Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

annesinin dibinde sozunu dinlerken 2 cocugu,evliligi önemli deyil miymis?
aynı seylerin olma ihtimali cok yüksek

Allah aşkına boşanıp boşanıp evlenmek moda mı oldu?
Valla ben şuan rahatım kendi hayatıma.bakiyorum 2 çocuğumuz var 1I bebek çok yalvarınca çocuklar için belki deneyebilirim dedim ama bana saçma geliyor 9 olmadan evde ol falan demesi ben kölemiyim bana sen kadınsın o saatten sonra gezemezsin diyor ben disco bar gezmiyorum bana kabul etmiyorsan bitmiştir diyor daha 2 gün once yalvarıyordu

Bu adam değişmez. Bu haliyle kabul edeceksin ya da ben sana geri dönmem diyeceksin

Ay şaka gibisiniz bu hikayede sadece arkadaşınız olduğunu düşünen saf Mert’e ve size destek olmaya çalışan sevgilisine üzüldüm. Kocayı bulunca belli ki onları sileceksiniz. Sözde kardeş gibisiniz ama koca lafı kanun hükümde tabi. Eşiniz ki bahsi geçen kişi eşiniz bile değil eski eşiniz sizin sahibiniz gibi davranıyor siz de ona bu hakkı nikah kıydıktan sonra tamam diyerek kendi ellerinizle teslim ediyorsunuz.

Ben beni sevdiğini herzaman biliyordum.

Evet. Onun icin bosanip ailenizin yanina geldiniz. Sevmek herseyi kurtarmiyor. Sevgi emek vermekle el ele gelmiyorsa bir ise yaramiyor. Bende cicekleri seviyorum, ama sulamadiktan sonra kuruyup gidiyorlar sipalar. Sunu da ekleyim: arkadaslarinizi tekrar evlendikten sonra yine postalayacaksaniz onlari da oyalamayin. Onlar su anda sizi kötü evlilikten ciktiniz diye destekliyor sonucta

Evli kaldığıniz süre boyunca nasıl bir kocaydi önemli olan bu .. Büyük kavgalarda seni sevmiyorum denebilir sinirle önemli olan onu içten mi dediği. Zaten iyi bir eş değilse evlilikte ve seni sevmiyorum demisse evet bir şans vermek dahi söz konusu olmasın ama sinirle söylemişse bilemem

Sizi zerre kadar sevmiyor. Başkasını bulamadığı için size geri dönmüş hepsi bu. Erkeklik(!) gururunu tatmin etmek için de sizi kısıtlamaya ve üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Tekrar evlendiğinizde değişen hiçbir şey olmayacak. Boşanmadan önceki halleri nasılsa aynen o şekilde olacak. Siz bu kafayla devam ederseniz daha çok ezilirsiniz

Yani boşanmışsın kurtulmuşsun ne diye kendine tekrar macera arayışın anlamadım ,barışıp yeniden evlenirseniz hata edersiniz bence

eski eşiniz sizi sevmiyor.
Şarta şurta bağlı sevgi mi olur?
kabul etmiyorsan bitmiştir falan...
E bitsin madem.
Siz de nasıl bir vefasızsanız, hayatınızdaki arkadaşlarınızı birlikteliğiniz için siliyorsunuz...
Bu adam evi kurup gelse, arkadaşlarınıza
‘size artık ihtiyacım kalmadı, görüşürüz’ mü diyeceksiniz?
pes...

Ev alinca adamlarin karakteri degisiyor heralde bizim haberimiz yok bu sistemden. He he tabi evlen tekrar aldigi evle mutlu olursunuz

Valla canım ben akşam kız arkadaşlarımla aksam saat 9 da kahve içmeye giderim.nerde olduğumu kimlerle olduğunu daha doğrusu sorduğu her sorunun cevabı olur....isterse veririm.... Kocam bana gidemezsin dedigi an orda ipler kopar. Güveni mi yok derim. Bana beni sevmediğini söylediği an sinirle söylese de laf ağızdan cikmistir...biraz dik durmak lazım galiba...sart bile koşma yahu...çocuklarınla hayat kur ...

e hani seviyordu emindiniz?

Hahah, nasıl sevgiyse bu. Herif sizi çizmeye yer arıyor, zaten şaaak diye boşanıp gitmemiş miydi? İki gün önce neden yalvarıyordu, kendisini anası danası ile kabullenen başkasını bulamadığından olabilir mi?

Bende öyle yaptim kabul etmedim bana çocuklar sorduğunda büyüdüklerinde seçtim dersin diyoe

Boyle bir adama donecek misiniz? Eski eş sizi oyalıyor olmasın??
Oyalamıyor geleyim hemen evlenelim diyor kabul etmiyorum.guvenmiyorum . Oda tamam ozaman ben evi barkı kurucan.sonra evlenelim ozaman dedi tamam dedim.bu seferde bana arkadaşımı.silmemi söylüyor 9 dan once evde ol.diyoe bende evlenmeden bana karışamazdı dedim.oda bana.bende böyle kabul.etmrm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…