Seni İstemiyorum!!!

Ben bunu üç yıl yaşamam
Düş yakamdan diyecek kadar hadsiz, edepsiz bir adam bir saat sonra yüzümü bir daha görmemek üzere ardımda kalır

Bu laflar soylenip nasil tekrar es olunabiliyor, ayni yataga giriliyor bende bunu anlayabilmis degilim.
Cok yuzsuzce bi davranis 3 yil uzun bi sure esiniz kendine gelsin artik.

Benim eşim de söylüyor bana bunları, ve ben çok Yaralandım artık.. İçime oturuyor resmen, yaklaşık 2 haftadır sırf 3. Kişiler yüzünden devam eden sorunlarımız var, ben düzeltmeye çalışıyorum o ise büyütmeye..
Daha bu sabah, ben seni istemiyorum, zaten bizim sonumuz yok dedi..
Allah kahretsin ki cesaret edip kızımı da alıp gidemiyorum, gidemiyorum

Biri bana öyle dese
Bende seni istemiyorum yürü git derim
Bi sinir onda mı var ? Diline mukayyet olmalı.

Kızlar yorumlarınız icin hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İnanın cok defa konuştum soguyacagimi, kalbimin cok kırıldığını her özrünü affettim yeri geldi ağladı aramızda hic bir Zaman üçüncü şahıs olmadı olduysa bile ben yakalamadım hissetmedim. O yüzden belki gecer diye bekledim ama kendimi artık onursuz gurursuz ve değersiz bir kadın gibi hissediyorum. Ailem ikinci evliliğim oldugu icin boşanmama sıcak bakmıyor hatta onları ziyaret ederken bile laf söz olmasin diye yanlız gitmemi istemiyor oraya. Bu da benim elimi kolumu bagladi. Konuşacağım ayrı eve çıkacağım ve gidecegim. Bakalım ondan sonra ne olur. Galiba hic bir Zaman sözlerim duygularım ciddiye alınmadı kendisini cok alttan aldığım icin. Ama insanım bende bir yerde insan dur demek istiyor artık. Daha yasım 27 ama kendimi cok daha yaslanmış hissediyorum yasama sevincim gitti cunku ne olacağı bile belli olmayan bir birliktelik yasıyorum. İlişkime güvenemiyorum omur boyu sürer yıllarım heba olmaz diye.

Cok zor cok. Seni iyi anliyorum

Ciddiye almazdım, Bu kelimelerini sinirle söylemiş olarak algılardım,ama bunu devamlı yapması kötü !
Sizde çok üstüne düşmeyip kendi haline bırakmayı denediniz mi ,belkide daha mutlu olacaksınız....

Her yolu denedim hic bir konu da beyefendinin üzerine gitmeye Hakkı'm yok ona göre. Hemen parlıyor

Her yolu denedim hic bir konu da beyefendinin üzerine gitmeye Hakkı'm yok ona göre. Hemen parlıyor

Hım alttan alan sanırım hep siz olmuşsunuz bu durumda sizi yormuş
Bu durumda ya mucadele edeceksiniz birazdaha zamana bırakacaksınız veya ailenizin yanına gidip biraz ilişkinizi gözden geçireceğim diye gözdağı vereceksiniz.boşanma olayları zor işler ona girmem asla o en son seçenek....

Hakkın yok da diyorsa seni istemiyor bu adam gerçekten.Yazık ,sen onun oyuncağı değilsin ki her defasında aynı şiddet ve özür.

Bizde de öyle malesef, onun her şeyi söylemeye yıkıp dökmeye hakkı var, ama benim kırıldığımı yada üzüldüğümü fikirlerimi söylemeye hakkım yok..
Söylersem, herşeyin bitmesi için sorumlu ben oluyorum.

Ya o kadar öz güvensizim ki neden se kendimi sorgulayınca acaba haksızmıyim bile diyorum yorumları okuyunca kendime geliyorum. Cunku evlilik sorunlarımı tanıdığım insanlara anlatmam hic bir Zaman o yüzden de kendi kendimle kalınca neyin içinde olduğumu çözemiyorum.

İste sorun burda burunlarından kıl aldırmıyorlar. Aslında kesip atmak gerek ki ciddiyeti anlaşılsın.

Var mı yok mu, önemli mi değil mi bilmem ama hatırlatmak istedim.
Bu tarz söylemler dini nikaha zarar verir, hatta düşürür bile nikahı.. Dikkat etmek lazım..

Ama bu laçka hale gelmiş sizde, bir şeyi sürekli dilllendirip uygulamaya sokmamak o sözün etkisini sıfıra düşürüyor.
Yüz göz olmuşsunuz malesef, saygı olmayınca sevgi de yavaş yavaş tükeniyor besbelli

İste sorun burda burunlarından kıl aldırmıyorlar. Aslında kesip atmak gerek ki ciddiyeti anlaşılsın.
İşte kesip atmak kolay belki ama o durumda beni en çok yıkacak olan şey, ben bu kadar kolay vazgeçilebilecek bir insan mıyım düşüncesi..
Çünkü biliyorum,benim ağzımdan çıkacak olursa, istemiyorsan bitsin kelimesi hiç tereddüt etmeden benden vazgeçer biliyorum..

Evet aynısını düşünüyorum cunku kaybetme korkusu yok onlarda

Bunu dün gece bende düşündüm dini nikaha zarar veriyor acaba duştu mu diye cunku bi kere koptumu geri dönüş yok dini nikahta

Büyük konuşmak istemem ben fazla alınganım sanırım. demeyi bırakın bana bunu hissettirse dahi giderim.

İstediğini söyle, sinirliyken parla yak yık vs.şamaroğlanı yok karşısında.eşisiniz bir ömür geçecek belki ama böyle değil.ağzının ayarı olmalı insanın.iyi bir uyarın hatta cızlatıp çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…