Seni istemiyorum diyen koca

Heralde ayrılmadan önce acaba ayrılırsam pişman olup geri dönermiyim diye düşünür öyle karar verirdim önce.Ama eğer ortada herşeye rağmen beni istememe gibi bi problem varsa kusura bakmasın da ne evli kalırım nede ayrıldıysam dönüp tükürdüğümü yalarım 2 tane evladım var ama mutsuz olacak bir evlilikte çocuklar zaten mutlu olamaz diye düşünüyorum şahsi düşüncem bu şekilde

Ben aldatmadım sdce tlfnda bi sure gorustuk hıc yuz yuze gelmedik esımde bu durumdan haberdar degil

Hayır o bnm onla gorustugumu bilmiyo haberi yok ztn kısa surdu tlfnda sohbetti

yurtdışında yaşıyordun galiba. yaşları kaç?
onlar okuldayken işe girip çalış. zaten kocan defalarca aldatmış, aranızda sevgi saygı yok. boşan. belki daha iyi biri girer hayatına. evlenir mutlu olursun.

Hayır o bnm onla gorustugumu bilmiyo haberi yok ztn kısa surdu tlfnda sohbetti
Burada eşim eski sevgilisi ile telefonda muhabbet etmiş kızlar diye konu açanlara seni aldatmış canım bu da bir aldatma çeşidi diyorlar.

Çocuklar için üzülüyorum şu an.böyle bir anne babaya sahipler.

3 cocukla beni kim alır artık
eğer Türkiye de olsaydın haklısın derdim. ama yurtdışında daha rahat edersin. dul demezler, dedikodun olmaz. çalışırsan özgüvenin yerine gelir. bir de fazla kiloları verince senden mutlusu olmaz.

="haticeakan, post: 49414583, member: 163966"]Ama o olmadan hayat cok zor olacak cocukları babasız buyutmek zor
sizi anlıyorum. Adam çöpsüz üzüm gibi ortalıkta dolaşacak. Siz ise 3 çocuğa tek başınıza bakacaksınız. Babalarında iş var gibi durmuyor. Ve bu gerçekten çok zor bişey. Tekrar aşık olmak, evlenmek en doğal hakkınız ama çocuklarınız olduğu için ince eleyip sık dokumalısınız. Ne yazık ki 3 çocukla çok seçenek de çıkmaz önünüze. Ama güçlü olursanız tek başına ayakta kalıp çok iyi bir anne olmaya devam edebilirsiniz belki çoğu zamanda baba. Ama bir gün-ve o 1 gün çabuk olur- geriye baktığınızda iyki ayrılmışım diyeceksiniz. O eş denen adamdan yalandan oyuncak zaferlerin geçici olduğunu bir gün anlayacak.

Cok enteresan...benim senin mesajlarindan anladığım kusura bakma ama ne kocan ne de cocuklarn senin dusundugun tek şey yasayacagin zorluk zora gelmek istemiyorsun ..
Kocan seni aldatmış muhtemelen de hala devam ediyor bunun bilincindesin baskasiyla paylaşamıyorum lafi artik geride kalmis olmasi gerekiyor
Cocuklar zaten huzursuz bir ortamda buyuyunce onlar mutlu olmayacak ki esinin seni istemez kötü tavirlarini görüp zaten babadan nefrt ederler zaten her halukarda babasiz büyümüş olacaklar
Sizin derdiniz cocuklar.olsa ona ceza çektirmek icin dahi olsa vermeyi birak dusuncesini bile aklina getirmemen gerekiyordu.
Bu hayat bizler icin hastalik var saglik var ölüm var siz mutsuzlugun üzerine üzerine gideceginize ben cocuklarima nasil bakarim nasil onlara yeterim iyi bir anne olurum die dusunmen gerekiyor..
Aldattigina dair kanitlari sür mahkemeye versin tazmnat nafaka sende tek basina ayakta durmayi öğren ve çocuklarına bak bence..evlat bu babasi da olsa anne gibi dusunmez onlar sen annnesin bu yüzden erkeklerden farkliyiz.
Senin burda cabalamam gerekiyor mu die soracagina bana akil verin cocuklarimla tek basima nasil ayakta kalırım demen gerekiyor.
Sevgisiz bir ortamda kavgali gürültülü bir ortamda cocuklarim buyuyeceyine babasiz buyusun daha iyi en azından psikolojileri saglam kalir insanlktan cikmaz..

eğer Türkiye de olsaydın haklısın derdim. ama yurtdışında daha rahat edersin. dul demezler, dedikodun olmaz. çalışırsan özgüvenin yerine gelir. bir de fazla kiloları verince senden mutlusu olmaz.
Burda kalmayı dusunmuyorum türkiyeye donecem

Çocuk yaparken de kocaya güvenmemek gerekiyor bir gün bu adam giderse tek başıma ayaklarım üzerinde durup bakabilecek miyim diye düşünmek gerekiyor. Maalesef günümüz adamlarının zihniyeti belli çünkü istisnalar hariç. Erkeklere maddi olarak bağlı kalmıycaz ki sonra da gururumuzu ayaklar altına alıp geri dön diye uğraşmayalım.

Ben su anda kocasına bedel odetmek için çocuklarını başından atmak isteyen bir hastalıklı insan profili görüyorum. Evet bedel odetmis olabilirsin bu şekilde ama o bedeli esin değil çocukların öder. Sen çocukları bırakma düşüncesine sahip olduğun için de pek bir azap yasamazsin. Kimsenin anneligine laf etmek istemem ama okuduğumda çok üzüldüm kendi egosu hırsı intikamı için çocukları kullanmak hiç bir anneye yakışmaz. Benim Annem de bizi bıraktı en kucugumuz 3 yaşında ben 5 yasindaymisim 3 kardesiz götü yemedi heralde çok şükür zor günleri atlattik ama hala da yemiyor asla sorumluluk alamiyor ve ona olan nefretim hiç sönmüyor allah korkusu yüzünden saygisizlik etmiyorum rencide etmiyorum ama inanin ki çok zor bir durum insanın hayata getiren biri tarafından yok sayılması kokusuna ihtiyacı varken gölgesinde bile mahrum olmasi. Hayatlarını erkek üzerine kuran annelik duyguları gelismemis insanlar çocuklarını her zaman koz olarak kullanırlar. Fakat annelik duygularını yoğun yaşayanlar ise çocukları yaşama sevinci ve her türlü zorluga göğüs germek için güc aldiklari varlıklar olur. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Ortada çok ciddi sebep yoksa ve ayrılmışsanız barışmam
Ciddi sorunlar oldu ve ayrildiysanız zinhar barışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…