Seni kimse almaz diyen annem ve yürütmeye çalıştığım iliskim :( yardım edin nolur

muhafazakarlık falan fasa fiso burda alenen kızını kıskanan bi anne var ve bu psikolojik bi arıza, sanırım içinde kalan nice gençlik hayalleri vardı yapamadı evlendi/evlendirildi hayata karşı hoşnutsuz tatminsiz sen de öyle ol istiyor

Ne güzel yazmışsınız. Allah razı olsun. Benim icin hikayenizi yazdınız zahmet verdiniz. Cok sagolun.
Sizin yaptığınızı benim ablamlar yaptı. Ve hepsi de boyle seyler yasamadan evlendi çoluk cocuğa karıştı. Ama ben yapamıyorum. Cunku ben boyle yapınca bana cevabı "nişanına düğününe gelmem rezil olursun annesi ailesiz kız derler " oluyor. Ben gizli bulup konuşsam erkeklerle affedersiniz gezip tozan kız oluyorum. Soyleyip izin alınca hemen ciddiyete bindiriyor. Ben cok küçük bir sehirde yasıyorum. Ve annemi ailemi herkes tanıyor. Bir kez gizliden buluştum. Hemen yetiştirdiler. Sonrasında yemediğim laf kalmadı. Ne ağır laflar hem de. Benjm özgürlüğüm yok ne yazık ki.

Bunu bende bazen düşünüyorum. Allah affetsin beni. Niye diyorum. Gözümün icine baka baka "sen kendini guzel mı sanıyorsun sen kimsin seni kim alır " demesinin nedeni ne bilmiyorum inanın. Annem genc evlenmiş. Cok erken yasta evlenmiş. Ama oyle yaşamamadıgi birsey yok. O da babamla sevgili olup evlenmiş yani. Babamin maddi durumu iyiymis. Gezmiş tozmus tatillere gitmiş. Ha sıkıntı cok çekmiş babamin ailesinden. Bayağı cok kotu seyler yasamış o ayrı ama hayata dair yaşayamadigi cok birsey yok ki

Ah canım tarz olarak aynı anneler olsalarda benimki daha tanışmadan hem beni hem onu yerim dibine sokuyor bana söylediklerini eminim cogu anne kızına söylemez. Nefret ediyor sanki benden ama bir yandanda cok seviyor.

Yazilacak cok sey var. Ben buyuksehirdeydim ama isten eve on dakikada gelinir hesabina gore bes bucukta evde olsam kiyamet kopardi. Hatta abartisiz birgun eve sekizde geldim diye (kiz ark ile avmye gittik) bernim akil hadtasi olduguma kanaat getirdiler ve ben de canima tak ettiginden iyi hadi dedim hodri meydan psikiyatriste bile gittik. Gerisi de bir ayri hikaye. Bunlar olurken ki yasimi ve kariyerimi hic soylemeyeyim ama dr bu konuyu vaka raporu yapmis olabilir. Bizimkiler birbirlerini gaza getirip iyice dar ediyorlardi bana.
Herkesin hikayesi farkli cektikleri farkli. Kardeslerim de cogu zaman ailemi destekliyirdu ki tr nin en iyi okullarindan mezunlar ve cok cok iyi yerlerdeler. Esimle aslinda cok da gorusemedik zaten bu sebeplerden. bazen o ogle arasi gelirdi bazen is cikisi yarim sàat. Hep daracik vakitler. Ben sana gorusmedrn tanismadan evlen demiyorum. Benim hikayem mutlu bitti, Allah guvendirdi az gorustuk ama sonu iyi oldu. Ailen zor vrf gecimsiz ise evliligini asla riske edemezsin. Tanimaya calismak ve bu surecte de annenin seni etkilemesinden kendini korumak zorundasin. Zor.

Ya böyle şeyler söylemek pek hoş değildir ama yazınızını okuyunca annenizden nefret ettim!!!Ne biçim bir anne öyle.Ben kızının iyiliğini düşündüğü için(ki bu da tartışmalıyken) baskı yapan tipte anneler de gördüm ama sizin anneniz öyle de değil.Hiçbir iyilik, anaçlık görmüyorum ben annenizde. Sanki anneniz değil de sizi kıskanan bir kız arkadaşınız. Belki de kıskanıyordur bunu bilemeyiz. Ben yerinde olsaydım genel bir isyan bayrağı açar ve artık kendi devletimi kurduğumu ilan ederdim galiba...

Neden tek gorusmek istiyo? Sebeb ?

