- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuşbacakların titreyip nefesin daralacak ne vardı, haddini bildirseydin utanmaza, gel de öldur öyle kolay mı diye.
sonrasında arayıp mesaj atıp saçmalamak neden?
karşında tak tak saysaydın, asıl sen böyle guçsuz izlenimi vermişsin, kolaydı öyle adam öldurmek, iğrenç varlık.
daha da kendisi seni siliyomuş, alttan alma, o evde kalacaksan da sonuçta ortak çocuğunuz eşşek gibi parasını bırakacak sutunun neyinin, hiç öyle muhabbete girme sut al diye, çık kendin al.
Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuş
Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuş
İttiriyor veya hızlı olmasada kafama vuruyor. Sonra ben dövmedim ki dövsem bi yerine bişey olur diyor.dövuyor mu?
Haspam merak etmesin, ısınır tekrar.Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuş
Benim bir arkadasım da hamileyken siddet gördü ve bebeğini kaybetti. Sonrasında hemen boşanmıştıSiddet gördügü halde hamile kalsa hem kendine, hemde cocuguna haksizlik etmis olur. Ama hamileyken de bu olay basina gelmis olabilir. Esim bir kere bir bebek tedavi etti hastanede. Annesi dayak yedigi icin vücudubda ve yüzünden morluklarla ve sis dünyaya gelmisti. Dünyanin binbir hali var maalesef
Bulunduğum şehirde çocuga bakcak kimsem yok. Kendi ailem de huzursuz o evde de korkuyorum. Tartışma bağırma olunca birine bişey olcak diye korkuyorumya canım benim senin soğuman lazım, senin nefret etmen lazım, senin iğrenmen lazım. daha sen neden duruyosun bunun yanında.
Benim bir arkadasım da hamileyken siddet gördü ve bebeğini kaybetti. Sonrasında hemen boşanmıştı
Şu an 2 yıllık sağlık meslek yuksekokulunda okuyorum 1. Sınıftayım başka da bir şeyim yokHaspam merak etmesin, ısınır tekrar.
Siz ısınabilecek misiniz, mühim olan o.
Siz ne istersiniz?
Meslek?
Tahsil?
Aile durumunuz?
Ne diyeyim bilemedim...Şu an 2 yıllık sağlık meslek yuksekokulunda okuyorum 1. Sınıftayım başka da bir şeyim yok
Sence kolay değil mi?bacakların titreyip nefesin daralacak ne vardı, haddini bildirseydin utanmaza, gel de öldur öyle kolay mı diye.
sonrasında arayıp mesaj atıp saçmalamak neden?
karşında tak tak saysaydın, asıl sen böyle guçsuz izlenimi vermişsin, kolaydı öyle adam öldurmek, iğrenç varlık.
daha da kendisi seni siliyomuş, alttan alma, o evde kalacaksan da sonuçta ortak çocuğunuz eşşek gibi parasını bırakacak sutunun neyinin, hiç öyle muhabbete girme sut al diye, çık kendin al.
Harbi ya sinirli bi insana, karisi on saniye gelmedi diye deliye dönen adama, gel sıkısıysa yap hadi demenin ne mantigi var :) adam yapmayacaksa da sacma bu meydan okuma. Biri sinirliyken öbürü sakin olmazsa nasi yürür bi ilişki acaba? Bazen değer verdigin icin de susarsin susmayi illa eziklik olarak görmeyin. Ölünce adam öldürmek zormus kolaymis legalmis degilmis bi anlami kalmıyor bilmem farkında misiniz. Size cevaben yazdim cok katildigim icin ama aslında genel olarak konusuorum 8)Sence kolay değil mi?
Daha yeni aciklandi, 2020 yılında öldürülen kadın sayısı 300'mus. Neredeyse tamamı da kocası tarafından... Konu sahibinin sizin dediğiniz şeyleri yapması adamın eline gelen kızgın ütüyü kadına basmasına ya da cinayet işlemesine kadar gidebilirdi...sonuçta daha 6 gün önce izlemedik mi,annesini onu kahvaltıya kaldırdı diye öldüren pisliği. Bu şerefsiz erkeklere bahane mi yok? Böyle bir tepki verse adam bire on katar, içine de iftira ekler, tahrikten, nefsi müdafaadan indirim alır, iki sene yatar çıkar.
Böyle akillar vermeyin lütfen
Bolumunuz çok güzel onu açık bolumlerden birisi mesajları baştan sona okudum çok uzgunum ne diyeceğimi bilmiyorum ama okulunuzu lütfen bitirin yarıda birakmayin zaten 2 yillikmis ne kalmış şurdaŞu an 2 yıllık sağlık meslek yuksekokulunda okuyorum 1. Sınıftayım başka da bir şeyim yok
+1Sence kolay değil mi?
Daha yeni aciklandi, 2020 yılında öldürülen kadın sayısı 300'mus. Neredeyse tamamı da kocası tarafından... Konu sahibinin sizin dediğiniz şeyleri yapması adamın eline gelen kızgın ütüyü kadına basmasına ya da cinayet işlemesine kadar gidebilirdi...sonuçta daha 6 gün önce izlemedik mi,annesini onu kahvaltıya kaldırdı diye öldüren pisliği. Bu şerefsiz erkeklere bahane mi yok? Böyle bir tepki verse adam bire on katar, içine de iftira ekler, tahrikten, nefsi müdafaadan indirim alır, iki sene yatar çıkar.
Böyle akillar vermeyin lütfen
Sesini biraz yükseltip geliyorum dedin diye aptal herif yumruk sıkıyorsa ben sizi düşünemiyorum. Evlilik hayatında birsuru tartışmalar olur ve bu adam seni öldürür öfke kontrolü yok. Üzüldüm durumunuza umarım kurtulursun.İttiriyor veya hızlı olmasada kafama vuruyor. Sonra ben dövmedim ki dövsem bi yerine bişey olur diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?