Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Gitme zorla mı götürüyor seni
Ailesinin yanında mutsuz olduğunu bile bile gidiyorsanız gitme hele de gorumcen olduğunda hiç gitmeyin
Zorla goturuyor tabi
Gitmessem kafayi yiyor resmen
Sen tek git diyorum sensiz gitmem diyor
Benle gidiyonda noluyo yuzume bile bakiyomusun sanki

Zaten hic izlemedigim o kahrolasi diziye bos bos baktigimin etkisindeyim hala ..ben bunu dedim zaten ama o bana neden sormuyor hayatim neyin var diye
Hangi diziymiş bu valla merak ettim
Dizi çıkınca emin ol hep seni hatirliycam

Yazdiklarimi okumuuosunuz galiba herif icerde yerde yayiliyor heryeri meydanda tobe yarabbim rahatsiz olup oyle mutfaga gidiyorum kocamda anlamiuor halimi bile sormiyor..asil onlarin yaptigi ayip o damada bi kas goz edip dogru otur diyemiyolarmi da gelin mutfakda tek basina otururken rahatsizda olmuyolar

Kim i klibik ister kimi tas firin. Yazık burnundan getirme nolcak ailene gidince sende onu unutursn

Enistenin evin gelininin yanında yayıla yayıla yatmasi ne demek ya. Terbiyesizlikten başka bişey değil bence orda konu sahibinin yüzü dusmeden o enisteyi birinin uyarması gerekti. Aynı durum benim başıma da gelmişti. Gorumcemlere gitmiştik. Eşi yanımızda kanepeye uzandı horuldamaya başladı. Esimde biz kalkalim artık dedi. Ertesi gün eşim gorumcemi aramış enistemi uyar demiş bidaha busenin yanında yatarsa gelmeyiz demiş. Uykusu varsa odaya gecseydi demiş ben bunu daha sonra gorumcdmden öğrendim. Konu sahibi anladigim kadarıyla eşinde kendisini kucağında taşısin istemiyo. Sadece rahatsız olduğu konularda eşinden birazcık destek bekliyor. Canım daha oncede dediğim gibi eşine beklentilerini vd rahatsız olduğun konuları güzel güzel işleye işleye anlat

Bazı şeylerin hakedilmesi gerekir. Bilmem anlatabildim mi.
Benim ailemin yaninda ona davrandigimin hakkini vermeye calissa emin.ol kafasinda tasisa ytenezdi..pervane oluyorum annemlerdeyken yanibasindan ayrilmam operim kimse yokken acmiisn susadinmi surekli ilgilenirim ama o ....

Zaten hic izlemedigim o kahrolasi diziye bos bos baktigimin etkisindeyim hala ..ben bunu dedim zaten ama o bana neden sormuyor hayatim neyin var diye
Şimdi göz gezdirince hatırladım. Sen zaten evliliği sevmeyen konu sahibiydin. Eskiden iplerin senin elinde olup istediğinde tekme bastığından şimdi rollerin değiştiğinden yakınmıştın. Bana formundan bir şey kaybetmemişsin gibi geldi ama neyse. Benim düşüncem senin ilgi beklentisini abarttığın ve karşılığında da çok ağır hakaretler ettiğin yönünde. İyi ki kocan ters tepki verip olayları daha büyütmemiş. Yaşadığın hayattan memnun değilsen bunun acısını farklı olaylarla her fırsatta çıkartmaya çalışma,kendine mutlu olacağın başka düzen kur, ha yok mutluysan da hayatından ozaman bu bir bayana yakışmayacak hakaretleri bir kenara bırak,bunun ilk olduğunu zannetmiyorum çünkü

Canim agzini opeyim cok iyi anladin beni esinebhelalllllllllllll olsunnnnnnn aramis soylemis bide benim.dustugin.duruma bak ama esim rahatsiznolmuyor erkekmi bu simdi soyleyin bana ben tutar karimin elinden kendim gotururdum mutfaha ama kicam hem anlamiyor hemde sormuyor neye kizdin diye bide yazin sortla ayni hareketleri yapiyor nefret ediyorum yaa kocama bunu daha once dedim ben napayim.ne diyeyim.adama diyor bilmiy bul careyi dedim

Kılıbık adamdan nefret edip, adamı azarlayan ve hakaret eden bir eş
Yazık adama, sakin olmayı bi yaşam tarzı haline getirmenizi umarım..

Sen şimdi direksiyonu eniştenin yayılmasına kırdın ama açtığın konuda ilk mesajında eniştenin yayılmasına dair en ufak mesaj yok. Sadece ve sadece eşinin onlarla oturması yemesi,içmesi, senle hiç muhabbet etmemesi, sana bir merhaba bile dememesi. Her zaman böyle olması, evde çok iyi olup burada yüzüne bakmamasından, senin oflamalarına sıkılmalarına rağmen sana bir ne oldu dememesinden yakınmıştın. enişte falan yoktu hatta onlar sarılıp film izliyor bizimki yüzüme bakmıyor yazmıştın. Hatırlatayım dedim. Mevzu senin ilgi beklemendi, eniştenin yayılması falan değildi

Evet eskiden oyleudi halada ayni seyi savunuyorum bekarken beni yerde yatan enistenin yaninda oturtcakda tekmeyi basmicam heeee ey gidi...ama simdi kolay degil

Babamın ayyynısı.Annem ve babam bu sebeplerden ötürü 18 yıl sonra boşandı.Annem hala anlatır nasıl çekti bilmiyo babamın şimdiki eşide aynı durumlardan müzdarip biraz olumsuz oldu lütfen kusura bakma

Burada dursun hatta. Bir daha okuyun isterseniz.

Asil mevzu o da ben yazmak istemedim daha desersen neler var neler usten usten sinirlerimi bosaltyim oraya konunun iclerini desmeye gerek duymadim ama baktim burda herkez esimi savunmus akin size asil.mesele

Ben hak veriyorum ... Ama ağır konusmussun ... Sonra barisinca bu yazdıklarına pişman oluyor insan :) :*

Kılıbık adamdan nefret edip, adamı azarlayan ve hakaret eden bir eş
Yazık adama, sakin olmayı bi yaşam tarzı haline getirmenizi umarım..
Napim erkek gibi davransin o da 10 yasindaki simariknoglan cocugu gibi davranirsa daha cok buyur bu hakaretler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…