Seni istemiyorum diyen koca

Ben cocuklarına duskun bir baba sanırdım enazından ama artık onları bile aramıyo sormuyo gormuyo. Bu hayatında biri var demek degilmi
cocuklarınıda arayıp sormuyor hayatında baska biri var diye düşünmenizi gerektirmez. sizi istemediğini söylediği için siz konuyu burayada bağlıyor olabilirsiniz. aranızda çocuklar ile ilgili konuşma geçtiyse şayet onlar bile beni kararımdan döndüremez hissiyatını vurgulamak içinde iletişimsiz kalabilir. yani açıkçası ben buna bağlamak istiyorum.yani babaın çocuklarını aramayışında umursamadığını düşünmek istemediğim için konuya buradan bakıyorum. bu süreç zor bir süreç haticeakan kardeşim. erkek dünyası baskıya ısrara gelemiyor çoğu zaman. yapacağı olsa bile ısrar karşsında duruşu hep ters oluyor. birde ona çocuklarını bile aramıyorsun düşünmüyorsun tarzındaki sesli suçlamaların onu dahada uzaklaştıracaktır çünkü o mükemmel olduğuna inandığı babalığı konusunda eleştirilere maruz kalacak ve yükselecek. kendi dünyana dön bebeklerinle canım. anne olarak ne yapman gerekiyorsa onları yap. babalığı o düşünsün.

Bende cok ugrastım

Sadece çocuklarınız için mi tekrar denemek istiyorsunuz ?
Mutsuz bir evliliginiz var aslında , bugün kopmazsa yarın yaslanmaniza yakın yeniden kopar . Bu hayatı harcamak değil midir ?
Maddi olarak mi sıkıntı çekiyorsunuz ? Yavrulariniz kaç yaşında ?

Belki biraz uzak kalmayı deneseniz , umursamaz gorunseniz , bir şansınız olabilir.

Rabbim vicdaniyla yaksın o vicdansizi. Vicdan ,sevgi versin.

Mutsuz olduğunu yazmışsın daha önce, çocuklar için katlanıyorum demişsin, bu bir bahane, acaba çocuklar bu şartları istiyor mu diyen yok, ön kabul hep çocuklar anne babayı bir arada ister yönünde, anne baba birbirini de gırtlaklasa birlikte olsun annemle babam,çocuklar böyle mi düşünür sanıyorsun, ben hep anne babam boşansın dedim ama annem de bizi bahane etti hep halbuki cesareti yoktu

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın.
Çocuklar hep bahane... Cesaretleri yok. Benim anneminde yoktu...
Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın.
Çocuklar hep bahane... Cesaretleri yok. Benim anneminde yoktu...
Babasız cocukları buyutmek kolaymı sanıyosunuz
Cesareti gec dusunecek birsuru sebep var

Bosanınca cocugun mutlu olacagının garantisini ver bana?? Ozamanda buyurken keske bosanmasalardı deyip etrafındaki ailelere ozenirdin belki ne biliyosun

Olanları kabullenip çocuklarına kol kanat gereken ve bunu başardığını mutlu ölmekten başka bir çaren yok. Kanımca bncil bir insansın. Hala evlenirim vırt zırt diyorsun. Kendinden önce yavrularini düşün. Babaları hayirsizmis ve bunun bedelini yanlız kalarak ödeyecekler . Sen yine şanslısın. Yanında 3 can var. Emek verip karşılığını alırsin inşallah. Ama kadınım ben , nasıl olcak , adam geri gelsin vs. Diye düşünme. O adamdan sana hayır gelmez. Elinde sonunda gene sonuç bu olur. Yanlız başına başarılı olmaya çalış.

Ben onun bize bunu yapmasını sindiremiyorum bir es bir baba yıllar sonra bunu ailesine acımadan nasıl yapar kabullenemediğim bu

Ben onun bize bunu yapmasını sindiremiyorum bir es bir baba yıllar sonra bunu ailesine acımadan nasıl yapar kabullenemediğim bu
Seni anliyorum. Allah kolaylik versin. Ama kabullenip yoluna bakman lazım. En sonunda yanlız olan , ah alan , ve vicdan azabı duyaçak olan o olacak. Çocukları gün gelip sırtını ona dönünce çoook pişman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…