Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Zaten o tacizle alakali soylediginiz bile yetiyo kisiliginizi anlatmaya.Simdi bilmeden beni yargiliyosunuz ayagina girmeyin.Bn cok sinir oldum ya

evli değilim ama gerçekten bi erkeğe söylencek söz değil biri bana böyle böyle yapsa falan lütfen biraz sakin olun
tüm sayfayı okumadım ama görücü usulüyle mi evlendiniz yani böyle sizin deyiminizle "saf" olduğunu bilmiyor muydunuz ?

Biraz Hürrem sultan gibi olun sizde oturun bi kaç bölüm izleyin madem görümcenle falan birbirinize gıcıksınız siz böyle kavga edince o daha da mutlu olacaktır niye onu mutlu edesiniz eşiniz Size laf atmıyorsa siz ona atın siz gidin sarılın değilseniz bile mutlu gibi olun onların yanında eve gelince de güzel bir dille anlatırsınız eşinize böyle Trip atıp sinir yapıp bi sonuca da ulaşılmazki daha kötüye gideriz ilişkiniz

Güçlü bi kadın olmayı öğren ne demek eniştesi seni dövecek kimsenin seni savunmasına ihtiyacın olmasın sen kendini öyle bi mudahafa et ki karşındaki utansın eniste benim üzerime yürüyecek kocamdan önce ben paralar parçalarım o enişteyi herkes haddini bilsin o zaman tavrını o saf dediğin adama koysaydın şimdi bunları yapmazdın lütfen kendini ezdirme birileri sana saygı duymayı ogretemez her insan kendi saygınlığını kendi kazanir

Oyyy! Bukadar saydırdığınız aşağıladığınız...Adamla evli kalıcaksınız..vede seviseceksiniz garip! Bu kompleksle yaşanmaz.Rahat olun,siz bir insan bir kadın bir bireysiniz.Sahip çıkmak -çıkmamak ne? Varlık göstrmesi gereken kendinizsiniz.Adamın yaptığı yada yapmadığı bir şey yok.ha ben eşinin yerinde olsam seni çekmem.Sizin gibi Koca odaklı dır dır tipleride hiçç anlamam!!!

Ben bu tavırları tanıyorum; aynen böyle , bütün aile bir aradayken ne yapsam da insanların tadını kaçırsam diye düşünen, bir köşede dizlerini titretip oflayıp poflayan bir tanıdığım (tanımamış olmayı ne kadar isterdim bir bilsen) var. Kim taciz edecekti acaba seni orada? K.peder mi, görümcenin kocası mı; ne kadar ayıp ne ilgisi var? Bence kıskançlık gözünü kör etmiş, ağzından çıkanı kulağın duymamış senin. Kalbini iyi duygularla doldurmaya bak.

20.sayfada asıl sebebı we son açıklamayı yazdım onu okuyup empatı kurup öyle yorum yapın zira bu lafları saydırdığm eşm msj attı kar topu oynayalım dıye , allahım ben mi anormalim yoksa etrafımdakıler mi çözemedım gittı

Ozaman şöyle soralım Neden böyle bırıyle hala evliliğini sürdürüyorsun?

Sebep dediğin olay da bu aşamada önemsiz o insanlar ile aynı çatı altında oturuyorsun o zaman onlar unutulmuş kabul edildi kavga affedilmiş ki aynı anda Kv ye gitmişsiniz

Iyi de sürat astım yanıma gelmedi diyorsunuz da adam yanınıza neden gelsin sürat astığınız açık bir de kavga mı çıksın

O sebebini de biliyor kucak kucağa otursanız da sizin suratınız asılacaktı ki bu sefer onlar sizi tınmadan oturdu ama sizin eşiniz için ne kadar önemli olduğunuzu eşiniz onlara göstermedi diye kızıyorsunuz

Bence gitmeyin gitseniz de ortama göre nötr olun karışmayın görüşmeyin konuşmayın hayallere dalın görmeyin bile diğer insanları

sanırım birikmişlik var
bu son damla olmuş
ama sadece buysa bunun için bu kadar laf sayılmaz

Bu konuda yazdığınız hemen hemen tüm mesajları okudum. Haklı olduğunuz şeyler var. Kaç kere uyarıldığı halde yüzünüze bakmaması, yanınıza oturmaması, sizinle hiç konuşmaması, siz yokmuşsanız gibi davranması ne demek. Koskoca adamın yerde yatması ne demek. Siz de etek giydiyseniz çok rahatsız olmuşsunuzdur. Ama haksızlık karşısında kullandığınız metot işe yaramamış bir metot. Ve bunu çok şiddetli kullanmışsınız. Siz eşinize bunları söyleyince anlamadı ki. Hatta o kadar ağır konuşmuşsunuz ki haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz. Laflar o kadar ağır ki bunlar karşısında size yapılan ayıplar önemsiz gibi kalmış.

