Zorla goturuyor tabiGitme zorla mı götürüyor seni
Ailesinin yanında mutsuz olduğunu bile bile gidiyorsanız gitme hele de gorumcen olduğunda hiç gitmeyin
Hangi diziymiş bu valla merak ettimZaten hic izlemedigim o kahrolasi diziye bos bos baktigimin etkisindeyim hala ..ben bunu dedim zaten ama o bana neden sormuyor hayatim neyin var diye
Yazdiklarimi okumuuosunuz galiba herif icerde yerde yayiliyor heryeri meydanda tobe yarabbim rahatsiz olup oyle mutfaga gidiyorum kocamda anlamiuor halimi bile sormiyor..asil onlarin yaptigi ayip o damada bi kas goz edip dogru otur diyemiyolarmi da gelin mutfakda tek basina otururken rahatsizda olmuyolarİstemeyerek gitmişsiniz. Mutfakta herkesten izole somurtarak oturup bir de kocanızu yanınıza istiyorsunuz? Başka? Kabul edin, arıza çıkaran sizsiniz. Adam oraya ailesini görmeye gitmiş. Kardeşi de almış eşini gelmiş. Oturuyorlar birlikte. Millet sizle mi uğraşaın? Ne hali varsa görsün demişler haklı olarak.
Karagul sacmaligiHangi diziymiş bu valla merak ettim
Dizi çıkınca emin ol hep seni hatirliycam
Benim ailemin yaninda ona davrandigimin hakkini vermeye calissa emin.ol kafasinda tasisa ytenezdi..pervane oluyorum annemlerdeyken yanibasindan ayrilmam operim kimse yokken acmiisn susadinmi surekli ilgilenirim ama o ....Bazı şeylerin hakedilmesi gerekir. Bilmem anlatabildim mi.
Şimdi göz gezdirince hatırladım. Sen zaten evliliği sevmeyen konu sahibiydin. Eskiden iplerin senin elinde olup istediğinde tekme bastığından şimdi rollerin değiştiğinden yakınmıştın. Bana formundan bir şey kaybetmemişsin gibi geldi ama neyse. Benim düşüncem senin ilgi beklentisini abarttığın ve karşılığında da çok ağır hakaretler ettiğin yönünde. İyi ki kocan ters tepki verip olayları daha büyütmemiş. Yaşadığın hayattan memnun değilsen bunun acısını farklı olaylarla her fırsatta çıkartmaya çalışma,kendine mutlu olacağın başka düzen kur, ha yok mutluysan da hayatından ozaman bu bir bayana yakışmayacak hakaretleri bir kenara bırak,bunun ilk olduğunu zannetmiyorum çünküZaten hic izlemedigim o kahrolasi diziye bos bos baktigimin etkisindeyim hala ..ben bunu dedim zaten ama o bana neden sormuyor hayatim neyin var diye
Valla bende sevmem o diziyiKaragul sacmaligi
Canim agzini opeyim cok iyi anladin beni esinebhelalllllllllllll olsunnnnnnn aramis soylemis bide benim.dustugin.duruma bak ama esim rahatsiznolmuyor erkekmi bu simdi soyleyin bana ben tutar karimin elinden kendim gotururdum mutfaha ama kicam hem anlamiyor hemde sormuyor neye kizdin diye bide yazin sortla ayni hareketleri yapiyor nefret ediyorum yaa kocama bunu daha once dedim ben napayim.ne diyeyim.adama diyor bilmiy bul careyi dedimEnistenin evin gelininin yanında yayıla yayıla yatmasi ne demek ya. Terbiyesizlikten başka bişey değil bence orda konu sahibinin yüzü dusmeden o enisteyi birinin uyarması gerekti. Aynı durum benim başıma da gelmişti. Gorumcemlere gitmiştik. Eşi yanımızda kanepeye uzandı horuldamaya başladı. Esimde biz kalkalim artık dedi. Ertesi gün eşim gorumcemi aramış enistemi uyar demiş bidaha busenin yanında yatarsa gelmeyiz demiş. Uykusu varsa odaya gecseydi demiş ben bunu daha sonra gorumcdmden öğrendim. Konu sahibi anladigim kadarıyla eşinde kendisini kucağında taşısin istemiyo. Sadece rahatsız olduğu konularda eşinden birazcık destek bekliyor. Canım daha oncede dediğim gibi eşine beklentilerini vd rahatsız olduğun konuları güzel güzel işleye işleye anlat
Valla en son bosbos baktigimda karinin biri hamileydi adamin biride midemi yikayin diye bagriyoduValla bende sevmem o diziyi
