Seni seviyorum, beraber olamayız ama hayatımda kal

İnsan işin içinde olunca göremiyor gerçekten, bir konuda yoksa sen de eşi ve annesi arasındaki dengeyi asla kuramayan erkeklerden misin demiştim. 'Bilmiyorum ama anneme çok düşkünüm' demişti. Aslında kaçmak için çok sinyal vermiş bana, ben fark etmemişim.

Adapte olmaya başlayın bence,çocuk avutucusu değilsiniz...

Evet, ben bana bunları söyledikten sonra tamam ama ben daha fazla bu tarafsız bölge saygısızlığını kendime yaptırmayacağım, söyleyecek bir şeyim yok başka, umarım mutlu olursun dedim. Cevap olarak; anlamadım şimdi biz görüşmeye devam etmeyecek miyiz? demiş, orada koptum zaten, her şeyi saydım ve engelledim her yerden. Ben düzgünce iletişimi kesmeye çalışıyorum adamın derdi sadece benimle görüşmeye devam etmek!

Sinyal vermemiş sadece, sol şeritten 300 km hızla gidiyormuş resmen. Artık tüm gerçek gözlerinin önünde, böyle bir insan için üzülerek zamanını heba etme. Görüşme kısmına değinmiyorum bile. Gitsin annesinin evinde oynasın oyuncaklarıyla.

Oncelikle sizi tebrik ederim. Konunuzun ve durum karsisindaki tavir ve düşüncelerinizin diger genc kizlarimiza ornek olmasini dilerim
Siz zaten her seyin farkindasiniz. Bence de bu hareketlerin meali 'hep hayatimda kal ama bana hesap sorma çünkü ben senden daha iyi ve bana uygun oldugunu dusundugum biriyle evlenene kadar hayatimda kalip beni eylemeni istiyorum' dur. Boyle bencil ve ikiyuzlu insandan uzak durun. Hic muhatap olmayin. Sizinle ilgilenen diger insana da sans verin.

Haklısınız, üzülmekten daha çok kızgınım ve hırsım geçmiyor. Öz saygısı yüksek bir insanım ve bir insanın bana saygısızlık yaptığı düşüncesine katlanamıyorum. Tatil öncesi olması avantaj sanırım tatilde normale dönerim.

Benim tanidigim biri vardi. Yine kendi ailesi muhafazakar, beraber oldugu kiz oyle degil falan. Ama aradaki fark bunlar sevgiliydi. Durum ogrenilince oglanin ailesi kizi istemedi. Oglan da "peki tamam" dedi. Kizdan aglaya aglaya ayrildi. Ayrildiginin ertesi gunu kiz istemeye gittiler. Bir sonraki gun facebookta nisanlisiyla ask pozlari... Bir kere insanda omurga olacak.

Teşekkür ederim. Aynen öyle düşünüyorum.
Diğer kişi de çok iyi bir insan, yarabandı yapmak istemiyorum ama tatilde sadece en yakın arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirip, kendimi topladıktan sonra karar vereceğim. Üzgün değilim ama çok kızgınım ve olayı sindirip hırsımın geçmesi gerekiyor.

Bunlarin bir de 'omur boyu seni sevecegim ama senin iyiliğin icin beraber olamayız' diyip gizlice nisanlanan versiyonu var. Evlerden irak.

Ben evlilik veya çocuk düşünen bir insan değilim. Ona daha önce birkaç defa bu konuda, ben seni yarın alıp nikah masasına oturtmayı hiç düşünmüyorum, sadece aramızda farklı bir enerji var ve akışına bırakıp bir şeyler deneyeceksek deneyelim dediğimde, hep kaçtı benden, hep geçiştirdi ama ilgi alaka sevgi gösterme aynen devam. Ben dün delirip bunları zorla söylettim. Bana diyor ki bir de; akışına bırakmıştık hani ben şu an öyle görüyorum belki ileride cesaretim gelecek bizimle ilgili, neden beklemiyorsun.
Lafta o da evlilik düşünmüyor ama yakın zamanda bir nişan haberi alırsam hiç şaşırmam.

Geçsin bu masalları. Seven adam sahip çıkar,kim ne derse desin ailesini siler atar yine de evlenir. Daha iyi biri çıkınca sizi postalayacak buraya da not düşüyorum. Sadece vakit geçirmek için sizi kullanıyor. Lütfen buna müsade etmeyin.

Bunun başta olması iyi olmuş. Arkadaş kalma kısmı masal. Öyle bir şey olamaz. En güzeli hiç görüşmemek. Ama haksız da değil bence. Böyle durumlar başta güzel. Ama evlenince aileyle de evleniyorsunuz. Sizin yapinizdan bu kadar farklı bir ailenin içine girmek, zaten çok yipratıcı olurdu sizin için. Her zaman biraz dışarıda, eleştiren bakislari üzerinizde hissedeceksiniz. Bunu kendinize neden yapasıniz ki? Tatil anlayişiniz bile farklı olacak. Bu sorunları önceden görmek mantıklı bence. Ki aile de tutucu bir aile belli ki. Öyle kolay kabul etmeyenilirler. Erkek kadının ailesinde istenmese bile dışarıda kalmak çok rahatsız etmiyor. Benim eşim de durum bu. Ama kadın istenmediğinde bu özellikle kadın için çok daha yıpratıcı oluyor. O yüzden onu ailesine karsi durmasi çok da iyi bir çözüm olmayabilir. Seviyor belli ama gerekirse siz bütün ilişkiyi keserek uzak durun bence. Sonu yoksa hic aklinizda ve kalbinizde yer etmesin.

