- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
toplam kaç çocuk var?Benim basimda
Evlilik bu neticede uzun yıllar emek verdim üçüzlerim de var
Ben aldatmadım sdce tlfnda bi sure gorustuk hıc yuz yuze gelmedik esımde bu durumdan haberdar degilEvli değilim ama beni istemediğini söyleyen bir erkek için çabalamazdim, tabi eğer hata bende değilse.
Ben suçluysam, onun vazgeçmesine sebep olacak hatalar yapmışsam düzelmesi ve affetmesi için elimden geleni yaparım o ayrı ama benim hiçbir suçu yokken beni istemiyorsa kılımı kıpırdatmam o adam için.
Konuyu baştan sona okumadım ama şu son sayfada eşinizin sizin onu aldattığınızi öğrendiğine dair bir şey okudum, eğer böyle bir şey varsa kusura bakmayın ama o adam sizi istememekle sonuna kadar haklı. Yine söylüyorum eğer ortada böyle bir şey varsa çocuklarım için diye bir şey kabul edilir değil. Çocuklarınız aklınıza hatalar yapmadan once gelmeliydi
Ama o olmadan hayat cok zor olacak cocukları babasız buyutmek zorÇaba harcayacaksanız eskı esınız ıcın degık ucuzlerınızın gelecegı ıcın cabalayaın adamı gerıde bırakın
3toplam kaç çocuk var?
Hayır o bnm onla gorustugumu bilmiyo haberi yok ztn kısa surdu tlfnda sohbettiBu mesajindan anladigim şu :
Eşin senin onu aldattığını öğrenmiş.
Tlf kayıtları mesajlar bu konuda delil olur
"Çocukları hiç göremeyecegim " derken acini hissedebiliyorum.
Eşine artık yalvarmayı bırak
Onurlu bir davranış sergileyin.
Ne yazık ki bazı şeylerin geri dönüşü yoktur.
Hata yaparken gözü kara olursanız
Bir gün gelir kara kara düşünürsünüz...
Yine de Allah kaldiramayacagin dert vermesin.
yurtdışında yaşıyordun galiba. yaşları kaç?
o da bir aldatma!!Hayır o bnm onla gorustugumu bilmiyo haberi yok ztn kısa surdu tlfnda sohbetti
Burada eşim eski sevgilisi ile telefonda muhabbet etmiş kızlar diye konu açanlara seni aldatmış canım bu da bir aldatma çeşidi diyorlar.Hayır o bnm onla gorustugumu bilmiyo haberi yok ztn kısa surdu tlfnda sohbetti
3 cocukla beni kim alır artıkyurtdışında yaşıyordun galiba. yaşları kaç?
onlar okuldayken işe girip çalış. zaten kocan defalarca aldatmış, aranızda sevgi saygı yok. boşan. belki daha iyi biri girer hayatına. evlenir mutlu olursun.
Ama o olmadan hayat cok zor olacak cocukları babasız buyutmek zor
eğer Türkiye de olsaydın haklısın derdim. ama yurtdışında daha rahat edersin. dul demezler, dedikodun olmaz. çalışırsan özgüvenin yerine gelir. bir de fazla kiloları verince senden mutlusu olmaz.3 cocukla beni kim alır artık
sizi anlıyorum. Adam çöpsüz üzüm gibi ortalıkta dolaşacak. Siz ise 3 çocuğa tek başınıza bakacaksınız. Babalarında iş var gibi durmuyor. Ve bu gerçekten çok zor bişey. Tekrar aşık olmak, evlenmek en doğal hakkınız ama çocuklarınız olduğu için ince eleyip sık dokumalısınız. Ne yazık ki 3 çocukla çok seçenek de çıkmaz önünüze. Ama güçlü olursanız tek başına ayakta kalıp çok iyi bir anne olmaya devam edebilirsiniz belki çoğu zamanda baba. Ama bir gün-ve o 1 gün çabuk olur- geriye baktığınızda iyki ayrılmışım diyeceksiniz. O eş denen adamdan yalandan oyuncak zaferlerin geçici olduğunu bir gün anlayacak.="haticeakan, post: 49414583, member: 163966"]Ama o olmadan hayat cok zor olacak cocukları babasız buyutmek zor
Burda kalmayı dusunmuyorum türkiyeye donecemeğer Türkiye de olsaydın haklısın derdim. ama yurtdışında daha rahat edersin. dul demezler, dedikodun olmaz. çalışırsan özgüvenin yerine gelir. bir de fazla kiloları verince senden mutlusu olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?