Seven adam karşısındaki kadını her haliyle sever ve aile falan dinlemez kabul ettirir. Bence aile bahanesi olmuş.
Seni istemiyorum dese çok daha ahlaklı olurdu. Karsinda zavallı bir adam var zerre umursama.
Sevdiğine sahip çıkacak cesareti olmayan biri sizin tercihiniz olmasın
Bencede böyle biriyle mesafeli bir arkadaşlık ötesi yıpratır acıtır
Acıyı seviyorsanız tabi başka:)
Bir erkek isterse bir kadını ailesine her türlü kabul ettirir. Aileler oğullarına kıyamazlar. Hiç masal anlatmasın
Uyumsuz olduğunuzu düşünüyor olabilir, ilişkiyi bitirmek de isteyebilir. Ama konuşmaya devam edelim demek bencilliktir, fırsatçılıktır. Konuşmayın.
Çok yakın akrabam var bunlar dört dörtlük ibadet ederler filan ona diyecek lafım yok ama başı açık olan genç kızlara filan nasihat verirlerdi. Burda da bir şey yok. Ama gel gör ki oğulları şu an hristiyan biriyle evlendi, giyim kuşam o biçim. Ağızlarını açamadan kabul ettiler çünkü karşı çıkarlarsa oğullarını kaybederlerdi. O yüzden hiçbir erkek bu konuda masal anlatmasın. Erkek çocukları bu tür ailelerde daha önemli oluyor ve her dedikleri kabul ediliyor
Muhafazakar aile hikayelerinde, aşkın gücü ağır basar genelde, demekki sevgisi ailesini zorlayacak güçte değilmiş ki bunun muhafazakarlık la alakası yok zaten!
Sen git tatiline bak keyfine, onunla mecburiyet disinda muhatap olma tabiki, Hayatina biri girerse sok gözüne gözüne
Bu ne ya. Bu nasil bir ego nasil bir bencillik. Hayir yani kendisi ailesi uygun bir gelin bulup evlenene kadar sizinle takilip sonra pat diye evlendiginde "ama biz sevgili degildik" diye iliskiyi bitirip sorumluluktan yirtarim diye mi hesaplamis ki bence oyle. Siz de zaten omur boyu onu bekleyecektiniz :) Kesinlikle muhatap dahi olmayin bu kisiyle. Insanin bir kere karsisindakine saygisi olacak.
Palavra palavra palavra sen onu beklicen her daim hayatında olacan ama o ilk fırsatta ailesinin bulduğu hanım kızla evlenip mutlu olacak. Yok ının dıhı iyi bir ınsın ılmısını sığlıyımışsın. Hofff geçsin bunları..
Annesi nefes alma dese, neden almayayım ölürüm diye düşünmeden almayacak yani. Boşver emziğini çıkarmamış biri daha. Kimin canını yakacaklar acaba. Kurtulduğuna şükret ya ailesi evlen o kızla deseydi?Güya evlenmeyi düşünmüyor, annesi de hiç evlenme diyormuş. Bunu ilk duyduğumda kaçmalıydım galiba, ailesini senede birkaç defa gördüğü için bu kadar aileci olacağını tahmin edememiştim.
Adapte olmaya başlayın bence,çocuk avutucusu değilsiniz...Durumu çok iyi anlamışsınız. Tam olarak böyle bence de. Bu yüzden ben de bana yapılan bir saygısızlık olarak görüyorum, sindiremiyorum, hırsımı alamıyorum.
Şu an hayatıma girmek isteyen biri olduğu halde ve çok uyumlu olduğumuzu düşündüğüm halde ondan kopamadığım için başka birine adapte olamıyordum. Resmen hayatıma ipotek koymaya çalışıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?