Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

Kaybolanyillarim19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
31
5
8
Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)

O ev kurana kadar siz kendi ayaklarinizin üzerinizde durup ev kurarsiniz. Onun g* yerden kalkmasini niye bekliyorsunuz anlamadim. Sizce ev yapsa (onuda zannetmiyorum) tüm varolan sorunlar bitmis mi olacak? Bari bu süreci tedavi alarak degerlendirin. Baktiniz adam bildigin öküz tekrar evlenmezsin. Böyle sadece ikinci bosanmayi hazirliyorsunuz

Onu sinirle söyledi

Adamla olacak mısın olmayacak mısın karar ver. Olmayacaksan oyalama. Aslına bakarsan evikur gelirim demişsin Bi nevi bir birliktelik içindesin bu durumda birbirinizin hayatındasınız karısmaya hakkı var bence.

Adamla olacak mısın olmayacak mısın karar ver. Olmayacaksan oyalama. Aslına bakarsan evikur gelirim demişsin Bi nevi bir birliktelik içindesin bu durumda birbirinizin hayatımdasın karısma ya hakkı var bence.
Evet var ama sevmiyorum deyip boşayıp sinra gelip hayatıma müdahele edebilir mi ilk önce kendine güçlendirmesi gerekmezmi sizcede be n ona güvencemden arkadaşlarımdan nasıl vazgeçeyim 2 gün sorna eskiye dönerse nolacak ben kimseyi oyalamıyorum kendini ispatlamaları bekliyorum

Onu sinirle söyledi
Siz zaten karar vermişsiniz hayırlı olsun. Hiç değilse sizin yanınızda olan insanların yüzünü kara çıkarmayın, ezdirmeyin laf söyletmeyin sizi ilk zorlukta bırakan adama.

Onu sinirle söyledi
Siz anladgim kadaryla barismayi istyorsunuz. Sinirle soylemis olabilir ama oyle olsaydi eger is bosanmaya gtmezdi hala sinirle söylemiş oldguna inaniyorsaniz siz zaten kabul etmissiniz durumu geri dönmeyi yani hayrli olsun sizin için ne diyelim dha..

Bitmis seyler yeniden baslasa bile tafi kacmistir bir kere. Ailesinin sozunden cikmayan biri var karsinizda. Ayrica borc odemekle yani kisaca maddiyatla ona guveninizin arasinda bir baglanti kuramazsiniz. Kayinvalideleri ayri yasayip evin içinde olsa bu kadar olur misali yasayan onlarca kadin var. Eski zamanlarinizdan hic mi ders almadiniz. Siz knunuze bakmalisiniz. Aileniz karsi bir daha birsey olursa ailenizin yuzune nasil bakacaksiniz ilki hataydi diyelim ama ikincisi baska sey olur. Hayat sizin hayatiniz bu kadar kolay harcamamaniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…