Esiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.
Hayır Can'ım bebeğimin kalbi durdu oda eminim cok cok ağlayıp sızlanmaktalar olduMieze Özür dileyerek birsey soracağım.
Hamilelik takvimin vardı kaldirmissin kötü bişey yok inşallah
Cok zor cok. Seni iyi anliyorumBenim eşim de söylüyor bana bunları, ve ben çok Yaralandım artık.. İçime oturuyor resmen, yaklaşık 2 haftadır sırf 3. Kişiler yüzünden devam eden sorunlarımız var, ben düzeltmeye çalışıyorum o ise büyütmeye..
Daha bu sabah, ben seni istemiyorum, zaten bizim sonumuz yok dedi..
Allah kahretsin ki cesaret edip kızımı da alıp gidemiyorum, gidemiyorum
Esiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.
Her yolu denedim hic bir konu da beyefendinin üzerine gitmeye Hakkı'm yok ona göre. Hemen parlıyorCiddiye almazdım, Bu kelimelerini sinirle söylemiş olarak algılardım,ama bunu devamlı yapması kötü !
Sizde çok üstüne düşmeyip kendi haline bırakmayı denediniz mi ,belkide daha mutlu olacaksınız....
Her yolu denedim hic bir konu da beyefendinin üzerine gitmeye Hakkı'm yok ona göre. Hemen parlıyor
Hakkın yok da diyorsa seni istemiyor bu adam gerçekten.Yazık ,sen onun oyuncağı değilsin ki her defasında aynı şiddet ve özür.Her yolu denedim hic bir konu da beyefendinin üzerine gitmeye Hakkı'm yok ona göre. Hemen parlıyor
Bizde de öyle malesef, onun her şeyi söylemeye yıkıp dökmeye hakkı var, ama benim kırıldığımı yada üzüldüğümü fikirlerimi söylemeye hakkım yok..Her yolu denedim hic bir konu da beyefendinin üzerine gitmeye Hakkı'm yok ona göre. Hemen parlıyor
İste sorun burda burunlarından kıl aldırmıyorlar. Aslında kesip atmak gerek ki ciddiyeti anlaşılsın.Bizde de öyle malesef, onun her şeyi söylemeye yıkıp dökmeye hakkı var, ama benim kırıldığımı yada üzüldüğümü fikirlerimi söylemeye hakkım yok..
Söylersem, herşeyin bitmesi için sorumlu ben oluyorum.
İşte kesip atmak kolay belki ama o durumda beni en çok yıkacak olan şey, ben bu kadar kolay vazgeçilebilecek bir insan mıyım düşüncesi..İste sorun burda burunlarından kıl aldırmıyorlar. Aslında kesip atmak gerek ki ciddiyeti anlaşılsın.
Evet aynısını düşünüyorum cunku kaybetme korkusu yok onlardaİşte kesip atmak kolay belki ama o durumda beni en çok yıkacak olan şey, ben bu kadar kolay vazgeçilebilecek bir insan mıyım düşüncesi..
Çünkü biliyorum,benim ağzımdan çıkacak olursa, istemiyorsan bitsin kelimesi hiç tereddüt etmeden benden vazgeçer biliyorum..
Bunu dün gece bende düşündüm dini nikaha zarar veriyor acaba duştu mu diye cunku bi kere koptumu geri dönüş yok dini nikahtaVar mı yok mu, önemli mi değil mi bilmem ama hatırlatmak istedim.
Bu tarz söylemler dini nikaha zarar verir, hatta düşürür bile nikahı.. Dikkat etmek lazım..
Ama bu laçka hale gelmiş sizde, bir şeyi sürekli dilllendirip uygulamaya sokmamak o sözün etkisini sıfıra düşürüyor.
Yüz göz olmuşsunuz malesef, saygı olmayınca sevgi de yavaş yavaş tükeniyor besbelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?