Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

Ben beni sevdiğini herzaman biliyordum.
Siz sevdiginiz icin onun da sevdigini saniyordunuz bence. Hazir kurtulmussunuz, bu adam degismez. Bosandiniz, bir anda boslukta kaldi yeni aksiyonlara sarmis. Zaten evli degilsiniz su an bile onu yap bunu yapma yaklasimindan rahatsiz olup bu adamla bir daha evlenilir mi diye kendinize sormalisiniz.

Ha yok ben seviyorum, herseye ragmen katlanacagim diyorsaniz secim sizin tabi

Onu sinirle söylemişti..

Sizin için o çabalasın, siz gönlünüze göre takılın o hayatınızda yokmuş gibi, sonra o hazır olursa sizin de canınız isterse dönersiniz dimi..
yok ben olsam zaten umut vermem, bittiyse bitmiş bir daha olmaz. Yok umut veriyorsam da ona göre davranırım..

Hata bir kere yapılır ıkincisi tercihtir boşanmış kurtulmuşsunuz daha niye zorlarsiniz ki

cok çabuk gerı donersen, hemen huyuna gıdersen, yıne herseyı kolay elde etmıs gıbı olacak ve bundan hıc memnun olmayacak.
ona de ki : sen kendı sartlarını hazırla, gunu geldiginde durumu tekrar degerlendırrım konusuurz de.
benım kacta gırıp cıkacagımı sorman cok sacma, benı bosamasaydın o zaman de.
kesınlıkle fazla yuz verme.
adam olup bu sartları hazırlamasaydı.
sonra cok pısman olacagın seyler yasama.
erkek mılletı bu senı cepte tyuttugunu sanır sonra gıder baskalarıyla fıngırder vs.
hayatını baska adamın ınsıyatfıne verme, sakın ol bekle, sana karısmasın.
sartlarını hazırlasın beklesın senı madem ondan sonra karar vercem de.

Demek ki bişeyler yolunda gitmemiş ve boşanmışsınız. Okuduğunuz kitabı tekrar okuma çabası neden ? Bu tarz sacmalıklara girmeyin ya bitmiş gitmiş evlilik çocuk oyuncağı değil ki

Sizin kadinlik gururunuza dokunan adami maddiyat hallolunca kabul etmenizi bir kadin olarak hemcinsime yakisdiramadim. Tercihiniz o yondeyse sabredin InsaAllah hersey duzelir

Sizi geri almaya çalışırken bile girdiği havalar... Koymaya çalıştığı kısıtlamalar... Barışırsanız pişman olursunuz. Gerçi ümit de vermişsiniz, yine sizin bileceğiniz iş.

Adama sana döneceğim dediysen adam haklı. Bu tür baskılar yapan biriyle evlenmek istediğine emin misin

Bende 2 çocuğumla boşandım 2 yıl oldu
arada bir nabzımı yoklar eski eşim barışmak için
her seferin de yolunu kapatırım ilk kez çok ciddi bir şekilde geldi daha 2 hafta önce beni ne kadar özlediğini sadece onu bi kere öpmem için ayaklarıma kapandı resmen içim sızladı kalbim acıdı onu öyle görünce
ama yok ben düzenimi kurdum geri dönüşü yok dedim kendime barışsam yine aynı olacak o gelene kadar hep onu seviyorum zannediyodum meğer sevmiyomuşum :)

Esinizde genc belli bence seviyorsaniz ona destek olun verdigi sozleri tutabilsin.arkadaslarinizla gorusmenizede " sen karisamazsin" yerine arkadaslarinizin bu surecte size destek oldugunu falan anlatabilirsiniz. Aslinda siz tekrar yuvanizi tekrar geri istiyormusunuz onemli olan o istiyorsaniz orta bir yol elbet bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…