• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni kardeşim annem babamdan daha çok seviyordum diyen eş ?

Ne kadar manipülatif bir adam ya, hepsi benim üzerime olur ne fark ederken derken neden hepsi senin üzerine olamıyor mesela? Tam bir kurnaz, lafı döndürüp dolaştırıp yine sizi suçlu çıkarmış. Evrene enerji menerji falan oohoo vallahi çok usta dikkatli konuşmak lazım bununla 😆

Sende hiç böyle şeylere gerek yok boşansan zaten yarı yarıya paylaşım oluyor.Kanundan hiç haberin yok herhalde

Ne kadar manipülatif bir adam ya, hepsi benim üzerime olur ne fark ederken derken neden hepsi senin üzerine olamıyor mesela? Tam bir kurnaz, lafı döndürüp dolaştırıp yine sizi suçlu çıkarmış. Evrene enerji menerji falan oohoo vallahi çok usta dikkatli konuşmak lazım bununla 😆
Kesinlikle öyle, bazen konuşurken ne dediğimi neyi savunduğumu da unutuyorum ☺️😃 ki ben de konuşmada ustayımdır ona rağmen…

Bütün hesaplarını biliyorum bir gizlimiz saklımız yok zaten sadece kazancı var, başka mal mülk vs yok. Benim ailemin durumu daha iyiydi hatta bana ev aldılar 4+1 , sosyal tesisleri de olan havuz vs gibi iyi bir siteden. Tapusu benim üzerime ki tapusu benim üzerime olacağı zaman o kendini kötü hissetmesin , onore olsun diye %50 olmasını istemiştim , eşim istemedi.
Siz böyleyken eşiniz çok fazla ince hesap yapıyor gibi geldi bana. Siz daha iyi bilirsiniz ama yine de dikkatli olun bence ♥️🙏

Bana diyorki bir de , ben karı koca sevgisini fazla yüceltmişim, karşılığının bu olacağını bilsem başkasıyla evlenirdim gibi bir laf dedi 😃 ona göre koca sevgisi her şeyden ve herkesten yüce ve fazla olmalı…
Kocam bana başkasıyla evlenirdim dese kapının önüne koyarım çok net. Ortada bunları diyecek bir şey de yok ne alaka. Siz yine sabırlısınız 🫣

Kesinlikle öyle, bazen konuşurken ne dediğimi neyi savunduğumu da unutuyorum ☺️😃 ki ben de konuşmada ustayımdır ona rağmen…
Genelde kadınlar yapar bunu zaten, bugün çok güzelsin der nasıl yani dün değil miydim cevabını alır :D ama erkeğinki de hiç çekilmiyoooo 😆

Sezon derken buna benzer kavgalar daha yaşanır demek istemediniz mi ☺️
O mesajı ben yazmamıştım da. Eşinizin aklında farklı planlar olabilir diye anladım ben. Bir erkeğin kadın üzerine mal yapmamak için bu kadar uğraşması çene çalması normal değil.

Sende hiç böyle şeylere gerek yok boşansan zaten yarı yarıya paylaşım oluyor.Kanundan hiç haberin yok herhalde
Kanunlardan tabiki haberim var , evlenince edinilen mallar boşanınca ortaktır, ikiye bölünür ama ben yine de o şekilde olmasını istemiştim nedenini bilmiyorum, bilinçaltımda o yakın akrabasının karısını 8 yıldır aldattığı kendisinden 20 yaş küçük kızla evlenip , çocuk yapması 50 küsür yaşından sonra, ben de travma yarattı demekki 🙃

Ben soğuk davrandım sabah , noldu niye soğuk davranıyorsun asıl surat asması gereken benim , ağır şeyleri bana sen söyledin dedi .. ben de tamam sen de bundan sonra beni daha az seversin dedim, herkesten çok değil dedim 😃 kimse beni sevmese de olur çocuklarımın sevgisi bana yeter dedim 😃 ( 3 yaşında oğlum , 8 yaşında kızım var 😍) hemen o da aynı şeyi söyledi..giderken de öpeyim de adet yerini bulsun dedi imalı imalı hafif sırıtarak, ben hiç yüz vermedim ama 🙃

