- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.990
- 63
- 30
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İlk kez yorumunu beğenmedim, ne demek dozunda ve hafif olursa tutkuyu alevlendirir? Bir insan bir insanı dövüyorsa arada ne sevgi vardır ne saygı.Oo çok. Her ilişki çeşidinde. Sirf gönül iliskisi olarak sormadim genel sordum aslinda. Bazen öyle biri olmasan da işler seni o noktaya getirebilio. Ki şiddetin gerektigi zaman uygulanabilir oldugunu düşünürüm yalan yok, hatta dozunda ve hafif olduğu sürece ilginc sekilde tutkuyu da alevlendirir kadin-erkek iliskilerinde. Ama yaya geçidinde geçiş üstünlüğüm var diye araba gelirken yola atlamaya gerek yok. Hayat insana nerde geri adım attiracagini öğretiyor demem o ki.
Oo çok. Her ilişki çeşidinde. Sirf gönül iliskisi olarak sormadim genel sordum aslinda. Bazen öyle biri olmasan da işler seni o noktaya getirebilio. Ki şiddetin gerektigi zaman uygulanabilir oldugunu düşünürüm yalan yok, hatta dozunda ve hafif olduğu sürece ilginc sekilde tutkuyu da alevlendirir kadin-erkek iliskilerinde. Ama yaya geçidinde geçiş üstünlüğüm var diye araba gelirken yola atlamaya gerek yok. Hayat insana nerde geri adım attiracagini öğretiyor demem o ki.
Bak bu iş bu şekilde olacak iş değil bir sürü kadın örgütleri var yardım talep et bu gruplardan durumundan bahsedip. Kendi ayakları üzerinde duruyor olsaydın şimdi o kelimeleri söylemeye cesaret edemiyecekti o eşin olacak zavallı herif. Eğer sığınacak bir ailen yok ise bu kadın örgütlerine danış lütfen. Çocuğun da varmış kıyamam, o adama katlanma emin ol her şey ne kadar zor olursa olsun bir şekilde değişiyor. Kendine güven. Artık daha fazla kadınımız ölmesin boyun eğmesin bu züppelere. Bir de baba olmuş adi herif. Hayatta sen ve çocuğundan başka kimse daha değerli değil. Sana zarar vereceğini düşünüyorsan en kısa sürede yardım al birilerinden.Merhaba bu siteyi önceden beri biliyorum eskiden kullanırdım sonra bıraktim bugun içimi dökmek istedim çünkü insan bazen içinde bulunduğu duruma mantıklı ve gerçekçi yaklaşamıyor yardımlarınızı rica ediyorum
sabah eşim işe gidecekti gömleğini ütülüyordum o sıra beni çağırdı geliyorum diye seslendim. 1bucuk yasındaki bebeğim de ütünün kablosunu veya kendisini çekmeye çalışıyordu o yanmasın diye korkumdan o karışıklığı da hallediyordum. Eşim beni duymamış tekrar çağırdı. Ben de “geldim geldim” diye daha yuksek sesle söyledim. Bu olay 15 saniye filan sürdü yani çok beklemedi. Onun söylediğine göre sesim sinirli çıkmış kızdı ben de yukardaki durumu ona da açıkladım tam ütüye devam ederken yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti. Ben korktum ve bacaklarım titredi, nefesim daraldı. O anda daha fazla üzerime gelmesin diye ses çıkarmadım. Ama evden gittiğinde gerek mesajla gerek aradığında bana böyle söyleyemeyeceğini, beni korkutmaya hakkı olmadığını, bana dokunursa polis çağıracağımı vs söyledim. O da bu tarz çıkışlara çok irrite olur beni sildiğini söyledi ve iki gecedir eve geç geliyor. Bugun bebek için süt al dedim elin ayağın yok mu kendin al dedi.
