Seni byle bulmay tahmin etmemitim...

Bizim de liseden çok sevdiğimiz bi arkadaşımız böyle saçma sapan şeyler yapmıştı. Adamla bizi tanıştırdı, adam evliymiş haberimiz yok. Arkadaşın yazlığında adamı da yatırmayı teklif etti postaladık. O zamandan adamı beğenmemiştik zaten, saçma sapan biriydi, konuştuk ettik akıl verdik.. Sonra bu adama kaçtı :bbo: Geldiler düğün yapıldı, adam daha hala evliymiş, insanları kandırmak için düğün yapmışlar bizim yine haberimiz yok. Annesi yoktu, ailesinden de ona yol gösterecek anne yerine koyacak kimsesi yoktu. O yüzden iki arkadaş hep doğruları göstermeye çalıştık ona, yardımcı olmaya çalıştık fakat aramızda mesafe vardı sürekli yanında olamıyoduk. Neyse bu adam sonra boşandı, arkadaşımla evlendiler hatta boşandılar. Ama boşandıktan sonra bile babasından kaçıp bu adamla görüşmeye devam ettiğini, hala saçmalamaya devam ettiğini görünce arkadaşlığımızı kestik.
Ben dostluklara değer veririm ve her ne olursa olsun yardımcı olmaya, kafası karışıksa doğruları göstermeye çalışırım, her şeyiyle kabul ederim, bazı insanlar sevgiyi yanlış yerlerde arıyorlar maalesef, atamam dostlarımı. Ama yanlış yoldan döndüremiyorsan da yanında yürümenin alemi yok.

Bebeğini emziren kadın bunu öğrense kalbinin acısını ne arkadaşının yaşadığı bunalım ne aile yapısı dindirebilir. Ne kocasını buna iten nedenleri ne de o kadını buna iten nedenleri düşünür. Mevlana bile olsa gelme derdi denilecek insanlar bunlar. En yakın arkadaşımı sevgilisini aldattığı için hayatımdan çıkaran birisi olarak söylüyorum bunu. Çaresizliğin yüzünden başkalarının hayatını mahvedemezsin. Aşk mazaret değildir.Görüşme bence çok da iyi yapmışsın

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlarım yorumlarınız için
onunla çok defa konuşmayı denedim ama şu anda anlamıyor anlayamıyor belkide
benim dostum böyle bir kadın olmamalı
bende eşimden ayrıldım zorluğunu çektim (maddi) ama kimseye sırtımı dayamadım
buna ailemde dahil, çevremdekiler beni iyi bilirler hep tırnaklarımla geldim buralara
şimdide girdim bir işe paşa paşa çalışıyorum
onada bunu yapmasını söyledim ama iş maddiyat değil dedi
mecburiyetmiş neyin mecburiyeti Allah aşkına!
böyle bir durumun ne mecburiyeti olurki!
inanılmaz üzgün ve kızgınım ama silip atamıyorum
o büyük bir hatanın içinde ve bana düşen onu sıyırmak bu durumdan
sırtımı dönersem daha kötü yollara sapabilir ve o zaman kendimi affetmem
o güç bende var mı bilmiyorum!
hele o 3 kızı olan kadın Allah'ım beynim uyuşuyor!
Canım bunu nasıl yapar!

Son düzenleyen: Moderatör:
:kahve:

kendi kendine hayattan öç alma, olsa gerek ilk başta ben istemedim zorla oldu şimdi ben ne istiyorsam onu alacağım,
piskolojisi önceden kayıp ettiği için nasıl mutlu ise onu alıyor sorgusuz, sualsiz

sahte mutluluğu için ,yapcak bi şey yok , ağlayınca teselli edersin bazen hayat bu şekilde öğreniliyor
CADIARZU

ilginç hemde çok insanlar bazen o kadar büyük hatalar yapıyolar ve bunun adını aşk koyuyolar
aşktan nefret edesim geldi
seninde bilinclibi bayan olduğunu düşünerek yol ver diyorum şimdi o üzülmesin diye attığın adımlar içi n ilerde çok üzülürsün dıptısım...

