- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Masada notlar çiçekler böceklerle sürprizlerle sevgi olmaz ki. Benim eski eşim çiçekler mumlar hediyeler vs vs prenses ler gibi davranırdi ama adam bunları yaparken bir yandan da aldatıyormusEn kötüsü bu, sevgisini hep hissettim, hemen her gün masamda notlar, yaptığı sürprizler, gözümün içine bakması... Ama sadece bu isim koyma konusu olunca, değişiyordu. O yüzden bunları söylemesi için zorladım.
Bencede asıl cesaretsizliği ailesiyle ilgili değil kendisi kabullenemiyor sizin hayat tarızınızı çok kızıyorum bu adamlara madem öyle baştan biliyor sizin tarzını hiç yaklaşmasın bu dedikleri gerçekten size haksızlık ve saygısızlık herkes kendi tarzına göre insanlarla beraber olsun kabul etseydi de bir süre sonra sizi değiştirmek istiycekti bunada değermi sizin güzel tatilinizi yapın tekrar ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün çok zaman geçmeden bunları konuştuğunuz anladığınız için doğru kişi doğru yerde doğru zamanda karşınıza çıkar umarımBu cümleyi duydum dün gece. Daha önce de birkaç defa bu kişi hakkında konu açmıştım, en son konuda aramızda bir şeyler olduğundan ama isim koymadığımızdan bahsetmiştim. Birkaç kişi öyle çok zor değil mi demişti. Evet çok zordu ve dün artık patladım, gerçek düşüncesini söylemesini istedim.
1) Beni seviyormuş.
2) Bizim uyumlu olamayacağımıza dair korkusu ağır basıyormuş
3) Ailesi tipik bir ortadoğu ailesiymiş, beni kabul etmezlermiş, benim hayatım onlara uygun değilmiş (onlar muhafazakar bir aile, ben değilim)
4) Beni sevdiği halde uyumlu olmayacağımız ve sorun yaşayacağımız korkusu, gerginliği, aramızda bir şeyler olması düşüncesinden çok daha ağır basıyormuş
5) Ama yine de beni kaybetmek istemiyormuş, o yüzden arkadaş kalıp aynı böyle bir iletişimde kalmaya devam etmeliymişiz
6) Ben onun daha iyi bir insan olmasını sağlıyormuşum
Kısaca beni kaybetmek istemiyor ama sevgili olmaktan da korkuyor. Tarafsız bölgede kalıp, sevgili gibi davranıp, sevgili olma sorumluluğu almayarak bir sorun olduğunda biz arkadaşız kiii diye çıkacak aradan. Tabii ki kabul etmedim, bir daha hayatımda yer almayacağını, kendisinin de ailesinin etkisinden çıkıp yetişkin bir insan olması gerektiğini söyledim. Bütün iletişim yollarını kapattım. Seni seviyorum, uyumlu değiliz o yüzden lütfen görüşmeyelim dese inanın anlayışla karşılarım. Ama seni seviyorum, sevgili gibiyiz ama sorun yaşarız diye sevgili olmayalım yine de arkadaş kalalım yani sen ne başka biriyle beraber ol ne benimle, hayatına ipotek koyayım düşüncesi beni çok kötü hissettiriyor. Kendime yapılan bir haksızlık, bir saygısızlık olarak görüyorum. Madem böyleydi neden bana karşı dürüst olmadı, senelerce ben konuyu açmasam aslında ilişki bile olmayan bir ilişki profili içinde mi olacaktım?
Her gün yüzyüze bakıyoruz, o yüzden hırsımı alamamaktan korkuyorum. İki hafta tatile çıkıyorum yarından itibaren, sanırım tatil iyi gelir, döndüğümde nasıl davranmalıyım? Ben zorunlu durumlar harici asla muhattap olmayı düşünmüyorum ama şu an gerçekten hırsımı alamıyorum. Yedekte biri olmadığına falan eminim, zaten kadınlar konusunda iyi değil, bu yaşına kadar bir sevgilisi olmuş sadece.