Bizde bu tarz sorunlar çok oluyor en ufak bir tepkime tahammulu yok ama kendisi rahatça hakarete başvurabiliyor. Hakaret edince de ben mutsuz oluyorum. Bu sefer de hep negatifsin hayatımı mahvettin diyor. Bana bir şeyler söyler misiniz. Bugun de beni sildiğini söyledi ve benim maddi gücüm yok kendisi para kazandığında bana verip hayatından def edecekmiş yorumlarınızı bekliyorum
Evet öyle kolay öldürmek. Haberleri izlemiyorsunuz sanırım, her gün tavuk keser gibi kadınlar öldürülüyor. İnsanın eli ayağı boşalabiliyor korkudan, tartışıp tartışıp bir yerde susabiliyor yaşamak için. Kimsenin evin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Belki konu sahibinin şu an kendine güveni yok, çaresiz görüyor kendini. Yoksa kim mutsuz olduğu bir evde yaşamak ister. Kendimden biliyorum.bacakların titreyip nefesin daralacak ne vardı, haddini bildirseydin utanmaza, gel de öldur öyle kolay mı diye.
sonrasında arayıp mesaj atıp saçmalamak neden?
karşında tak tak saysaydın, asıl sen böyle guçsuz izlenimi vermişsin, kolaydı öyle adam öldurmek, iğrenç varlık.
daha da kendisi seni siliyomuş, alttan alma, o evde kalacaksan da sonuçta ortak çocuğunuz eşşek gibi parasını bırakacak sutunun neyinin, hiç öyle muhabbete girme sut al diye, çık kendin al.
Evet öyle kolay öldürmek. Haberleri izlemiyorsunuz sanırım, her gün tavuk keser gibi kadınlar öldürülüyor. İnsanın eli ayağı boşalabiliyor korkudan, tartışıp tartışıp bir yerde susabiliyor yaşamak için. Kimsenin evin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Belki konu sahibinin şu an kendine güveni yok, çaresiz görüyor kendini. Yoksa kim mutsuz olduğu bir evde yaşamak ister. Kendimden biliyorum.
Evet malesef kolay adam öldürmek güzel ülkemde. Önüne gelen karısını ,kızını, sevgilisini sadece KADIN olduğu için öldürüyor. Hatırlatayım dedim.bacakların titreyip nefesin daralacak ne vardı, haddini bildirseydin utanmaza, gel de öldur öyle kolay mı diye.
sonrasında arayıp mesaj atıp saçmalamak neden?
karşında tak tak saysaydın, asıl sen böyle guçsuz izlenimi vermişsin, kolaydı öyle adam öldurmek, iğrenç varlık.
daha da kendisi seni siliyomuş, alttan alma, o evde kalacaksan da sonuçta ortak çocuğunuz eşşek gibi parasını bırakacak sutunun neyinin, hiç öyle muhabbete girme sut al diye, çık kendin al.
Bazı insanlar dengesiz oluyor. Hem polisten korkuyor hemde zarar verebiliyor. Psikolojisi bozuksa şayet, polisten korkması zarar veremeyeceği anlamına gelmiyor. Dibine kadar yaşadım ve iyi bilirim böyle adamları. Allah ıslah etsin böyle insanları. Konu sahibini ve onun gibi olan nicelerinide aydınlığa çıkarsınadamın manyak bir psikopat olabileceğini hesaba katmadım haklısınız.
ama tekrar söyluyorum polis lafını duyunca korkup sindiğine göre tırsak biridir diye duşunuyorum.
kadını ezebileceği, arkasında kuvvet olmadığı için eziyor yani.
Ottirmek de fiziksel siddet.İttiriyor veya hızlı olmasada kafama vuruyor. Sonra ben dövmedim ki dövsem bi yerine bişey olur diyor.
