Seni seviyorum, beraber olamayız ama hayatımda kal

evlenmemek için güzel bahaneler sunmuş aileden girerek inandırıcı olmaya çalışmış

Mealini açıklıyorum:

"Ben bencil bir insanım, ilgi budalasıyım. Hayatımda bir kadından ilgi görmeden duramıyorum ama bir ilişkinin sorumluluğunu almak da bana göre değil. O yüzden bana ilgi göster, belki arada öpüşür koklaşırız ama ciddi düşünmemi isteme benden ailemle seni tanıştırmamı, aileme sokmamı isteme."

Bu kadar. Karar size kalmış.

Masada notlar çiçekler böceklerle sürprizlerle sevgi olmaz ki. Benim eski eşim çiçekler mumlar hediyeler vs vs prenses ler gibi davranırdi ama adam bunları yaparken bir yandan da aldatıyormus

Bencede asıl cesaretsizliği ailesiyle ilgili değil kendisi kabullenemiyor sizin hayat tarızınızı çok kızıyorum bu adamlara madem öyle baştan biliyor sizin tarzını hiç yaklaşmasın bu dedikleri gerçekten size haksızlık ve saygısızlık herkes kendi tarzına göre insanlarla beraber olsun kabul etseydi de bir süre sonra sizi değiştirmek istiycekti bunada değermi sizin güzel tatilinizi yapın tekrar ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün çok zaman geçmeden bunları konuştuğunuz anladığınız için doğru kişi doğru yerde doğru zamanda karşınıza çıkar umarım

Bencede dogru olani yapmişsiniz. Birbirlerine zamaninda birseyler hissetmiş insanlarin Arkadaş olarak kalmasi hikâye gibi geliyor bana.. Ailesi farkli bir yapidaysa ki öyleymiş ilerisi de zor olur sizin icin. Evlilikte ailelerde bu durumun bir parçasi oluyorlar malesef..

Seni sevdiği falan yok malesef de işine gelmiyor bu durum. Hemen en acilinden yol ver, ne sevgilin olacak ne hayatında biri olmasına izin verecek böyle sen yaşlanınca artık el elde kalırsın

Niye bu kadar hırslandınız anlamadım. Açıkça demiş uyumlu değiliz uzun vadeli düşünmüyorum. Siz de teşekkür edin, böyle bir ilişkinin size uygun olmayacağını belirtin. Önünüzdeki fırsatları değerlendirin. Tatilden döndükkten sonra herhangi bir arkadaşıma nasıl davranıyorsam öyle davranırdım.

Benimde bir erkek arkadaşım beni kendine denk görmemişti sizin gibi. evlenmeyelim ama görüşelim demişti çok aşağılayıcı bulmuştum

evlenmemek için güzel bahaneler sunmuş aileden girerek inandırıcı olmaya çalışmış

hiç emin olma bir anda evlilik haberini alıverirsin.

Evlenmeyi düşünmemesi, başkası ile yakın gelecekte evlenmesi falan benim için hiç önemli değil. Daha önce de yazdığım gibi evlilik düşünmeyen taraf benim zaten. İlişkilerime evlilik odaklı yaklaşmam, ben sadece sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum. O da buna cesaret edemedi. Ne istediğini hiçbir zaman tam olarak bilemem tabii ki ama umrumda değil zaten bu saatten sonra, kendisine de o hırsla dedim dünyadaki tek insan olarak kalsa dönüp selam vermem.

Masada notlar çiçekler böceklerle sürprizlerle sevgi olmaz ki. Benim eski eşim çiçekler mumlar hediyeler vs vs prenses ler gibi davranırdi ama adam bunları yaparken bir yandan da aldatıyormus

Seni sevdiği falan yok malesef de işine gelmiyor bu durum. Hemen en acilinden yol ver, ne sevgilin olacak ne hayatında biri olmasına izin verecek böyle sen yaşlanınca artık el elde kalırsın

Kafayı üç numaraya vuralım ama saçlar kisalmasin.

Ara sira kullanayim ama basima bela olma ! Mütercim tercuman olmam lazimdi hersey oss de yanlis tercihle basladi.

Hepiniz çok haklısınız kesinlikle geri dönüşü yok onun isteklerine göre yaşamayacağım.
Aklıma takılan bir soru var yarın sabah o gelmeden şirkete gidip dolabına bana aldığı hediyeleri bıraksam mı? Çok mu abartı bir yaklaşım olur, bende kalsın istemiyorum yoksa birilerine mi dağıtsam?

O kadar doğru bir yorum yapmışsınız ki. Başta kendi hiç kabullenemedi, bunu hep fark ettim. Çabalamadı diyemem, bana ayak uydurmaya da çalıştı ama yapamadı. Sonra ben sıkıştırınca bu bahanelerle geldi. Belki de hiç sevmedi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Aklıma takılan bir soru var yarın sabah o gelmeden şirkete gidip dolabına bana aldığı hediyeleri bıraksam mı? Çok mu abartı bir yaklaşım olur, bende kalsın istemiyorum yoksa birilerine mi dağıtsam?

Ne yalan söyleyeyim son paragrafa gelene kadar acaba o yalanlara kandı mı diye korku içinde bekliyordum ama helal olsun sana. Hırsını alamasan bile muhattap olmaya bile değmez diye düşün sadece, küçük ezik sünepe bir şey olarak görsen, ben sinirimi çıkarsam ne olur Allah vuracağı kadar vurmuş bile dersin

Çok tatlısınız deneyeceğim böyle görmeyi :)) Zaten 2017 sonunda terfi alıp yurtdışına yerleşiyorum, az kaldı görmeyeceğim hiç.

Peki bana verdiği hediyeleri yarın sabah o gelmeden gidip iş yerindeki dolabına bıraksam mı? Doğru olur mu emin olamıyorum

Bence vermeyin dağıtın atın yada kendini daha fazla önemli zannetmesin al mektupları ver mektupları gibi olmasın yani maddi olarak değerli birşey varsa tabi vermek istebilirsiniz

O senin tatlılığın çok mutlu oldum akıllı bir hemcinsimi gördüğüme. :) Bence dolaba bırakma onun için bile olsa muhatap olmaya fırsat yaratma, bir süre elinde tut hediyeleri, gözünün önünde olmayan bir yerde, birkaç ay kadar. Eğer geri almak istiyorum gibi bir mesaj gelmezse de sonrasında çöpe at, geri almak isterse yollarsın. Yolun açık olsun, başarılar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…