Seni sevdiği falan yok malesef de işine gelmiyor bu durum. Hemen en acilinden yol ver, ne sevgilin olacak ne hayatında biri olmasına izin verecek böyle sen yaşlanınca artık el elde kalırsınBu cümleyi duydum dün gece. Daha önce de birkaç defa bu kişi hakkında konu açmıştım, en son konuda aramızda bir şeyler olduğundan ama isim koymadığımızdan bahsetmiştim. Birkaç kişi öyle çok zor değil mi demişti. Evet çok zordu ve dün artık patladım, gerçek düşüncesini söylemesini istedim.
1) Beni seviyormuş.
2) Bizim uyumlu olamayacağımıza dair korkusu ağır basıyormuş
3) Ailesi tipik bir ortadoğu ailesiymiş, beni kabul etmezlermiş, benim hayatım onlara uygun değilmiş (onlar muhafazakar bir aile, ben değilim)
4) Beni sevdiği halde uyumlu olmayacağımız ve sorun yaşayacağımız korkusu, gerginliği, aramızda bir şeyler olması düşüncesinden çok daha ağır basıyormuş
5) Ama yine de beni kaybetmek istemiyormuş, o yüzden arkadaş kalıp aynı böyle bir iletişimde kalmaya devam etmeliymişiz
6) Ben onun daha iyi bir insan olmasını sağlıyormuşum
Kısaca beni kaybetmek istemiyor ama sevgili olmaktan da korkuyor. Tarafsız bölgede kalıp, sevgili gibi davranıp, sevgili olma sorumluluğu almayarak bir sorun olduğunda biz arkadaşız kiii diye çıkacak aradan. Tabii ki kabul etmedim, bir daha hayatımda yer almayacağını, kendisinin de ailesinin etkisinden çıkıp yetişkin bir insan olması gerektiğini söyledim. Bütün iletişim yollarını kapattım. Seni seviyorum, uyumlu değiliz o yüzden lütfen görüşmeyelim dese inanın anlayışla karşılarım. Ama seni seviyorum, sevgili gibiyiz ama sorun yaşarız diye sevgili olmayalım yine de arkadaş kalalım yani sen ne başka biriyle beraber ol ne benimle, hayatına ipotek koyayım düşüncesi beni çok kötü hissettiriyor. Kendime yapılan bir haksızlık, bir saygısızlık olarak görüyorum. Madem böyleydi neden bana karşı dürüst olmadı, senelerce ben konuyu açmasam aslında ilişki bile olmayan bir ilişki profili içinde mi olacaktım?
Her gün yüzyüze bakıyoruz, o yüzden hırsımı alamamaktan korkuyorum. İki hafta tatile çıkıyorum yarından itibaren, sanırım tatil iyi gelir, döndüğümde nasıl davranmalıyım? Ben zorunlu durumlar harici asla muhattap olmayı düşünmüyorum ama şu an gerçekten hırsımı alamıyorum. Yedekte biri olmadığına falan eminim, zaten kadınlar konusunda iyi değil, bu yaşına kadar bir sevgilisi olmuş sadece.
Yedekte biri olmadığına falan eminim, zaten kadınlar konusunda iyi değil, bu yaşına kadar bir sevgilisi olmuş sadece.
Bir menfaat sezdim bir duygusal boşluk doldurma menfaati de olabilir. Şunu bilir söylerim bir erkek seviyorsa ne aile nede başka şeye takılır. Kırılmayın üzülmeyin ama bu adam sizi sevmiyor. Sene sonu gidiyorsunuz zaten hayat bir şekilde devam eder her zaman olduğu gibi ölümler sonrası bile çekilen acı bir azalıyor buda azalır geçer. Ama sağlam bir had bildirmeniz Laz'ım ki içiniz soğusun. Bazen bir insanın yüzüne bakmamak bile büyük bir ceza olur.
Benimde bir erkek arkadaşım beni kendine denk görmemişti sizin gibi. evlenmeyelim ama görüşelim demişti çok aşağılayıcı bulmuştum
evlenmemek için güzel bahaneler sunmuş aileden girerek inandırıcı olmaya çalışmış
Mealini açıklıyorum:
"Ben bencil bir insanım, ilgi budalasıyım. Hayatımda bir kadından ilgi görmeden duramıyorum ama bir ilişkinin sorumluluğunu almak da bana göre değil. O yüzden bana ilgi göster, belki arada öpüşür koklaşırız ama ciddi düşünmemi isteme benden ailemle seni tanıştırmamı, aileme sokmamı isteme."