Yani bide kendi kizini nasil kucuk dusurur , seni kimse
Almaz cirkinsinde ne demek .. Anneniz bu karakterde
Insansa onu yumusatmanin bir yolu yok gibi...
siz sadece sevdiginiz adami ikna edebilirsiniz
annenizi anlatin , bilsin. Sabir etsin ..

yada ayarlayin bir bulusma cocugu onceden alistirin
hazir olsun .. ancak oyle cikabilirsin isin icinden ...
baska turlu annen ikna olmayacak gibime geliyor ...

Sizin avantajınız calismak olmus bende yok bu iste evde hapis gibiyim.
Bu arada ilk satırlarda yazdığınız eve geç gelince akıl hastası muhabbeti bende de yaşandı. Bes dakika geç geldim diye. Bi an şaşırdım ben mı yazdım diye:) cunku benim kardeşlerimde aynı sekilde iyi okullar bitirmiş ve anneme arka cikan kardeşler

Çok sordum neden tek diye. Oyle istiyorum diyor. Açıklayıcı Bir cevap vermiyor maalesef

Anneniz eskilerde olduğu gibi istiyor ama şimdi durum çok farklı kmse tanımadan sözlenmiyor

Az önce burada bana söylediklerinizi kendisine cok yumuşak bir dille sanki ben bir yerde okumusum gibi anlattım. Cevabı aynen su "git tanı evlen ne halin varsa gor ama ne düğüne gelirim ne nişanına "

Ee ablalarindan yardim iste...
Biraz yol yordam gostersinler...
Anneni bir frenlesinler...
Ben yerinizde olsam gelmezsen gelme, ben degil sen rezil olursun, ben gider basim dik evlenirim, senin adina problemli anneye cikar derdim...
Ya annenize rest cekmeyi ogrenin, ya kendi kendinizi gaza getirin su KPSS yi deneyin...
Siz hayata bir kere geliyorsunuz, kimsenin anneniz dahi olsa kisisel zevklerine gore yasamamalisiniz...
Annenize karsi dolduruyor gibi olmak istemem ama siz guven sorunum, terkedilme korkum var dedikce annenize kizdim...
Ne hakla size bunlari yasatiyor, siz bu hale geliyorsunuz...
Biraz daha rest cekin, siz ne yaptiginizi bildikten sonra, kim ne derse desin...
Bu hayatta dik kafali olmak her zaman ise yarar...

Bunları yapmayı cok denedim. Ama her yaptıgım da hayirsiz evlat annesini sevmeyen evlat bunca yasa kadar onu bu sekilde büyüten kişiye nankörlük eden evlat lafları artı beddualar ısıttım. Psikolojik baskım cok fazla cok

Ablalarinla neden konusmuyorsun?

Annen ayıp ve günahla yetişmiş aşık olmayı,sevgili olmayı asla kabul etmez kuşak farkı ve yetiştirilme tarzı zaten sanırım annen başka genç kızlarıda kınıyordur sana nasıl anlayış göstersin ? Onun dünyası çok farklı

Maalesef ki ise yaramıyor. En sonunda onlarda laf yiyor annem bu sefer kendine beddua ediyor. Onlarda karışmak istemiyor bu yuzden hic

O zaman cok ozur dilerim ama kopruyu gecene kadar dayi hikayesi...
Biraz sabredin, fakat o evden bir an once ayrilmak icin de acele etmeyin, yanlis kararlar vermeyin, tekrar donmek zorunda kalmayin...

Aynen oyle. Herkesi kınar. Herkesi kötüler onayladıkları da maalesef ki mutlu olan insanlar degil onun dogrularını yapmis ve pişman olmus insanlar

O zaman cok ozur dilerim ama kopruyu gecene kadar dayi hikayesi...
Biraz sabredin, fakat o evden bir an once ayrilmak icin de acele etmeyin, yanlis kararlar vermeyin, tekrar donmek zorunda kalmayin...

Zaten oyle bir acil çıkış kapım yok su an. Sevgilim var evet ama o da oyle ailesinden kaçan kıza gel diyecek biri degil ailenin rızası olmadan ben seni beklerim o rızayı alana kadar diyen biri. Insallah o köprü geçilir. Aslında ne annemi üzmek istiyorum ne kendimi. Buyuk çıkmazdayim

Bence annenle bu konuları paylaşma, anlatma yoksa seni depresyona sokar sen kendince bu aşkı ve ilişkiyi yaşa böyle katı anneye böyle hareket
Aynen oyle. Herkesi kınar. Herkesi kötüler onayladıkları da maalesef ki mutlu olan insanlar degil onun dogrularını yapmis ve pişman olmus insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…