Ozaman şöyle soralım Neden böyle bırıyle hala evliliğini sürdürüyorsun?20.sayfada asıl sebebı we son açıklamayı yazdım onu okuyup empatı kurup öyle yorum yapın zira bu lafları saydırdığm eşm msj attı kar topu oynayalım dıye , allahım ben mi anormalim yoksa etrafımdakıler mi çözemedım gittı
Okadar açıklama yaptım okumadan yorum yapıyosunuz o sawundunuz eşim yeni ewliyken az daha beni eniştesine döwdürtecekti adam bana saydırıyor eşim seyrediyor işte ogun bu nefret duygusu geldı bana ogun ewdn kaçtm peşime bile gelmedı hatta enısteden yana oldu kapıyı suratıma çarptı hamıleydm üstelik kawga sebebi ise görumceme kaş kaldırarak konuşuyomuşum kocası döwecektı benı resmen benim eşimde oturdu seyretti işte ..bu yazdığm şeyler birıkim anlıyormusunuz yargılamayı çk iyı bılıyorsunuz birde açılımını dinleseydiniz bu iste ..ogun sahp çıkmadı dıye boşanmanın eşiğndn dönduk we çk hassasm bu konuda benim rahatsızlımı anlamayıp yanıma gelmedığı ıçn o kötu gunu anımsadım ondan bukadar sinir. Yazmışsnz kocanız yılışsn mı napsn adam dıye .bakın bakalm benım ıstedığm o mu yazmısmym öle bise , sadecd yuz ifadmı gördugu halde hala umursamaması ben onun karısıyım ya bana dıs kapı mandalı süsü werıyor.söyleyin şimdı kım haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?