Dün de bu konu tekrar açıldı. Senin o günkü tavrını unutmayacağım dedi. Neler düşündün benim hakkımda dedi. Ağızdan çıkan laflar gerçek olur derler, evrene mesaj göndermemek lazım gibi bir şeyler söyledi.
Adam resmen senin gözünü korkutmaya çalışıyor bak birdaha dersen gözüm dışarı kayar diye. Para ikinizin ortaksa seninde daire istemek hakkın. Sakın manipülasyona gelme. Dünyanın binbir türlü hali var çocuklarım için güvence istedim kötü mü yaptım de.
Kendisi senin paranla evlere konarken sen tavrını unutmayacağım triplerine giriyormusunda kendine birkaç daire isterken o senin yaptığını büyütüyor? İstemeseydi o zaman hepsi onun olsaydı. Bunlar kendini çok zeki yada kurnaz sanıyor bu devirde babamın oğlu olsa hakkımı bırakmam.

Merhaba kızlar. Dün eşimle havadan sudan konuşulan konular garip bir noktaya evrildi.Hemen konuya geçeyim. Bir arsa meselesi vardı eşimin memleketinde, ihale ile satılıyordu, çok değerli bir yerdi şöyle ki 1 dönüm aldığında 6-7 daire düşen bir yer. İhalede fiyat inanılmaz rakamlara çıktı, bize kısmet olmadı, bir başkası aldı. İhale gününü beklerken de hayaller kurmuştuk, çocuklar için güzel bir yatırım olacak ve 2 daireyi kiraya veririz, birini satıp daha güzel bir araba alırız vs diye. Sonra ben atıyorum 6 daire düşse bize 3 dairenin tapusu benim üzerime olur değil mi dedim ? Bu soruya çok şaşırdı. Hepsi benim üzerime olur , ne gerek var ya da ne önemi varki dedi . Kendini ne için garanti altına almaya çalışıyorsun bana güvenmiyor musun dedi . Ben de ne alakası var bunun güvenle , benim hoşuma gidecek öyle olursa ki alırsak arsayı ikimizin ortak birikimi ile olacak ki ben %50 diyorum dedim. Ben de bazen insan en sevdikleri ile sınanıyor hayatta her şey insanlar için dedim. Hepsi senin üzerine olsa, bir gün beni aldatsan ve o kadının üstüne yapsan tapuları ne olacak ? Ben çocuklarımın haklarını da düşünmeliyim diye yarı esprili yarı ciddi konuşmuştum. Olay sen bana güvenmiyor musun vs’ye döndü ben kurnaz olan, fesat olan taraf oldum. (Yakın bir akrabası da eşini 8 yıldır aldattığı sevgilisi ile evlendi çocuk yaptı bu arada )

Dün de bu konu tekrar açıldı. Senin o günkü tavrını unutmayacağım dedi. Neler düşündün benim hakkımda dedi. Ağızdan çıkan laflar gerçek olur derler, evrene mesaj göndermemek lazım gibi bir şeyler söyledi. Ben de benim sana güvenim tam dedim ama %1’lik ihtimali bile insan düşünmeli dedim, ben kendim için de %100 söz veremem insanoğlu şaşar beşer Allah korusun ama öyle ki bu devirde insan anne babasına kardeşine bile güvenemiyor zaman geliyor dedim. Off bunu dedim ya olay başka boyuta geçti. Vaay dedi demekki sen beni kardeşinden daha az seviyorsun dedi, değerimi anlamış oldum sağol dedi. Ben de şaşırdım, ne yani sen beni annenden babandan kardeşinden daha mı çok seviyorsun dedim . Evet öyleydi, sana fazla değer vermişim, seni gözümde fazla büyütmüşüm, ben de sana ona göre değer vericem bundan sonra dedi. Ben de inanmadım, beni bu kadar saf mı sanıyorsun dedim, ne yani boğulmak üzere olsak kardeşin ve ben , beni mi kurtarırsın diyorum evet öyle yapardım diyor. Ayrıca sevgileri neden kıyaslıyoruz ki kardeş sevgisi , anne baba sevgisi , eş sevgisi farklıdır , hepsi kendi içinde biricik ve değerlidir gibi konuştum. Tamam ben anlayacağımı anladım deyip konuyu kestirip attı .

