Seni İstemiyorum!!!

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Esiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.

İnsanlar sinirlendikleri zaman bazen bunu abartabilirler. Eşime sinir haliyle belki de bir defa git başımdan diye bağırmışlığım vardır. Asla 2 değil. 3 senedir bu cümleleri kuran eşiniz, sizi kırmak amaçlı söylemiş açıkça. Kötü kalpli kendisi, kusura bakmayın.

Evet artık bende kotu kalpli oldugunu düşünüyorum. O kadar üzüldüğümü göre göre her defasında aynısını yaptı.

3yıldır aynı şeyi mi söylüyor?

Birliktelik le beraber 3 sene, bir buçuk yıl resmi evliyiz. Ah salak kafam balik bastan kokar diye bosuna dememişler.

Tabi siz seviyorsanız durum farklı ..
Tabii git diyen bi adamla ömür geçer mi bilemedim. .

Benim kocam da çok eskiden hep öyle derdi kavga edince sonra barışınca sinirden öyle dedim derdi ama ben çok ağlardım ama seviyodum ayrılamıyodum şimdi o kadar pişman ki öyle dediği zamanlar için ve hiç unutmuyo ben sana öyle dememe ramen benden vazgeçmedin senin değerini anladım diyo hep tabi herkes için aynı mı olur bilmiom ama belki sizin kocanız da öyle olur

Sıkma canını hep bu şekilde davranması seni yormuş,bende kavga ettiğimizde ağzıma gelen herseyi söylüyorum ama saygı çok farklı bişey,bence karşına alıp adamakıllı konusmalısın,bu şekilde konuşmasından dolayi ondan soğuduğunu anlatmalisin,konuştun mu hiç bu konuyu onunla?

Bende hep bekledim bunu anlar da ben ne yapıyorum der diye bir ay dayandı yine aynısını yaptı artık bende ona diyeceğim ben de seni istemiyorum diye bakalım ne olacak. Hemde beklemediği anda diyeceğim

Evet hemde defalarca dedim bir aydır ağzını açmamıştı yine aynısını yaptı gercekten dediğin gibi yoruldum. Aynısını ona yapınca anlayacak diye düşünüyorum konuşmayla anlamadı cunku

Merak etme cnm hepsi öyle sinirlendikleri zaman agzindan cikanlari kulaklari duymuyo yani insanoglu olarak hepimiz öyleyiz aslinda,, önemli olan hatasini anliyormu gercekten yani o lafin nereye gittiginin bilincindemi?? Aranizdaki saygiya dikkat edin iyice yüz göz olmayin sorunlariniz büyümeden halletmeye calisin sakin bi gününüzde oturup konusun karsilikli,, Aslinda yapacaklari cok birsey yok sadece biz kadinlari sevip kiymetimizi bilecekler biz onlar icin herseyi yapariz ,, böyle gereksiz laflara hic gerek yokk...

Evet hemde defalarca dedim bir aydır ağzını açmamıştı yine aynısını yaptı gercekten dediğin gibi yoruldum. Aynısını ona yapınca anlayacak diye düşünüyorum konuşmayla anlamadı cunku
İşin zor canım gerçekten,bu tür davranışların onun aile yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum,biraz daha konuşmayı dene bence,söylediklerinden dolayı pişmanlık duymasını saglayabilirsin,mesela hemen konuşma,bi iki tavır yapsan düzelir mi ki acaba

Gönül almaya çalışıp çabalar da peki ya kırılan kalp. Unutmuyor insan her zaman bir yerde hatırlaniyor

zevzek derim başka bir şey demem

eğer benim ayda bir sallanan bir ilişkim olsaydı direk bitirirdim, evlenmezdim. bu kadar büyük riskler alacak kadar cesur değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…