Bu cümleyi duydum dün gece. Daha önce de birkaç defa bu kişi hakkında konu açmıştım, en son konuda aramızda bir şeyler olduğundan ama isim koymadığımızdan bahsetmiştim. Birkaç kişi öyle çok zor değil mi demişti. Evet çok zordu ve dün artık patladım, gerçek düşüncesini söylemesini istedim.
1) Beni seviyormuş.
2) Bizim uyumlu olamayacağımıza dair korkusu ağır basıyormuş
3) Ailesi tipik bir ortadoğu ailesiymiş, beni kabul etmezlermiş, benim hayatım onlara uygun değilmiş (onlar muhafazakar bir aile, ben değilim)
4) Beni sevdiği halde uyumlu olmayacağımız ve sorun yaşayacağımız korkusu, gerginliği, aramızda bir şeyler olması düşüncesinden çok daha ağır basıyormuş
5) Ama yine de beni kaybetmek istemiyormuş, o yüzden arkadaş kalıp aynı böyle bir iletişimde kalmaya devam etmeliymişiz
6) Ben onun daha iyi bir insan olmasını sağlıyormuşum
Kısaca beni kaybetmek istemiyor ama sevgili olmaktan da korkuyor. Tarafsız bölgede kalıp, sevgili gibi davranıp, sevgili olma sorumluluğu almayarak bir sorun olduğunda biz arkadaşız kiii diye çıkacak aradan. Tabii ki kabul etmedim, bir daha hayatımda yer almayacağını, kendisinin de ailesinin etkisinden çıkıp yetişkin bir insan olması gerektiğini söyledim. Bütün iletişim yollarını kapattım. Seni seviyorum, uyumlu değiliz o yüzden lütfen görüşmeyelim dese inanın anlayışla karşılarım. Ama seni seviyorum, sevgili gibiyiz ama sorun yaşarız diye sevgili olmayalım yine de arkadaş kalalım yani sen ne başka biriyle beraber ol ne benimle, hayatına ipotek koyayım düşüncesi beni çok kötü hissettiriyor. Kendime yapılan bir haksızlık, bir saygısızlık olarak görüyorum. Madem böyleydi neden bana karşı dürüst olmadı, senelerce ben konuyu açmasam aslında ilişki bile olmayan bir ilişki profili içinde mi olacaktım?
Her gün yüzyüze bakıyoruz, o yüzden hırsımı alamamaktan korkuyorum. İki hafta tatile çıkıyorum yarından itibaren, sanırım tatil iyi gelir, döndüğümde nasıl davranmalıyım? Ben zorunlu durumlar harici asla muhattap olmayı düşünmüyorum ama şu an gerçekten hırsımı alamıyorum. Yedekte biri olmadığına falan eminim, zaten kadınlar konusunda iyi değil, bu yaşına kadar bir sevgilisi olmuş sadece.
Ekleme=
Aklıma takılan bir soru var yarın sabah o gelmeden şirkete gidip dolabına bana aldığı hediyeleri bıraksam mı? Çok mu abartı bir yaklaşım olur, bende kalsın istemiyorum yoksa birilerine mi dağıtsam?