Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Benim tek hatam agrasif olmak haklıyken haksız duruma düşmek o sinirle konu açtım ewet ağır seyler yazdm ama yaşadıklarım yazdırıyor işte.lutfn 20.sayfyı okuyunuz

20.sayfa yı acıklamanı okudum orada kı konunda haklısın ama sen baslıgını bu sekılde yazıp ılk acıklamanda o sekılde esıne saydırmamalıydın,bu yasadıklarını o acıklamana ekleseydın bu kadar tepkı almazdın.Ve onun kavgasını o zaman zaten etmıssınızdır bu son kavga da soyledıgın laflar cok agır olmus bak adam hala gel kartopu oynayalım dıyormus gıt gonlunu al bari.

esinizden size sevgi saygı yok sizden de ona yok boyle hayat gecermi

ne bu hiddet , ne bu celal... sakin ol
sende birazcık kıskançlık gördüm ailesiyle dizi seyrediyor diye ,yazdıklarından gördüğüm bu

Benim tek hatam agrasif olmak haklıyken haksız duruma düşmek o sinirle konu açtım ewet ağır seyler yazdm ama yaşadıklarım yazdırıyor işte.lutfn 20.sayfyı okuyunuz

Herkez size yüklenmiş ama ben sizin kendinizi ifade edemediğinizi düşünüyorum..
Tabiki ailesinin yanında sizinle samimi olamazdı ama bi güleryüz gösterebilirdi sevgilisi deilsin ya ayıp bunun neresinde??
Erkekler çocuk gibi bi insan görmesin hemen karakter değişiyor

Yani anormal olan gorumcenler ne demek anne babasinin yaninda samimi davranması, gorumceye allah akil fikir versin.....sonrada sana versin Boll bolll....kendine bos yere eziyet ediyorsun...boşver keyfine bak normal yani

biz de ilk evlendiğimiz zaman eşim annenesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyordu ama oturduk konuştuk ve ben buna kırıldığımı anlattım ve inanın bir daha yapmadı..tabi sarmaş dolaş oturmuyoruz bu abes olur zaten ailelerin yanında ama sadece herkesle olduğu gibi oluyor ve bence bu bile yeterli konuşularak halledilmeyecek sorun yok..ayrıca her zaman bizimle ilgilenmek zorunda da değil sonuçta biz hep birlikteyiz ailesine gittiğimizde tabiki ailesi ile ilgilecek

cok cıvık olmaya gere yok tabi ama slm dahi vermiyormuş.

Enişteye dövdürmek.. Ne çirkin şeyler, size de hak veriyorum diyemem çok agresif davrandınız birden ama eşinizin davranışları da pes dedirtecek cinsten. Allah kimsenin yuvasını bozmasın fakat hayatı kendinize çekilmez bir hale getirmeyin oturun konuşun olmuyorsa olmuyordur. Tabi bizler işin iç yüzünü bilemeyiz görümcenin o an ki davranışları, kayınvalidenin ifadeleri o anda ki herşey sinirini yıpratmış olabilir. Gerçi insan gözleri önünde eniştesinin karısına el kaldırmasına göz yuman bir erkeğide nasıl anlar bilemedim. Allah kolaylık versin zor işler.

Bu olaya zamanında tepki gosterecektiniz
Eger o olaydan sonra hala evliliği devam ettirdiyseniz bunu şimdi one sürmeye hakkınız yok
Madem böyle bir adam dayanamiyorsunuz ee boşanin o zaman

böyle devam edersen adamı sıkarsın, boğarsın. bu kapris ne yahu? belki zamanla aklın suya erer ama, adam da dayanamayıp senden gitmiş olur.

Eşiniz hep mi böyleydi

ay çık tirbiyisisin gibi kıcın hikli

yorumları yapamıycam

o tarz insanların da aciz iğrenç kişilikler olduğunu düşünüyorum

bi haksızsın demek var bi de başka türlü demek var

öyle yorumlar varki sanarsınız hepsi birer çiçek b.kları da pembe renk

bi insan sevdiği kocasına karşı böyle konuşuyosa var demekki bi b.k
sabrı taşmış demekki
sinirle açmış konuyu demek ki
kendini ifade edememiş demekki

ya da konu sahibi akıl hastası ne çok seviyonuz insanları damgalamayı

Bence sen skilmissin, bosanmak istiyorsun. Dizi izlerken yalniz kaldin diye bu kadar saydirip bosanamam cocugum var noktasina nasil geldin anlamadim. Tamam ben de kayinvalidemin evinde yalniz kalmayi sevmem, ama bu konusmalar nedir ya, bi kere basliktan anlasiliyor nefretiniz.

Bu olaya zamanında tepki gosterecektiniz
Eger o olaydan sonra hala evliliği devam ettirdiyseniz bunu şimdi one sürmeye hakkınız yok
Madem böyle bir adam dayanamiyorsunuz ee boşanin o zaman

Aynı şeyleri düşündüm. Zamanında bu olanları sineye çekmişssiniz yani eşinizi böyle kabul etmişsiniz bir yerde. Şimdi şikayet ediyorsunuz ama adamın kumaşı buymuş o zamanlar görmediniz mi ? Ve ne olursa olsun eşinize " beni başkaları taciz etse izlersin" demeniz hiç güzel bir hareket değil. Yani bir de öyle bir yazmışssınız ki eşiniz sanki zihinsel engelli ekli melaikeleri yerinde olmayan bir adam! Bu kadar nefret ediyorsanız boşayın.

Neden ailesinde kalıyorsunuz ve kaç yıllık evlisiniz her zaman böyle mi?

Allah yardım etsin size

bunu ilk konu actigunizda yazsaydiniz inanin daha farkli yorumlar alirdiniz bir Kadin eşi tarafından korunup kollanmak ister esinizde bu meziyet yok erkek dedigin karisini kollamali birak dovmeyi bir erkek karisina sesini yükseltigi zaman hoop birader ayagini denk al demeli enisteniz o harekti yaptigi an esiniz ya onu evden kovmaliydi uya siz gitmeliydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…