Seni kimse almaz diyen annem ve yürütmeye çalıştığım iliskim :( yardım edin nolur

Açıkçası bu duurm beni biraz şaşırttı. Aileniz ne kadar mutaassıp olursa olsun siz kendi kararlarınızı alacak yaşa çoktan gelmişsiniz, kiminle ne kadar süre birlikte olacağınızı, kimi seçip seçmeyeceğinizi bilecek yaştasınız. Sanırım bu zamana kadar ailenize karşı sert bi tepkiniz olmadı, benim ailem de çok sıkıdır bazı konularda sizi anlıyor sayılırım. Ama insan kendi düşünndüğünü onları kırmadan ki bazen bu mümkün olmuyor gerekirse kırarak onlara belirtmelidir. Sizi anlamayacaklarsa, onlara karşı samimi ve dürüst olmayacağınızı vurgulayabilirsiniz. Sadece şunu bilmeniz, bu küçük kaosta yanınızda olacaktır : Kalbinizin güzel olduğu kadar güzelsiniz, aklınızın erdiği kadar olgunsunuz. Aile önemlidir elbette ama irade bazen öne çıkmalıdır. Umarım sorununuz çözülür, ayrıca annenizin arkadaşınızla,sevgilinizle yalnız görüşmesi mantıkdışı. Eğer görüşmek istiyorsa,hepberaber olabileceğini söylemelisiniz.

cnm anlattıgın kadarıyla annenın yatıstırıcı sakınlestırıcı ılaclara ıhtıyacı var... doktora gorunse yada karsı cıkarsa sen bı doktora danıssan boyle boyle kesınlıkle ıstemıyor bana ılac tavsıye etsenız dıye kı ben doktor yanında calısmıs bırı olarak bunu soyluyorum bu tur olaylar var ve doktorlar yardımcı oluyorlar ayrıca erkek arkadasına bence acık acık durumu anlat hanı ona kırıcı seyler soylesede takmasın senı severse emın ol katlanır... hayırlısı..

Annenize tam olarak ne teşhisi konuldu? İlaç kullandığına göre adı konulmuş bir hastalığı vardır diye düşündüm.

Annenize tam olarak ne teşhisi konuldu? İlaç kullandığına göre adı konulmuş bir hastalığı vardır diye düşündüm.

Açıkcası kendisi benimle paylaşmadı. Doktorda paylaşmadı. Ama kullandigi ilaç netten araştırdığım kadarıyla yuksek depresyon tedavisinde kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…