- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.085
- 598
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim19
-
Siz de neden seçtiğinizi anlatırsınız çocuklarınıza. Bunlarla korkutamasın sizi.Bende öyle yaptim kabul etmedim bana çocuklar sorduğunda büyüdüklerinde seçtim dersin diyoe
Asla.oyle.bisey yapmam. Benim arkadaşım geri evlenirsem.kendi benle görüşmez eşimin huyunu bildiği için. Şartı.ben koştum evi kurar borçları ödersin.banada karışmayacaksın yoksa senle geri evlenmem aynı hayatı yaşayamam oda bana sen sevsen şart koşmazsın kabul etmiyorum dedieski eşiniz sizi sevmiyor.
Şarta şurta bağlı sevgi mi olur?
kabul etmiyorsan bitmiştir falan...
E bitsin madem.
Siz de nasıl bir vefasızsanız, hayatınızdaki arkadaşlarınızı birlikteliğiniz için siliyorsunuz...
Bu adam evi kurup gelse, arkadaşlarınıza
‘size artık ihtiyacım kalmadı, görüşürüz’ mü diyeceksiniz?
pes...
Haklisiniz sagolun mesajınız icinSizi zerre kadar sevmiyor. Başkasını bulamadığı için size geri dönmüş hepsi bu. Erkeklik(!) gururunu tatmin etmek için de sizi kısıtlamaya ve üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Tekrar evlendiğinizde değişen hiçbir şey olmayacak. Boşanmadan önceki halleri nasılsa aynen o şekilde olacak. Siz bu kafayla devam ederseniz daha çok ezilirsiniz
Yoo etmiyorum biraz once sen kendini ne sanıyodum.deyip.engelledim. gel.git yaşıyorum. Normal degilmi.ben bosanski 1 hafta olduAy şaka gibisiniz bu hikayede sadece arkadaşınız olduğunu düşünen saf Mert’e ve size destek olmaya çalışan sevgilisine üzüldüm. Kocayı bulunca belli ki onları sileceksiniz. Sözde kardeş gibisiniz ama koca lafı kanun hükümde tabi. Eşiniz ki bahsi geçen kişi eşiniz bile değil eski eşiniz sizin sahibiniz gibi davranıyor siz de ona bu hakkı nikah kıydıktan sonra tamam diyerek kendi ellerinizle teslim ediyorsunuz.
Kendisi sevse 1 hafta bile ayrı kalamazdı. Gitmiş, kimseyi bulamayınca dötüm dötüm dönmüş geri. Ama hala burnu da dik paşanın.Asla.oyle.bisey yapmam. Benim arkadaşım geri evlenirsem.kendi benle görüşmez eşimin huyunu bildiği için. Şartı.ben koştum evi kurar borçları ödersin.banada karışmayacaksın yoksa senle geri evlenmem aynı hayatı yaşayamam oda bana sen sevsen şart koşmazsın kabul etmiyorum dedi
He bide beni öyle.tehdit ediyor. Geri.evlebmezsem beni unutmak için önüne çıkan ilk kişiyle evlenirmişSinirle soyledi sinirle bosandınız.
Sinirle insan evladından karısından vazgecer mı Allah askına, ne siniri.
Sen evi kurucak dıye beklerken bakta baskası ile evlenmesin.
Diyemediniz mi '' E git bul, niye kapımda dönüyon hala? '' diye. Seviyor muydu ki unutsun?He bide beni öyle.tehdit ediyor. Geri.evlebmezsem beni unutmak için önüne çıkan ilk kişiyle evlenirmiş
Kavga ettik oyun oynuyor orda kızlar vardı bi kaçkere rahatsız oldugumu söyledim sonra kavga ettik gidicem.bosanicam.senden yeter artık dedim bosanicam lafını kullanınca bana kötü davranmaya başladıNeyin siniriyle annesinin yaninda böyle bişey söyledi?
Sorun neydi bu noktaya geldiniz?
Bana saçma geliyor onca deyip yapıp affet diye hayatıma geliyor tamam haDi sans verdim diyelim herseyime karismayi hak biliyor sonra beni suçluyor evliligimizden onemlimidiyeDiyemediniz mi '' E git bul, niye kapımda dönüyon hala? '' diye. Seviyor muydu ki unutsun?
Boşanana kadar hadi bir şekilde adamla irtibata geçtiniz.. Boşandıktan sonra neden adamla yüz göz oluyorsunuz inanın anlamakta güçlük çekiyorumBen 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Sizi unutmak için başkasını bulacakmış. Eski eşinizin kafa yapısı bu cümlesinde saklı. Beyfendi rahatı huzuru için herkesi harcayabilir. Karşısındaki insana karşı hassasiyeti yok, birini üzerim hakkına girerim düşüncesi yok. Paşamın gönlü olsun da kime ne oluyor ise olsun. Bencil. Kötü.Bana saçma geliyor onca deyip yapıp affet diye hayatıma geliyor tamam haDi sans verdim diyelim herseyime karismayi hak biliyor sonra beni suçluyor evliligimizden onemlimidiye
Tehdit degıl bu, yol yapmak. Derdi senınle evlenmek değil.. derdi evlenmek ve sen olsan aılesı olsa, zaten bosanmazdı senden.He bide beni öyle.tehdit ediyor. Geri.evlebmezsem beni unutmak için önüne çıkan ilk kişiyle evlenirmiş
bana sen sevsen şart koşmazsın kabul etmiyorum dedi
Istersen hemen geleyim nikah yapalım ev kurana kadar ailenin yanınada yasarim dedi.Tehdit degıl bu, yol yapmak. Derdi senınle evlenmek değil.. derdi evlenmek ve sen olsan aılesı olsa, zaten bosanmazdı senden.
Simdı sen gezip tozdugun ıcın, ıcı ıcını yiyor arkasından kahrolmadın dıye.
Evde otur bekle ev kurcam dıyıp senın sosyal hayatını durdurmak istiyor.
Ama o arada arayıs ıcınde olduguna kalıbımı basarım.
Soyle soyleyım adamla yeniden evlenmeyeceksınız, bence su saatten sonra hayallerinizde sızı gozden cıkaran kocanız olmasın.
Peki bu sorunları aştınız mi?Kavga ettik oyun oynuyor orda kızlar vardı bi kaçkere rahatsız oldugumu söyledim sonra kavga ettik gidicem.bosanicam.senden yeter artık dedim bosanicam lafını kullanınca bana kötü davranmaya başladı
Yoo etmiyorum biraz once sen kendini ne sanıyodum.deyip.engelledim. gel.git yaşıyorum. Normal degilmi.ben bosanski 1 hafta oldu
Ben beni senı sevmiyorum diyerek bosayan adamı hafızamdan bıle sılecegım ıcın, bu cumle cok anlamlı gelmedi oyuzden, bos bana gore.Istersen hemen geleyim nikah yapalım ev kurana kadar ailenin yanınada yasarim dedi.
Istersen hemen geleyim nikah yapalım ev kurana kadar ailenin yanınada yasarim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?