Bu kadar. Karar size kalmış.
hiç emin olma bir anda evlilik haberini alıverirsin.
Masada notlar çiçekler böceklerle sürprizlerle sevgi olmaz ki. Benim eski eşim çiçekler mumlar hediyeler vs vs prenses ler gibi davranırdi ama adam bunları yaparken bir yandan da aldatıyormus
Bencede dogru olani yapmişsiniz. Birbirlerine zamaninda birseyler hissetmiş insanlarin Arkadaş olarak kalmasi hikâye gibi geliyor bana.. Ailesi farkli bir yapidaysa ki öyleymiş ilerisi de zor olur sizin icin. Evlilikte ailelerde bu durumun bir parçasi oluyorlar malesef..
Seni sevdiği falan yok malesef de işine gelmiyor bu durum. Hemen en acilinden yol ver, ne sevgilin olacak ne hayatında biri olmasına izin verecek böyle sen yaşlanınca artık el elde kalırsın
Kafayı üç numaraya vuralım ama saçlar kisalmasin.
Ara sira kullanayim ama basima bela olma ! Mütercim tercuman olmam lazimdi hersey oss de yanlis tercihle basladi.
Bencede asıl cesaretsizliği ailesiyle ilgili değil kendisi kabullenemiyor sizin hayat tarızınızı çok kızıyorum bu adamlara madem öyle baştan biliyor sizin tarzını hiç yaklaşmasın bu dedikleri gerçekten size haksızlık ve saygısızlık herkes kendi tarzına göre insanlarla beraber olsun kabul etseydi de bir süre sonra sizi değiştirmek istiycekti bunada değermi sizin güzel tatilinizi yapın tekrar ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün çok zaman geçmeden bunları konuştuğunuz anladığınız için doğru kişi doğru yerde doğru zamanda karşınıza çıkar umarım
Bütün hayırsız erkekleri toplayıp benzin döküp yakasım geliyo bazen
Ne yalan söyleyeyim son paragrafa gelene kadar acaba o yalanlara kandı mı diye korku içinde bekliyordum ama helal olsun sana. Hırsını alamasan bile muhattap olmaya bile değmez diye düşün sadece, küçük ezik sünepe bir şey olarak görsen, ben sinirimi çıkarsam ne olur Allah vuracağı kadar vurmuş bile dersin
Bence vermeyin dağıtın atın yada kendini daha fazla önemli zannetmesin al mektupları ver mektupları gibi olmasın yani maddi olarak değerli birşey varsa tabi vermek istebilirsinizO kadar doğru bir yorum yapmışsınız ki. Başta kendi hiç kabullenemedi, bunu hep fark ettim. Çabalamadı diyemem, bana ayak uydurmaya da çalıştı ama yapamadı. Sonra ben sıkıştırınca bu bahanelerle geldi. Belki de hiç sevmedi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Aklıma takılan bir soru var yarın sabah o gelmeden şirkete gidip dolabına bana aldığı hediyeleri bıraksam mı? Çok mu abartı bir yaklaşım olur, bende kalsın istemiyorum yoksa birilerine mi dağıtsam?
O senin tatlılığın çok mutlu oldum akıllı bir hemcinsimi gördüğüme. :) Bence dolaba bırakma onun için bile olsa muhatap olmaya fırsat yaratma, bir süre elinde tut hediyeleri, gözünün önünde olmayan bir yerde, birkaç ay kadar. Eğer geri almak istiyorum gibi bir mesaj gelmezse de sonrasında çöpe at, geri almak isterse yollarsın. Yolun açık olsun, başarılar sana.Çok tatlısınız deneyeceğim böyle görmeyi :)) Zaten 2017 sonunda terfi alıp yurtdışına yerleşiyorum, az kaldı görmeyeceğim hiç.
Peki bana verdiği hediyeleri yarın sabah o gelmeden gidip iş yerindeki dolabına bıraksam mı? Doğru olur mu emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?