Şimdi size soruyorum kızlar ? Siz eşlerinizi abinizden ablanızdan anne babanızdan daha mı çok seviyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi ? Ben haksız mıyım tapu meseleinde bu arada ? Madem karı kocayız neden %50 olmasın ? ( evliyken alınan mallar tapu bir kişi üzerinde de olsa kanun önünde %50 olduğunu biliyorum ama yine de öyle olsun istemiştim )
Ya bence karşılaştırılabilecek sevgiler değil bunlar aileye duyulan sevgi ile eşimize duyduğumuz aşk sevgi çok farklı karşılaştırmak bile yanlış, mal mülk meselesine gelince de senin benim üzerine ne farkeder karıcım istersen senin üzerine yaparız da denilebilirdi beyefendi belki de beklemediği anda karşılaştığı için bu cümleyi şaşırmış olabilir. Daha hayal kurarken bu kadar gerildiyseniz bacım rabbim sizin için en iyisini vermiş arsayı nasip etmeyerek :(

Ben soğuk davrandım sabah , noldu niye soğuk davranıyorsun asıl surat asması gereken benim , ağır şeyleri bana sen söyledin dedi .. ben de tamam sen de bundan sonra beni daha az seversin dedim, herkesten çok değil dedim 😃 kimse beni sevmese de olur çocuklarımın sevgisi bana yeter dedim 😃 ( 3 yaşında oğlum , 8 yaşında kızım var 😍) hemen o da aynı şeyi söyledi..giderken de öpeyim de adet yerini bulsun dedi imalı imalı hafif sırıtarak, ben hiç yüz vermedim ama 🙃
Senin paranla sana paragöz iması yapıyor sende aynısını yap.

Bana diyorki bir de , ben karı koca sevgisini fazla yüceltmişim, karşılığının bu olacağını bilsem başkasıyla evlenirdim gibi bir laf dedi 😃
Başkası parasını katmadığı halde alırdı daireleri evrene ne mesaj yolladığına dikkat etsin 😏

Özür dilerim konu sahibi ama eşin çok uyanık evreni bile karıştırmış mal mülk isteme diye :D
Arkadaşlara katılıyorum dikkatli ol bence. Sen de ona deseydin benden mal sakınacağını bilseydim ben de başkasıyla evlenirdim
Bana diyorki bir de , ben karı koca sevgisini fazla yüceltmişim, karşılığının bu olacağını bilsem başkasıyla evlenirdim gibi bir laf dedi 😃 ona göre koca sevgisi her şeyden ve herkesten yüce ve fazla olmalı…

Aynen başkası da babasının aldığı eve ortak olmasını teklif ederdi eminim.. Bence eşiniz sizi biraz fazla yüce gönüllü görmüş maddi konularda belki kötü niyeti yoktur ama kontrolün kendinde olmasını istemiş gibi. Manipüle olmayın hiç ısrar ederse tamam hepsi benim üzerime olsun o zaman diyin.

Mal konusunda çok haklısınız kendime bile yüzde yüz kefil olmam bırakmama, aldatmama konusunda kaldı bir erkeğe olucam 😀 bu güvensizlik değil dünyanın bin türlü hali var, iyi günde herkes seviyor.

Ama siz daha kurnaz davranmalıydınız her doğru her yerde söylenmez. Onun üstüne bile olsa zaten evlendikten sonra edinildiği için yarısı sizin olmuyor mu? Ben de içimden güven olmaz diyorum ama dışımdan sen asla yapmazsın aşkım diyorum eşime. Çok da doğrucu davut olmayın.

Kök aile konusunda da söylemeden edemeyeceğim konuyla alakasız olduğunu düşünsem de. Anne, baba, kardeş farklı kulvarda diyen hadi neyse de , direkt olarak kök ailemi daha çok seviyorum diyen aile olamamıştır bence. Y kuşağı olarak bu konuda kök aileye haddinden fazla paye veriyoruz, bizden önceki kuşak bu dengeyi daha iyi beceriyordı bence. Kendi anne babalarınızı düşünün, anne baba kardeşlerinizi sizin çekirdek ailenizin önüne koysa, daha çok onları sevdiğini hissettirse aile gibi hissedebilir miydiniz?

