- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim19
-
Siz sevdiginiz icin onun da sevdigini saniyordunuz bence. Hazir kurtulmussunuz, bu adam degismez. Bosandiniz, bir anda boslukta kaldi yeni aksiyonlara sarmis. Zaten evli degilsiniz su an bile onu yap bunu yapma yaklasimindan rahatsiz olup bu adamla bir daha evlenilir mi diye kendinize sormalisiniz.Ben beni sevdiğini herzaman biliyordum.
Getirir. Yapmaz diyemiyorum.Adam evi alıyor, anasını da getiriyormuş nikahı tekrar bastıktan sonra. Hadi bakalım.
Di miiii, kadın gık dese '' Para döktüm ev açtım yine yaranamadım. '' olur.Getirir. Yapmaz diyemiyorum.
Onu sinirle söylemişti..Evet var ama sevmiyorum deyip boşayıp sinra gelip hayatıma müdahele edebilir mi ilk önce kendine güçlendirmesi gerekmezmi sizcede be n ona güvencemden arkadaşlarımdan nasıl vazgeçeyim 2 gün sorna eskiye dönerse nolacak ben kimseyi oyalamıyorum kendini ispatlamaları bekliyorum
Sizin kadinlik gururunuza dokunan adami maddiyat hallolunca kabul etmenizi bir kadin olarak hemcinsime yakisdiramadim. Tercihiniz o yondeyse sabredin InsaAllah hersey duzelirBen 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Sizi geri almaya çalışırken bile girdiği havalar... Koymaya çalıştığı kısıtlamalar... Barışırsanız pişman olursunuz. Gerçi ümit de vermişsiniz, yine sizin bileceğiniz iş.Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Bu insan değil ki eş olsun.
Kaldı ki bundan Baba olsun.
Bu kesinlikle en geçerli boşanma sebebi bana göre.
Doğru dedin. İnsallah anlar.Tekrar evlenirsen aynı nedenden boşanacaksınız. Buraya yazıyorum
Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Esinizde genc belli bence seviyorsaniz ona destek olun verdigi sozleri tutabilsin.arkadaslarinizla gorusmenizede " sen karisamazsin" yerine arkadaslarinizin bu surecte size destek oldugunu falan anlatabilirsiniz. Aslinda siz tekrar yuvanizi tekrar geri istiyormusunuz onemli olan o istiyorsaniz orta bir yol elbet bulursunuz.Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?