Tabii ki de etmiyorum, etmeyeceğim de zaten. Şu zamana kadar beni oyaladığı ve gerçek düşüncelerini sakladığı için bile çok kızgınım. Evlenme gibi bir isteğim hiç yok, bu benim kararım bunu da biliyordu. İlişkiyi denemeye bile cesareti yok, isim koyma konusu açılınca adam 180 derece değişiyordu hep, düşündükçe daha çok deliriyorum.

çok guzel bir karar aldınız tebrik ediyorum sizi . Gerekli olmadığı sürece konuşmayın bir daha , sizinle olamayacağını biliyor bunun altından da kalmayacağını biliyor kendi hayatı icin guzel bir karar almış peki ya sizin hayatınız?
Beni iyi bir adam yapıyorsun ne demek bencil adam .
Kendini ayakta tutan birini istiyor , sizin hayatınız zerre kadar onun umrunda degil ki olsaydı , biz uygun değiliz olamayız birlikte bitsin , hayatini ziyan edemem derdi .

belki ileride cesaretim gelecek bizimle ilgili, neden beklemiyorsun

Ayyyyy kufredicem simdi bulunmaz hint kumasi sanki haspam ya. Senin daha sevgili olmaya g.tün yemiyor be ne cesareti. Anasinin karsisina cikarmaya utaniyor herhalde. Zaten su olgunsuzlukta biri sevgili olup elinizden tutsa ilerde de annesi istemese kusra bakma diyip giderdi bence. O zaman daha cok üzülürdünüz. Bir an once silip yolunuza bakmaniz sizin icin cok daha iyi olacak.

Yukarida bir yorum yazilmis, alintilayamadim simdi ama aynen katiliyorum, muhafazakar ailelerin erkek cocuklari genel olarak baski gormuyorlar istedikleri her seyi de catir catir yapiyorlar o yuzden inanmayin ailem de ailem demesine. Eger isteseydi kimse karsisinda durmazdi bile. Konuya gelirsek ofkenizi anliyorum, gercekten sinir bozucu bir durum ama tatilin size iyi gelecegini dusunuyorum. Donuste de hic muhatap olmayin, ben olsam dalga gecildigimi dusunurdum, hic hos degil gercekten yaptigi.

Katılıyorum size deseydi biz uygun değiliz, o yüzden artık görüşmeyelim saygı duyardım. Benim sindiremediğim kısmı uygun değiliz sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım, hiç hayatımdan çıkma kısmı.

Aynen böyle düşünüyorum. Egosu çok yüksek bir insandı her zaman. Benimle de yeterince egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum, daha fazlasına gerek yok.

Dalga geçildim olarak düşünmüyorum, sevgisinden şüphe duymuyorum çünkü gerçekten güzel sevdi, çok ilgiliydi. Ama işte cesaretsiz, bencil olunca insan, sonuç bu oluyor.

Kesinlikle doğru, aile falan bahane aslında kendisi sevgili olmaya cesaret edemedi. Daha önceki konumda falan da yazmıştım, sürekli benim ailemin maddi durumu yüzünden, siz zenginsiniz, ben yetemem sana falan diyordu. Sen çok güzelsin, sen çok başarılısın, ben bunların hiçbirinde sana yeterli değilim derdi. Biraz da özgüvensizmiş galiba, şimdi düşünüyorum da.

Benim eşimi de ailem istemiyordu. Kaç seneguc bela ikna eDerek evlendim. Sevdiğim için değdiğini dusunuyorum buna. Ama 10 yıl geçmiş hala sevmezler yani. Hiç bir zaman esimden ya da ailesinden bor dert yanmam, şikayet etmem. Halbuki evlilik işte, tabi ki dertlesirsin. Ama bak biz demiştik, kendin ettin kendin buldun demek için fırsat ararlar hemen. Annemle babamın da öylece huzurlu olmadı evliliği, pek çok sorun sa annemin şımarık ruh hali yüzünden. Babam çok yumuşak huyludur.ama annem her daim şikayet etmiştir. Ananem 40 yıl önceki mevzulari a tabi bunlar da olmuştu benim kızıma filan modundadir. Annemler torun torba sahibi olmuş artık. Beni çok severlerDi eskiden, ama bu evlilik meselesinden sonra çocuğumu bile o kadar sevmiyorlar. Hissediyoruz ailecek :) ama çok da takmiyoruz. Eşim goturdu bizi tatile beraberce.yolda takılıyoranneme, kaynana 10 sene oldu, sen beni hala bir yemeğe davet etmedin evine diyor. Annem de kızı almaya geliyorsun ya, illa bir yemek yemişsindır diyor.

Eşim bırakır alır, tatile Gideriz beraber, eğleniriz, biz artık bunlara gülüp geçiyoruz, mesafe hep var aramızda. Çok da takmiyoruz. Ama ben boyle tavirlari esimin ailesinden gorseydim, asla affetmezdim. Çünkü kadın olarak aileyle daha içli dışlı oluyorsun ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…