma daha iyi bir eğitim imkanı sağladığım için son derece huzurluyum. Çalıştığım için büyük kızım iki dili bir arada öğrenebildiği bir okula gidiyor. Çalıştığım için haftada bir yardımcı alıyorum kendi bakımımı da ihmal etmiyorum. Ayrıca kendi arkadaşlarıma da zaman ayırabiliyorum. Eşimle baş başa yemeğe de çıkıyorum. Hafta sonları kızlarımla eğlenceli şeyler yapabiliyorum. İkisi de bana yapışık olmayan son derece dışa dönük sosyal tam yaşının çocuğu iki kızım var. Bu durumda ben anne bile değilim her halde biri beni düzeltsin kızlar bana bir el atıverin.
Ay ben öleyim bu durumda kendim bile bırakmıyorum servisle gidiyor benim büyük.Ne kötü anneyim demi. Hem çalışıyorum hem ikisini de sezeryanla doğurdum biri 11 bir 15 ay emdi (ama valla ikiside kendi bıraktı ben bıraktırmadım)
Peki cocuginuz sabahtan aksama kadar kresi kaldirabikecekmi
Yada siz yarim gun falanmi vereceksiniz
Normal iş saatimin başlangıcı 8. Akşam 5e kadar çalışıyorum. Ben ünv.mezunuyum. Benim lise mezunu akrabam da aynı saatler de çalışıyor. Telefonlara bakıyor bir işyerinde. Siz de aynı işi yapsanız. İş yerinde herkes gittikten sonra 7ye kadar tutmazlar sizi korkmayın :)Sadece 9 saat mi
Ogretmen falansaniz oyledir
Ben siradan bir lise mezunuyum simdiye adar kendi inkanlarimla buldugum isler hep sabah 7 aksam 8 tarzi isler ve simdide aynisi olucak kizimi eve getirene kadar 9 rahat olur 11 de uykusu gelse en fazla 3 saatcik
ee biz napalım 9aylıktı daha bebeğim bıraktık işe gittik sen 2 yıl beraber kalabilmişsin, etrafımda doğum izni alamadığı için 2 aylık bebeğini bırakmak zorunda kalan anneler gördüm, halinize şükredin bence
İşte bu nankörlük değilde ne ben 4 aylıkken işe başladım eşim istersen devam etme sıkışırız ama yettiği kadar dedi napim şimdi eşim öyle dedi diye evdemi otursaydım adamın geliri belli gider belli niye sıkıntıya girelim konu sahibi sen şükret 2 yaşına kadar yanındaymışsın ayrıca eşinizi yalvartmanız çok itici geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?