Bazı kadınlar tek başlarına var olamıyorlar işte böyle. Hep birinin kadını olmak, ona sırtını dayamak istiyorlar. Bu evli çoluk çocuk sahibi adamlar da nabza göre şerbet vermeyi biliyor, bizim alaşa, erkekle olmak zorunda hisseden kadınlar da oraya tezgah açıyor, bu adam evinde mutsuz, ben onu mutlu ediyorum, beni seviyor hatta tapıyor sanıyolar :mymeka:

o kişi artık senin yıllar önce lisede arkadaşlık ettiğin kişi değil canım.. o yaşında yaptığı yanlış evlilikle beraber huyu suyu değişmiş bambaşka bir insan o.. sen ona yol ver ve dua et rüzgar onu senin tarafına savursun...

deymez cnm kendını yıpratmaya uzak dur bırak gıtsın.egerkı sımdıye kadar yasadeıklarından herhangı bı ders almadıysa senın anlatmaların nafıle bos onun ıcın.

slm kizlar bende liseden bi hikayemi anlatim.benimde arkadasim evli ve 1cocuk sahibi olan bi adamla görüsüyordu.tabi bu olay baya bi gündem yaratti okulda cünki adamin karisi durumu ögrenip okula gelmis ve müdüre sikayet etmisti.ama nafileki arkadasim bu ilskiden vazgecmedi adam bizim okulun önünde kirtasiyeciydi.adam bunu öyle bi kandirmiski sana ev tuttum burda yasicaz diyerek devamli bos bir eve giderlermis.tabi birkeresinde olanlar olmus.bana bunu anlatiginda cok sinirlendim ve cokda üzüldüm.kiz artik adamin kendisini kulladigini anlamisti ama tabi gidende gitmisti.bu arkadas abisinin bi arkadasina bu konuyu aciyor neyapabilirim diye.tabi o cocukta ben senle evlenirim kimsede duymaz diyerek oda yapacagini yapiyor.en son konustugumuza o cocukta artik aramiyor diyordu.
ve okul bitimiyle arkadasimla bidaha görüsemedim okizin hali ne oldu bilmem.ama bana göre yazik oldu.cahilliginin genclik heveslerinin kurbani oldu.

bu arada diptiscim gercekten o arkadas cok rezil bi insanmis.o cocuklarinin vebalini nasil verir bilemem.seninde görüsmemen en dogrusu canim.kararin icin tebrik ederim seni.kizlar böyle kadinlari dislamaliyizki yuva yikmak nedemek anlasinlar.

O zamanlar çocuktunuz,saftınız,masumdunuz..
Şimdi Arkadaşın resmen feleğin çemberinden geçmiş..
Aman uzak dur,çocukluk arkadaşı çocuklukta kalmış..
O zamandan bu yana sürekli bir görüşme olmamış,arkadaşın değişmiş..
Artık eski arkadaşın değil bence..Sana da bela açmaması için görüşmeyi kes..
Ona fikir vermekten de vazgeçmelisin,o bildiğini okumaya devam etsin..

insanların hayattaki değerlerinden bir tanesi ihlal edildimi
gerisi çorap söküğü gibi geliyor
değerlerimizi iyi belirleyip sıkı sıkıya bağlanmalıyız diye düşünüyorum,
en iyisi arkadaşınıza yol verin gitsin
sizinde değerleriniz zedelenmesin
herşey gönlünüzce olsun

ahhhh dıpdıs ahhh var bende de bu arkadaşdan bitane:gitme:
benimde çocukluk arkadaşım ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı
kahroldum görüşmedim karşı çıkdım senağlama bi kaç zaman sonra beni aradı
neden aramıyorsun diyor neden neden neden yoksa dedi evli biriyle birlikdeyim diyemi
bişiy diyemedim hayır diyemedim evet diyemedim anladı zaten ölesine konuştuk ve
kapattık bir kaç gün düşünmeye çekildim ne yapmalıydımki senin düşündüğün herşeyi
düşündüm ve ben nişanlıydım ozaman hesap vermem gereken biri daha var.
nişanlımla konuştum tabiki mecburen dedi görüşmiceksin falan üstelik nişanlımında
sınıf arkadaşıydı onunda yakınıydıbenneyaptımkihayır dedim olmaz bırakamam en yakın
arkadaşım o benim yüz üstü bırakamam üstelik benden başka anlatacak kimsesi yok:1no2:
neyse uzatmim böle işde öle böle derken 6 seneyi devirdiler adam hala evli
birde bizimkiyle birlikdeyken öbür kadından oğlu oldu:bbo:
yıkıldı kahroldu ağladı zırladı ama gene aynı değişen bişiy yok mafoldumben
öffffff fenayım amannnnmafoldumbenmafoldumben

Sokma akıldan akıl olmaz lafına güzel bir örnek....hayata hatalarla başlayıp hatalarla devam etmiş bir insan ve muhtemelen böyle yaşamayı kendisi istiyor.....çünkü hayat bizim seçimlerimizden ibarettir....bence uzak durun....

Back
X