Neden komik geldi bana bu yorum :) haa tamamOo çok. Her ilişki çeşidinde. Sirf gönül iliskisi olarak sormadim genel sordum aslinda. Bazen öyle biri olmasan da işler seni o noktaya getirebilio. Ki şiddetin gerektigi zaman uygulanabilir oldugunu düşünürüm yalan yok, hatta dozunda ve hafif olduğu sürece ilginc sekilde tutkuyu da alevlendirir kadin-erkek iliskilerinde. Ama yaya geçidinde geçiş üstünlüğüm var diye araba gelirken yola atlamaya gerek yok. Hayat insana nerde geri adım attiracagini öğretiyor demem o ki.
sizce konu bu adamdan bebek yapmak mı? her seferinde her eş sıkıntısında bu yazılmaya başlandı can sıkıcı oldu. artık bunu uzatıp, yargılayacak evre çok çok geçilmiş çünkü bu konuda.Siz bu adamdan neden bebek yaptınız ki, sizi sindirmeye çalışıyor ve bunu başarıyor da. Yüz vermeyin kesinlikle o size bir çektiriyorsa siz üç çektirin. Dokunursa en ufak bir durumda hemen alo 155
Psikolojik şiddet görüyorsunuz geri adım atmayın derimMerhaba bu siteyi önceden beri biliyorum eskiden kullanırdım sonra bıraktim bugun içimi dökmek istedim çünkü insan bazen içinde bulunduğu duruma mantıklı ve gerçekçi yaklaşamıyor yardımlarınızı rica ediyorum
sabah eşim işe gidecekti gömleğini ütülüyordum o sıra beni çağırdı geliyorum diye seslendim. 1bucuk yasındaki bebeğim de ütünün kablosunu veya kendisini çekmeye çalışıyordu o yanmasın diye korkumdan o karışıklığı da hallediyordum. Eşim beni duymamış tekrar çağırdı. Ben de “geldim geldim” diye daha yuksek sesle söyledim. Bu olay 15 saniye filan sürdü yani çok beklemedi. Onun söylediğine göre sesim sinirli çıkmış kızdı ben de yukardaki durumu ona da açıkladım tam ütüye devam ederken yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti. Ben korktum ve bacaklarım titredi, nefesim daraldı. O anda daha fazla üzerime gelmesin diye ses çıkarmadım. Ama evden gittiğinde gerek mesajla gerek aradığında bana böyle söyleyemeyeceğini, beni korkutmaya hakkı olmadığını, bana dokunursa polis çağıracağımı vs söyledim. O da bu tarz çıkışlara çok irrite olur beni sildiğini söyledi ve iki gecedir eve geç geliyor. Bugun bebek için süt al dedim elin ayağın yok mu kendin al dedi.
Bizde bu tarz sorunlar çok oluyor en ufak bir tepkime tahammulu yok ama kendisi rahatça hakarete başvurabiliyor. Hakaret edince de ben mutsuz oluyorum. Bu sefer de hep negatifsin hayatımı mahvettin diyor. Bana bir şeyler söyler misiniz. Bugun de beni sildiğini söyledi ve benim maddi gücüm yok kendisi para kazandığında bana verip hayatından def edecekmiş yorumlarınızı bekliyorum
Normal hali bu sekilde cabuk sinirleniyorsizce konu bu adamdan bebek yapmak mı? her seferinde her eş sıkıntısında bu yazılmaya başlandı can sıkıcı oldu. artık bunu uzatıp, yargılayacak evre çok çok geçilmiş çünkü bu konuda.
konu sahibine gelirsem. lütfen boşanabiliyorsan boşan, ailenin yanına gidebiliyorsan hiç durma
emin ol bir kere adım atsan, her şey belki daha güzel olacak. bu durumda çok akıl da veremiyoruz aslında çünkü eşinin normal halini, davranışlarını bilmediğimiz için eğer gerçekten korkuyorsan simdilik huyuna git kendi sağlığın için ama yavaş yavaş bir şeyler yapmaya koyul. ittirmek ve yavaşça kafaya vurmakta şiddettir, söylediği her cümle de şiddettir. eşini bilirsin, bağırsan mı daha cok sinirlenir sussan mı, görmezden gelsen mi gelmesen mi. oturup konuşsan sence daha iyi olur mu, işi yavaş yavaş boşanmaya getirsen. bir sürü olay duyuyoruz çok hassas olduğu için şunu bunu yapı kesin emin olarak yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?