Evet eskiden oyleudi halada ayni seyi savunuyorum bekarken beni yerde yatan enistenin yaninda oturtcakda tekmeyi basmicam heeee ey gidi...ama simdi kolay degilŞimdi göz gezdirince hatırladım. Sen zaten evliliği sevmeyen konu sahibiydin. Eskiden iplerin senin elinde olup istediğinde tekme bastığından şimdi rollerin değiştiğinden yakınmıştın. Bana formundan bir şey kaybetmemişsin gibi geldi ama neyse. Benim düşüncem senin ilgi beklentisini abarttığın ve karşılığında da çok ağır hakaretler ettiğin yönünde. İyi ki kocan ters tepki verip olayları daha büyütmemiş. Yaşadığın hayattan memnun değilsen bunun acısını farklı olaylarla her fırsatta çıkartmaya çalışma,kendine mutlu olacağın başka düzen kur, ha yok mutluysan da hayatından ozaman bu bir bayana yakışmayacak hakaretleri bir kenara bırak,bunun ilk olduğunu zannetmiyorum çünkü
Burada dursun hatta. Bir daha okuyun isterseniz.Suan okadar sinirliyim ki bugece kaynanamlarda kaliyoruz allahtan birgeceline ..geldigimiz saatten beri esim olacak salak yuzume bile bkamiyir birakti beni bunlarin icine suratimin asikligini oflamalarimi goruyor yanima bile gelmiyor geldigimizden beri ayi gibi yatiyor yiyor iciyor birkere bile halimi hatrimi sormadi goruncemle kocasida vardi sarilip film izliyorlar ben de kenarda kul kedis gibi otuuryorum esim olacak adamda saf saf film izliyo anasi ve babasinin ortasinda ve benim asla sevmedigim bir diziyi kenisininde takip etmedigi diziyi oyle icten izliyorki guya ayak uyduryor onlara...yahu ben kimim ne sifatla ordayim kimin karisiyim ya bana sahip cikmiyor bu sahis ben bunun soyadini ne diye tasiyorum yaa herkez yatinca saydirdim gozumde 10 yasindaki cocuktan farkin yok adam diye seni pesimde tasiyorum cok pismanim dedim sinirleri alinmis bi sekilde yatiyor saydiriyorum ya resmen benle bida muhattap olma adam ol ole gel dedim nefret ediyorum senden dedim gozunun onunde taciz edilsem seyredersin sen dedim nediyon yaa diyo tek kelimesi bu..yastigi aldim karsi koltuga yattim umrunda bile degil bi erkek bukadar saftirik olmamali ya bi saflik var bunda resmen saf kocam var iste rezil oldum herkeze suanda bosan deseler gozumu bile kirpmam..cok iyidir ama fazla iyidir iste bu sekilde savunmamasiz anaci babcainin teki keske hic evlenmeseydim onla anasiyla yasamaya layik o es edinmeye baba olmaya degil...her annesigile geldigimizde bole davraniyo daha once cok tartistim bunu iki guzelbdavransa benimde yuzum gulecek burada...o bana bole degersiz davrandigi icin kaynanamlarda degersiz goruyo halbuki sinartsa sakaykada olsa karima laf yok falan dese birazcik guzel soz silese yanlarinda mutlunolucam evde ole degil bambaska evde ama bunlarin yaninda olu gibi asikkkkk resmen ana babaya asik gozlerinin iicne bakiyo onlarla konusmaktan beni unutuyo ya cok doluyum bana biseyler deyin nolurr yarin kahvaltida kaynanmlar anlicak gece kavga ettimizi kesin cunku sinirden ölüyorum....ben sunu anladim adam dedigin biraz sert olucak tavrii koymayi bilecek karisna sahip cikacak ,kilibik adamlardan nefret ediyodum basima geldi
Asil mevzu o da ben yazmak istemedim daha desersen neler var neler usten usten sinirlerimi bosaltyim oraya konunun iclerini desmeye gerek duymadim ama baktim burda herkez esimi savunmus akin size asil.meseleSen şimdi direksiyonu eniştenin yayılmasına kırdın ama açtığın konuda ilk mesajında eniştenin yayılmasına dair en ufak mesaj yok. Sadece ve sadece eşinin onlarla oturması yemesi,içmesi, senle hiç muhabbet etmemesi, sana bir merhaba bile dememesi. Her zaman böyle olması, evde çok iyi olup burada yüzüne bakmamasından, senin oflamalarına sıkılmalarına rağmen sana bir ne oldu dememesinden yakınmıştın. enişte falan yoktu hatta onlar sarılıp film izliyor bizimki yüzüme bakmıyor yazmıştın. Hatırlatayım dedim. Mevzu senin ilgi beklemendi, eniştenin yayılması falan değildi
Napim erkek gibi davransin o da 10 yasindaki simariknoglan cocugu gibi davranirsa daha cok buyur bu hakaretlerKılıbık adamdan nefret edip, adamı azarlayan ve hakaret eden bir eş
Yazık adama, sakin olmayı bi yaşam tarzı haline getirmenizi umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?