Seni öldüresim geliyor?!

Siz bu adamdan neden bebek yaptınız ki, sizi sindirmeye çalışıyor ve bunu başarıyor da. Yüz vermeyin kesinlikle o size bir çektiriyorsa siz üç çektirin. Dokunursa en ufak bir durumda hemen alo 155

İlk kez yorumunu beğenmedim, ne demek dozunda ve hafif olursa tutkuyu alevlendirir? Bir insan bir insanı dövüyorsa arada ne sevgi vardır ne saygı.

hiç okumamış olmayı tercih ederdim.
şiddet tutkuyu alevlendirir, gerektiğinde uygulanabilir falan diye.
yapmayın Allahaşkına.
neden bir değil iki değil bir çok kişiden dayak yediniz ki?

Bak bu iş bu şekilde olacak iş değil bir sürü kadın örgütleri var yardım talep et bu gruplardan durumundan bahsedip. Kendi ayakları üzerinde duruyor olsaydın şimdi o kelimeleri söylemeye cesaret edemiyecekti o eşin olacak zavallı herif. Eğer sığınacak bir ailen yok ise bu kadın örgütlerine danış lütfen. Çocuğun da varmış kıyamam, o adama katlanma emin ol her şey ne kadar zor olursa olsun bir şekilde değişiyor. Kendine güven. Artık daha fazla kadınımız ölmesin boyun eğmesin bu züppelere. Bir de baba olmuş adi herif. Hayatta sen ve çocuğundan başka kimse daha değerli değil. Sana zarar vereceğini düşünüyorsan en kısa sürede yardım al birilerinden.

Evet öyle kolay öldürmek. Haberleri izlemiyorsunuz sanırım, her gün tavuk keser gibi kadınlar öldürülüyor. İnsanın eli ayağı boşalabiliyor korkudan, tartışıp tartışıp bir yerde susabiliyor yaşamak için. Kimsenin evin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Belki konu sahibinin şu an kendine güveni yok, çaresiz görüyor kendini. Yoksa kim mutsuz olduğu bir evde yaşamak ister. Kendimden biliyorum.

Kanım dondu.. o nasıl bir cümle oyle..
Kendinizi, çocuğunuzu düşünüyorsanız ayirilin bu sahıştan nolur.. sizide bir gün haberlerde okuyup ağlamayalım kahrolmayalim lütfen.
Aileniz arkanızdami?

adamın manyak bir psikopat olabileceğini hesaba katmadım haklısınız.
ama tekrar söyluyorum polis lafını duyunca korkup sindiğine göre tırsak biridir diye duşunuyorum.
kadını ezebileceği, arkasında kuvvet olmadığı için eziyor yani.

Şeytan diyor bas ütüyü suratına...
Eşiniz tehlikeli biriyse ve size zarar verebilecek bir yapıdaysa, sizin de ayrılma şansınız yoksa sinirlendirmeyin bence. Bu pısırıklık ya da korkaklık değil kendinizi korumaya çalışmak olur. Ama bu durumdan bir an önce kurtulursunuz umarım

Şu her konunun altındaki oadamdanniyebebekyabdıncılar bi dağılın artık ya. Şuan bunu sorgulamak neye cevap verir?
Geçmiş gitmiş olmuş işte bebek, doğru veya yanlış, mevcut sorunu geçmiş bi hatanın nedeni nasıl değiştirebilir?

Ozaman öngörememiş, ya da velev ki psikolojisi bozukmuş, ama şuan farkındalık oluşmuş ki gelmiş konu açmış, bi desteğe ihtiyacı var. Çocuk doğurmanın pismanlığını yaşatmanız ona ne gibi bi destek sağlar şu aşamada?

Evet malesef kolay adam öldürmek güzel ülkemde. Önüne gelen karısını ,kızını, sevgilisini sadece KADIN olduğu için öldürüyor. Hatırlatayım dedim.

Bazı insanlar dengesiz oluyor. Hem polisten korkuyor hemde zarar verebiliyor. Psikolojisi bozuksa şayet, polisten korkması zarar veremeyeceği anlamına gelmiyor. Dibine kadar yaşadım ve iyi bilirim böyle adamları. Allah ıslah etsin böyle insanları. Konu sahibini ve onun gibi olan nicelerinide aydınlığa çıkarsın

Yazdigin o mesajlari silme, delil.
Ikincisi sindirilmissin. Ancak bir daha yaparsan polise sikayet ederim deyince bu seferde siddet uygulayamayacagi icin baska yontemler deniyor. Ekonomik siddet, psikolojik siddet... eve gelmeyerek, evin ihtiyaclarini karsilamayarak... bu sekilde sindiriyor bu sefer de.
Ailene durumu bildirmelisin. Bu adamdan eş olmaz. Bosanip bir ise girmelisin. Cocuga bir sure annen bakamaz mi? Sartlarini duzeltince ayri bir duzen kuramaz misin? Maddi yonden ailen destek olabilir mi ayri duzen kursan?

Neden komik geldi bana bu yorum :) haa tamam bebeğim dedigimm anda vuuuurrrrrrr banaaaaaggggg

Siz bu adamdan neden bebek yaptınız ki, sizi sindirmeye çalışıyor ve bunu başarıyor da. Yüz vermeyin kesinlikle o size bir çektiriyorsa siz üç çektirin. Dokunursa en ufak bir durumda hemen alo 155
sizce konu bu adamdan bebek yapmak mı? her seferinde her eş sıkıntısında bu yazılmaya başlandı can sıkıcı oldu. artık bunu uzatıp, yargılayacak evre çok çok geçilmiş çünkü bu konuda.

konu sahibine gelirsem. lütfen boşanabiliyorsan boşan, ailenin yanına gidebiliyorsan hiç durma
emin ol bir kere adım atsan, her şey belki daha güzel olacak. bu durumda çok akıl da veremiyoruz aslında çünkü eşinin normal halini, davranışlarını bilmediğimiz için eğer gerçekten korkuyorsan simdilik huyuna git kendi sağlığın için ama yavaş yavaş bir şeyler yapmaya koyul. ittirmek ve yavaşça kafaya vurmakta şiddettir, söylediği her cümle de şiddettir. eşini bilirsin, bağırsan mı daha cok sinirlenir sussan mı, görmezden gelsen mi gelmesen mi. oturup konuşsan sence daha iyi olur mu, işi yavaş yavaş boşanmaya getirsen. bir sürü olay duyuyoruz çok hassas olduğu için şunu bunu yapı kesin emin olarak yazamıyorum

Psikolojik şiddet görüyorsunuz geri adım atmayın derim

Normal hali bu sekilde cabuk sinirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…