Seni seviyorum, beraber olamayız ama hayatımda kal

ee bu bebe sizin halinizi tavrınızı hayat biçiminizi zaten biliyormuş madem neden girmiş böyle bir ilişkiye.. masaya notlar hediyeler falan..
ailesinden ziyade daha kendisi kendisine uygun bulmamış ki aileye duyurma gereği bile duymamış..
hastayım şu ikiyüzlü erkeklere ..
ne inandıkları gibi yaşıyabiliyorlar ne yaşadıklarına inanabiliyorlar..

birde kalkmış nerden bulduğu belli olmayan hadle böyle devam edelim sevgili olmayalım elimin altında ol sürekli, başkasıylada olma demeye getirmiş cücük beyinli arkadaş..

hediyelere gelince değerli birşey varsa iade edin. yoksa çöpe atın gitsin.

Ya bu şey değil mi ? Sen şurada dur ben bıraz daha flört edeyim canım sıkkın olduğunda ne de olsa arkadaşımsın dertleşiriz.

Iyi ki muhattaplığınızı kesmişsiniz. Seven bir insan bu tarz şeyleri söz konusu bile etmezdi.
Davranışınızdan dolayi sizi tebrik ediyorum çok mantıklı ve güzel bir yaklaşımınız olmuş .
Eşyaları onun dolabina bile koymaniza gerek yok bence o tarz birini görmezden gelmeniz, o yokmuş gibi davranmanız gereken hırsınızı almanıza yetecektirr :)

Çope Atın, dağıtın, yakın ve ya kullanın siz bilirsiniz valla .

Suan seni elinde tutuyo biri cikinca adin cikmasin arkadasligimizi bitirelim diyecek eger biri cikmazsa da senle yeniden sewgili olacak o bosluga dusmekten de korkuyo

Görüşmeyi acil olarak kesmelisin

mesele evlenmeniz değil ki zaten söylediğim şeyi çok anlatamadım sanırım. mesele "ıssız adam" triplerindeyken takılalım iyiyiz böyle derken pat diye "ikinci kadın" olduğunu öğrenmek.

en aızndan bir karar vermişsin sevindim senin adına. en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…