Bence yönteminizi değiştirin. Agresifliğinizi kontrol altına almanın bir yolunu bulun. Sanırım kemikleşmiş bir özelliğiniz olmuş. Veya büyürken örnek aldığınız biri böyle durumlarda böyle tepki gösteren biriymiş. Onda işe yaramıştır belki ama sizde yaramıyor. O yüzden bence iyi bir psikolog bulup gidin. Evliliğiniz için değil, kendinizi geliştirmek için ve haksızlığa uğradığınızda etkili tepkiler verebilme becerinizi geliştirmek için gidin.

Eşiniz iletişim konusunda kötü olabilir. Ama önce siz kendinizi geliştirin, sonra gerekirse eşinizle de çift terapisine gidersiniz. Umarım sorunlarınızı halledip çok mutlu olursunuz.

Sana sahip çıkılması gereken ne durum vardı ki ortada? Sana sarılıp oturunca sende kaynanaya mı zafer kazanacaktın. Olmayınca küplere binmişsin. bence iyide olmuş. anasına babasına tavır koymayı bekleyen eşten hayır gelmez. Yalnız burda bu kişi eşin olmuyor.. Adam haklı ciddiye bile almamış seni.

Kimsenin yanında kavga etmeyin. Kimsenin evinde kavga etmeyin. Tutun kendinizi. Tutamıyosan düşündüklerini kağıda yaz oku ve yırt iyi gelir. bu laflar çok ağır. benim eşim bana böyle davranmaz o yüzden bişi diyemicem ama sen çekebilirsin onu. aşkım hadi mutfağa gel çay içelim vs de hiç olmuyosa başka odaya geç kitap oku gerilmekten iyidir.

Bu arada şimdi okudum, eşiniz kartopu oynayalım diye mesaj atmış. Sizin agresifliğinizi eşiniz de besliyor. Bu kadar laftan sonra böyle deyince siz de o lafları rahat söylersiniz tabii. Ama doğru değil. Bence mutlaka destek alın.

Bu koca tipini biliyorum yakınımda birindede var bu durum.
Ben seni anlıyorum konu sahibi.
Onların yanında sana yok gibi davranmasu canını sıkıyor.Değersiz gibi hissediyorsun.
Cok iyi anlıyorum.Ama seni anlammışlar vıç vıç olmaya gerek yok demişler falan.
Senin istediğin o değil sende onu sallama sık dişini evde iyiyse onun hatrına.

Baska sebeplerde var diyosun sonradan ama sonucta bu kadar lafi hakaretı soyledigin olayi yazdin ve biz ona yorum yaptik.Nolursa olsun o senin esin hala ayni yatakta yatiyonuz bunlari soylemen cok ayip.Bide yanlisini kabul etmiyosun yani ben size hic bi konuda hak vermiyotum.ALLAH katinda cok yucedir evlilik.Ettiginiz hakaretlerin vebalide cok buyuk.Biz kimizki bize esini hayat arkadasini bos sebeplerden kotuluyosun.Yok gorumcem soyle etti yok bdn boyle ettim bilmem ne .Ne bos deyler.Bnm kayinvalidemler assamda her geldiklerinde evime esimle en iyi sekilde agirlamaya calisiriz.Ayni sekilde onlara hidince yine onlara hixmet etmeye calisirum.Senin gibi kalkip yok esim kv yaninda bana ilgi gostermiyo bilmem ne deseydim bnde mutlu olmazdim esimde.Esinij sana karsi iyi olmasini istiyosan ailesini sev bnmse bu arada

Ben sizi her türlü haksız buluyorum gerçekten sizinle ömür geçmez eğer eşiniz bahsettiğiniz kadar sizi takmıyorsa tek çaresi var boşanmak ama sizde biliyorsunuz ki hatalı olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…