Merhaba kızlar. Dün eşimle havadan sudan konuşulan konular garip bir noktaya evrildi.Hemen konuya geçeyim. Bir arsa meselesi vardı eşimin memleketinde, ihale ile satılıyordu, çok değerli bir yerdi şöyle ki 1 dönüm aldığında 6-7 daire düşen bir yer. İhalede fiyat inanılmaz rakamlara çıktı, bize kısmet olmadı, bir başkası aldı. İhale gününü beklerken de hayaller kurmuştuk, çocuklar için güzel bir yatırım olacak ve 2 daireyi kiraya veririz, birini satıp daha güzel bir araba alırız vs diye. Sonra ben atıyorum 6 daire düşse bize 3 dairenin tapusu benim üzerime olur değil mi dedim ? Bu soruya çok şaşırdı. Hepsi benim üzerime olur , ne gerek var ya da ne önemi varki dedi . Kendini ne için garanti altına almaya çalışıyorsun bana güvenmiyor musun dedi . Ben de ne alakası var bunun güvenle , benim hoşuma gidecek öyle olursa ki alırsak arsayı ikimizin ortak birikimi ile olacak ki ben %50 diyorum dedim. Ben de bazen insan en sevdikleri ile sınanıyor hayatta her şey insanlar için dedim. Hepsi senin üzerine olsa, bir gün beni aldatsan ve o kadının üstüne yapsan tapuları ne olacak ? Ben çocuklarımın haklarını da düşünmeliyim diye yarı esprili yarı ciddi konuşmuştum. Olay sen bana güvenmiyor musun vs’ye döndü ben kurnaz olan, fesat olan taraf oldum. (Yakın bir akrabası da eşini 8 yıldır aldattığı sevgilisi ile evlendi çocuk yaptı bu arada )

Dün de bu konu tekrar açıldı. Senin o günkü tavrını unutmayacağım dedi. Neler düşündün benim hakkımda dedi. Ağızdan çıkan laflar gerçek olur derler, evrene mesaj göndermemek lazım gibi bir şeyler söyledi. Ben de benim sana güvenim tam dedim ama %1’lik ihtimali bile insan düşünmeli dedim, ben kendim için de %100 söz veremem insanoğlu şaşar beşer Allah korusun ama öyle ki bu devirde insan anne babasına kardeşine bile güvenemiyor zaman geliyor dedim. Off bunu dedim ya olay başka boyuta geçti. Vaay dedi demekki sen beni kardeşinden daha az seviyorsun dedi, değerimi anlamış oldum sağol dedi. Ben de şaşırdım, ne yani sen beni annenden babandan kardeşinden daha mı çok seviyorsun dedim . Evet öyleydi, sana fazla değer vermişim, seni gözümde fazla büyütmüşüm, ben de sana ona göre değer vericem bundan sonra dedi. Ben de inanmadım, beni bu kadar saf mı sanıyorsun dedim, ne yani boğulmak üzere olsak kardeşin ve ben , beni mi kurtarırsın diyorum evet öyle yapardım diyor. Ayrıca sevgileri neden kıyaslıyoruz ki kardeş sevgisi , anne baba sevgisi , eş sevgisi farklıdır , hepsi kendi içinde biricik ve değerlidir gibi konuştum. Tamam ben anlayacağımı anladım deyip konuyu kestirip attı .

Şimdi size soruyorum kızlar ? Siz eşlerinizi abinizden ablanızdan anne babanızdan daha mı çok seviyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi ? Ben haksız mıyım tapu meseleinde bu arada ? Madem karı kocayız neden %50 olmasın ? ( evliyken alınan mallar tapu bir kişi üzerinde de olsa kanun önünde %50 olduğunu biliyorum ama yine de öyle olsun istemiştim )
Sohbete bakın ya
Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey falan da dediniz mi
Gerçekten karı kocasiniz Cocuklariniz var belli ki bor kaç yıllık evlilik söz konusu sohbet derinliğiniz (!) beni benden aldı

Back
X