- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Tarafsız bölgede kalıp, sevgili gibi davranıp, sevgili olma sorumluluğu almayarak bir sorun olduğunda biz arkadaşız kiii diye çıkacak aradan.
+1Çok yakın akrabam var bunlar dört dörtlük ibadet ederler filan ona diyecek lafım yok ama başı açık olan genç kızlara filan nasihat verirlerdi. Burda da bir şey yok. Ama gel gör ki oğulları şu an hristiyan biriyle evlendi, giyim kuşam o biçim. Ağızlarını açamadan kabul ettiler çünkü karşı çıkarlarsa oğullarını kaybederlerdi. O yüzden hiçbir erkek bu konuda masal anlatmasın. Erkek çocukları bu tür ailelerde daha önemli oluyor ve her dedikleri kabul ediliyor
5. Madde hepsini sildi süpürdü. Ailesi ve sevdiği arasında sıkışıp kalacak kadar basiretsiz olmasın hiç bir adam yarabbim.
Ayrıca konusmaya devam edelim nedir ya bu nasıl bencillik. Duygularını sömürecek izin verme
Bence süpersin
Biraz acı çekersin ama unutursun böyle kararsız erkek sana ayrılık acısından daha çok çektirir
Bu erkekler kendilerini cok mu akilli zannediyorlar?
Gezelim tozalim sevgili gibi olalim ama adi arkadaslik olsun. Oooohhh ne ala firsatciliga bak...
Korkak adamin teki bu kişiliksiź adam.
Sen akıllı bir kızsın kullandirma kendini...
Hali leennn ordan.Bu adam kesin aileri tarafından evlendirilecek yol yapiyor
Senin hayat tarzın benimle yiyip icio gezip eğlenmeye belki daha fazlasına müsait ama benim hayat tarzım seninle evlenmeye müsait değil,berbat şeyleri çok narin ifade etmiş tebrik ederim kendisini,az zorlasa evlenilecek kız eğlenilecek kız sınırına dayanacakmiş
Ailesinin istediği gibi biri çıkana kadar yanında kal boşluğa düşmesin biri çıkınca yüzüne bakmaz.tipik yedek muamelesi
Özeti: şu an güzel vakit geçiriyoruz ama aileme senin gibi kız getiremem senden sıkılınca seni bırakıp ailemin bulduğu kızla evlencem
Canim sen en dogrusunu yapmissin . daha rn basinda biz senle yaoamayz ama arkadas olalim. ailem biyle ailem soyle muhabbetine girdiyse bastan bitmistir. tecrubeyle sabit valla
Ailesinden farklı düşünüp sizinle arkadaşlık edebiliyorsa gayet tabi geleceğe dair adımlar atabilirdi.
Deseydi ki ben seni seviyorum ama bu şekilde olmani doğru bulmuyorum bitirelim. Eyvallah.
Ancak ailem istemez demek bambaşka bir facia...
Ki etrafımızda görmüyor muyuz kayınbaba imam, gelin açık.
Yada gelin kapalı, kayınvalide açık...
çünkü oğulları o şekilde istemiş.
Hatta insanların kendi yetiştirdikleri çocuklar bile farklı olabiliyorlar.
Doğru bulmasalar bile saygı göstermişler çocuklarına ve iliskilerine...
En doğru davranışı göstermiş ve bitirmişsiniz tamamen...
Kişilerin birbirinden farkli görüşlerde yaşantılarına olması çok normal ama bu şekilde davranan insanlar anormal.
Sizi yedekte tutmak istiyor
Tüm iletişimi kesin her yerden silin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?