Seni seviyorum, beraber olamayız ama hayatımda kal

5. Madde hepsini sildi süpürdü. Ailesi ve sevdiği arasında sıkışıp kalacak kadar basiretsiz olmasın hiç bir adam yarabbim.
Ayrıca konusmaya devam edelim nedir ya bu nasıl bencillik. Duygularını sömürecek izin verme

Bu erkekler kendilerini cok mu akilli zannediyorlar?
Gezelim tozalim sevgili gibi olalim ama adi arkadaslik olsun. Oooohhh ne ala firsatciliga bak...
Korkak adamin teki bu kişiliksiź adam.
Sen akıllı bir kızsın kullandirma kendini...

+1

Abim..

Senin hayat tarzın benimle yiyip icio gezip eğlenmeye belki daha fazlasına müsait ama benim hayat tarzım seninle evlenmeye müsait değil,berbat şeyleri çok narin ifade etmiş tebrik ederim kendisini,az zorlasa evlenilecek kız eğlenilecek kız sınırına dayanacakmiş

Ailesinin istediği gibi biri çıkana kadar yanında kal boşluğa düşmesin biri çıkınca yüzüne bakmaz.tipik yedek muamelesi

Canim sen en dogrusunu yapmissin . daha rn basinda biz senle yaoamayz ama arkadas olalim. ailem biyle ailem soyle muhabbetine girdiyse bastan bitmistir. tecrubeyle sabit valla

Ailesinden farklı düşünüp sizinle arkadaşlık edebiliyorsa gayet tabi geleceğe dair adımlar atabilirdi.

Deseydi ki ben seni seviyorum ama bu şekilde olmani doğru bulmuyorum bitirelim. Eyvallah.
Ancak ailem istemez demek bambaşka bir facia...

Ki etrafımızda görmüyor muyuz kayınbaba imam, gelin açık.
Yada gelin kapalı, kayınvalide açık...
çünkü oğulları o şekilde istemiş.
Hatta insanların kendi yetiştirdikleri çocuklar bile farklı olabiliyorlar.
Doğru bulmasalar bile saygı göstermişler çocuklarına ve iliskilerine...

En doğru davranışı göstermiş ve bitirmişsiniz tamamen...

Kişilerin birbirinden farkli görüşlerde yaşantılarına olması çok normal ama bu şekilde davranan insanlar anormal.

Egosunu tatmin edecek işte aklınca.

Bu saatten sonra kesinlikle kullandırtmam, keşke işler bu noktaya gelmeseydi

Hali leennn ordan.Bu adam kesin aileri tarafından evlendirilecek yol yapiyor

Ailesinin istediği gibi biri çıkana kadar yanında kal boşluğa düşmesin biri çıkınca yüzüne bakmaz.tipik yedek muamelesi

Özeti: şu an güzel vakit geçiriyoruz ama aileme senin gibi kız getiremem senden sıkılınca seni bırakıp ailemin bulduğu kızla evlencem

Şu an evlenecek koşullara sahip değil, zaten annesi de hiçbir zaman evlenmesini istemiyormuş, kız bulma gibi bir durumu yok.
Benim hayat tarzım evlilik ve çocuğa uygun değil, bunu ben istemiyorum zaten defalarca dile getirdim kendisine de. Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum, o da bundan korktu. Nasıl bir insan olduğum, nasıl yaşadığım, neyi sevip neyi sevmediğim konusunda oldukça açık ve de rahatım. Hayatımı seviyorum, ona olmadığım biri gibi görünmeye hiç çalışmadım. En başından beri biliyordu bunu, o zaman bu raddeye getirmeyecekti. Ben zorlamasam bu düşüncesini öğrenemeyeceğim, onun aklınca biz 'arkadaş' kalmaya devam edeceğiz. Benim sindiremediğim kısmı bu olayın.

Canim sen en dogrusunu yapmissin . daha rn basinda biz senle yaoamayz ama arkadas olalim. ailem biyle ailem soyle muhabbetine girdiyse bastan bitmistir. tecrubeyle sabit valla

Kesinlikle öyle, keşke çok daha önce fark etseydim ve bitseydi.

Olay şu ki geleceğe dair adım atmak istemeyen taraf benim. Evlenmeyi düşünmüyorum. O yüzden ailem de ailem demesine anlam veremedim. Dedim aile çok uzak bir gelecekte, belki hiç tanışmayacağız bile ki biz daha kendi yakın geleceğimizi şekillendiremiyoruz. Ben hayatımı kendi mutluluğum odaklı yaşıyorum, uzun vadeli planlar yapmıyorum, o yüzden aklında neler kurup olayı aileye falan bağladığına anlam veremiyorum. Ben senin yaşayışını bana uygun bulmuyorum, görüşmeyelim dese ben de saygı duyardım. Aramızda çılgın bir aşk falan yoktu zaten. Ancak her şeye rağmen görüşelim, sen hep hayatımda kal cümlesi beni çileden çıkaran durum.

Sizi yedekte tutmak istiyor
Tüm iletişimi kesin her yerden silin

Her yerden engelledim ama aynı iş yerindeyiz, masalarımız karşılıklı, ben 2017 sonunda terfi alıp başka bir ülkeye taşınıyorum ama o zamana kadar her gün yüzyüze bakacağız malesef.

Bir menfaat sezdim bir duygusal boşluk doldurma menfaati de olabilir. Şunu bilir söylerim bir erkek seviyorsa ne aile nede başka şeye takılır. Kırılmayın üzülmeyin ama bu adam sizi sevmiyor. Sene sonu gidiyorsunuz zaten hayat bir şekilde devam eder her zaman olduğu gibi ölümler sonrası bile çekilen acı bir azalıyor buda azalır geçer. Ama sağlam bir had bildirmeniz Laz'ım ki içiniz soğusun. Bazen bir insanın yüzüne bakmamak bile büyük bir ceza olur.

Benimde bir erkek arkadaşım beni kendine denk görmemişti sizin gibi. evlenmeyelim ama görüşelim demişti çok aşağılayıcı bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…