Seni öldüresim geliyor?!

Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuş

Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuş

ya canım benim senin soğuman lazım, senin nefret etmen lazım, senin iğrenmen lazım. daha sen neden duruyosun bunun yanında.

Haspam merak etmesin, ısınır tekrar.
Siz ısınabilecek misiniz, mühim olan o.
Siz ne istersiniz?
Meslek?
Tahsil?
Aile durumunuz?

Benim bir arkadasım da hamileyken siddet gördü ve bebeğini kaybetti. Sonrasında hemen boşanmıştı

ya canım benim senin soğuman lazım, senin nefret etmen lazım, senin iğrenmen lazım. daha sen neden duruyosun bunun yanında.
Bulunduğum şehirde çocuga bakcak kimsem yok. Kendi ailem de huzursuz o evde de korkuyorum. Tartışma bağırma olunca birine bişey olcak diye korkuyorum

Sence kolay değil mi?
Daha yeni aciklandi, 2020 yılında öldürülen kadın sayısı 300'mus. Neredeyse tamamı da kocası tarafından... Konu sahibinin sizin dediğiniz şeyleri yapması adamın eline gelen kızgın ütüyü kadına basmasına ya da cinayet işlemesine kadar gidebilirdi...sonuçta daha 6 gün önce izlemedik mi,annesini onu kahvaltıya kaldırdı diye öldüren pisliği. Bu şerefsiz erkeklere bahane mi yok? Böyle bir tepki verse adam bire on katar, içine de iftira ekler, tahrikten, nefsi müdafaadan indirim alır, iki sene yatar çıkar.
Böyle akillar vermeyin lütfen

Harbi ya sinirli bi insana, karisi on saniye gelmedi diye deliye dönen adama, gel sıkısıysa yap hadi demenin ne mantigi var :) adam yapmayacaksa da sacma bu meydan okuma. Biri sinirliyken öbürü sakin olmazsa nasi yürür bi ilişki acaba? Bazen değer verdigin icin de susarsin susmayi illa eziklik olarak görmeyin. Ölünce adam öldürmek zormus kolaymis legalmis degilmis bi anlami kalmıyor bilmem farkında misiniz. Size cevaben yazdim cok katildigim icin ama aslında genel olarak konusuorum 8)

Şu an 2 yıllık sağlık meslek yuksekokulunda okuyorum 1. Sınıftayım başka da bir şeyim yok
Bolumunuz çok güzel onu açık bolumlerden birisi mesajları baştan sona okudum çok uzgunum ne diyeceğimi bilmiyorum ama okulunuzu lütfen bitirin yarıda birakmayin zaten 2 yillikmis ne kalmış şurda

+1
Soyleyeceklerimi yazmışsın

İttiriyor veya hızlı olmasada kafama vuruyor. Sonra ben dövmedim ki dövsem bi yerine bişey olur diyor.
Sesini biraz yükseltip geliyorum dedin diye aptal herif yumruk sıkıyorsa ben sizi düşünemiyorum. Evlilik hayatında birsuru tartışmalar olur ve bu adam seni öldürür öfke kontrolü yok. Üzüldüm durumunuza umarım kurtulursun.

Daha önce burada yazdığım bir olay var. Bir akrabam bir pislikle nişanlısı ve nisanliyken bir tartışmada kizin kolunu sıkmış adam. Kizin annesi deliye donmustu kizim ayrıl nolur diye. Kız dinlemedi evlendi ve bir akşam kızı öldüresiye dövmüş adam. Vücudunda kırıklar vardı dudağı patlamıştı. Öyle feciydi ki. Bu tarz adamlar gittikçe daha büyük öfkeyle şiddet uygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…