- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Sence kolay değil mi?
Daha yeni aciklandi, 2020 yılında öldürülen kadın sayısı 300'mus. Neredeyse tamamı da kocası tarafından... Konu sahibinin sizin dediğiniz şeyleri yapması adamın eline gelen kızgın ütüyü kadına basmasına ya da cinayet işlemesine kadar gidebilirdi...sonuçta daha 6 gün önce izlemedik mi,annesini onu kahvaltıya kaldırdı diye öldüren pisliği. Bu şerefsiz erkeklere bahane mi yok? Böyle bir tepki verse adam bire on katar, içine de iftira ekler, tahrikten, nefsi müdafaadan indirim alır, iki sene yatar çıkar.
Böyle akillar vermeyin lütfen
Bulunduğum şehirde çocuga bakcak kimsem yok. Kendi ailem de huzursuz o evde de korkuyorum. Tartışma bağırma olunca birine bişey olcak diye korkuyorum
Harbi ya sinirli bi insana, karisi on saniye gelmedi diye deliye dönen adama, gel sıkısıysa yap hadi demenin ne mantigi var :) adam yapmayacaksa da sacma bu meydan okuma. Biri sinirliyken öbürü sakin olmazsa nasi yürür bi ilişki acaba? Bazen değer verdigin icin de susarsin susmayi illa eziklik olarak görmeyin. Ölünce adam öldürmek zormus kolaymis legalmis degilmis bi anlami kalmıyor bilmem farkında misiniz. Size cevaben yazdim cok katildigim icin ama aslında genel olarak konusuorum 8)
Dogru diosun kurtulmali da gel öldür derse ölür, kurtulamaz.ne yani adam bana seni ölduresim geliyor diyecek ben de hayatım aşkım sakin ol bitanem mi dicem?
bu ilişki yurusun mu gerçekten?sizce yuruyebilitesi var yani?
deliye dönerse az ötede dönsun psikopat, böyle bir adamdan bir an önce kurtulmalı, ben sadece bunu biliyorum.
Dogru diosun kurtulmali da gel öldür derse ölür, kurtulamaz.
ama sadece telefonda polise gidicem dedi diye bile seni sildim senden soğudum demiş, belli yemiyor bir tarafı polise söylenmesini. konu sahibi guçsuz durduğu için adam tepesine çıkmış.
kadın aman beni öldurmesin diye sinse, sesini çıkarmasa ne olacak peki?
adam seni ölduresim geliyor desin o da peki beyim mi desin?
Adam kadını daha önce de dövmüş, kadının yapması gereken şey acil olarak o evden kurtulmak için plan yapmak. Annesine gitmek mi olur, polise sığınıp kadın sığınma evine mı gider, okulu bekleyip ise girip şehir değiştirmek mi olur, artık ne olursa...o zamana kadar da adamı ofkelendirecek hareket yapmaktan kaçınmak. Çünkü karşısındaki insan değil ki konuşarak anlaşsinama sadece telefonda polise gidicem dedi diye bile seni sildim senden soğudum demiş, belli yemiyor bir tarafı polise söylenmesini. konu sahibi guçsuz durduğu için adam tepesine çıkmış.
kadın aman beni öldurmesin diye sinse, sesini çıkarmasa ne olacak peki?
adam seni ölduresim geliyor desin o da peki beyim mi desin?
ben de sizin gibi düşünüyorum fakat adamı tanımadığımız için böyle düşünüyoruz. Konu sahibi bu kadar korktuysa vardır bir sebebi. Ya adam ruh hastası ya da kadın eşine karşı çok ezik baş edemiyor. En doğrusu ayrılmak.
İnşallah. Adamdan bu kadar korkması normal değil. Benim eşim böyle bir şey dese dünyasını dar ederim.ben polis lafından sindiği için açıkçası (umudum o yönde) tırsak, gucu ancak evdeki gariban karısına yeten ezik bir adam olduğunu duşunuyorum.
inşallah da öyledir konu sahibi hasarsız kurtulur.
Adam kadını daha önce de dövmüş, kadının yapması gereken şey acil olarak o evden kurtulmak için plan yapmak. Annesine gitmek mi olur, polise sığınıp kadın sığınma evine mı gider, okulu bekleyip ise girip şehir değiştirmek mi olur, artık ne olursa...o zamana kadar da adamı ofkelendirecek hareket yapmaktan kaçınmak. Çünkü karşısındaki insan değil ki konuşarak anlaşsin
E silsin? Ne istiyorsun?Olay sırasında tepki verince el kaldırıyor o yuzden bende korku oluştu gidince arkasından söyledim polis filan deyince gıcıklandı beni silmiş soğumuş
Hic dayak yemedin heralde öyle olmuyor vala :) aklinda olsun sen de yapma yani. Dedigin gibi pislik işte cocugunu falan dusunmez kendinden başka kimseyi dusunmez boyle biri. O yuzden akıllı olmak lazim.ben kendi yapacağım şeyi söyledim, pislik adam, 1 yaşında bebeği varmış kadının insan en azından onun yuzunden acır da dokunmaz, evladım var diye.
Benim çok yakın bir akrabam boşanmak üzere olduğu eşi tarafından öldürüldü, adam demek ki başına geleceklerden korkmuş ki peşinden de kendini öldürdü.çok haklısın, ama adam polis lafını duyunca sinmiş, senden soğudum demiş, yani bana yemiyor gibi geldi bi tarafı, kadının az biraz kendine guvendiğini, arkasında birilerinin durduğunu duşunse bu psiliklere devam edemez gibi geldi.
inan dişli kadına genelde guçleri yetmiyor, bir vuruyor kadın susuyor,iki vuruyor susuyor ya, devamı da geliyor artarak.
ama söylediğin doğru adamın manyak bir psikopat olabileceğini de hesaba katmak lazım.
kan beynime sıçrıyor adamların böyle sadece gucu yettiği için şiddet uyguladığı konularda.
Benim çok yakın bir akrabam boşanmak üzere olduğu eşi tarafından öldürüldü, adam demek ki başına geleceklerden korkmuş ki peşinden de kendini öldürdü.
Bu size uzak geliyor belki ama maalesef bir ülke gerçeği...
*Siz sinmezmişsiniz , sizin karakteriniz demek ki böyle.
Benim annem de mesela, daha ergenken evde gördüğü hırsızı bıçak alıp gözden kaybolana kadar kovalamış bir kadın. Gözünün önünde bir haksizlik olsun, hemen dahil olur. Hiç düşünmez , yoldan geçen adam deli midir,manyak mıdır diye. Kavga çıkarmaktan ya da insanlardan korkmaz. Ama onun yapısı öyle. Kendisine güveni tam, rezillik çıkartmaktan o kişiyle uğraşıp mesleğinden etmekten falan hiç çekinmez . Eğer herhangi bir insan tarafından böyle bir olay yaşasaydı, muhtemelen elinde ütüyle tüm apartman boyunca adamı kovalardi.
Ama o böyle bir insan... siz de belki böylesiniz.
Deli deliyi görünce comagini saklar , belki böyle birinin karşısında adam dediğiniz gibi sinebilirdi. Ama konu sahibi belli ki gözü kara birisi değil, belli ki adamdan korkuyor, belli Ki adama muhtaç. Onun yapacağı herhangi ters bir hareket adamı korkutmaz, tam tersine sinirlendirir.
o yüzden en iyisi bir kaçış planı yapmak ve zamana kadar da adamın suyuna gitmek-ani öfkeli hareketlerden kaçınmak
Hic dayak yemedin heralde öyle olmuyor vala :) aklinda olsun sen de yapma yani. Dedigin gibi pislik işte cocugunu falan dusunmez kendinden başka kimseyi dusunmez boyle biri. O yuzden akıllı olmak lazim.
Türkiye’de yaşayıp bunu söylemek dekolaydı öyle adam öldurmek,
Oo çok. Her ilişki çeşidinde. Sirf gönül iliskisi olarak sormadim genel sordum aslinda. Bazen öyle biri olmasan da işler seni o noktaya getirebilio. Ki şiddetin gerektigi zaman uygulanabilir oldugunu düşünürüm yalan yok, hatta dozunda ve hafif olduğu sürece ilginc sekilde tutkuyu da alevlendirir kadin-erkek iliskilerinde. Ama yaya geçidinde geçiş üstünlüğüm var diye araba gelirken yola atlamaya gerek yok. Hayat insana nerde geri adım attiracagini öğretiyor demem o ki.yemedim tabii, yemem de inşallah öyle umuyorum öyle bir insanla evlenmedim çunku, Allah korusun eşim öyle bir insan olsaydı yapacağım şey dediklerim olurdu.
sen dayak yedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?