Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

Geri pişman olup yalvarır mi bilmiyorum ama eğer yalvarırsa bu sefer cevap bile vermicem
İnşallah. Ne olursa olsun, ailenizi arkadaşınızı ezdirmeyin ona. Diline dolamasına izin vermeyin. Onlarla sorunu var, çünkü size arka oluyorlar. Onları bu adama yedirirseniz daha fena muamele ile karşılaşacaksınız, bu sefer gidecek yeriniz de olmayacak.

Artık nasıl bir emniyet hissi içerisinde ise....
O garanti olarak goruyor simdi. Sözu almis ya. Borclari ode oyle denmis ya...ee cocuk da var. Mecbur diye dusunuyor. Bir taraftan bos birakmiyor ilgili havasinda, bir taraftan da yavas yavas konu sahibini hazirliyor " kocanim ya senin" diyerek. Oyle emin ki kendinden. O imza konu sahibinin kolelige atacagi imza gibi. Ben olsam ikinci kez denemezdim simdiden belli hersey ayan beyan, konu sahibi ille cok istiyorsa da evlilik sozlesmesi yapmadan evlenmesin bu adamla. Buyuk sartlar sunsun. Ikinci bosanmada 1 trilyon maddi tazminat, su kadar nafaka... gibi. Bak o zaman adam nasil geri cekiliyor. Cunku o kendine hizmetci aldigini dusunuyor. Eger evlilik sozlesmesini kabul edip evlenirse de bosanmamak icin caba gosterir emin ol.

Ben haklıyım.

+1
Cebinden gidecek parayı düşünüp adam kılığına girecem diye bi taraflarını yırtacak adam için mevcut konforunu bırakmaya değmez.

Ya neden illa sonunu bildiğiniz bir filmi izlemek istiyorsunuz neden boşandınız o zaman ne gerek vardı.

Adam sana güvenmiyor annesini evliliğe tercih etmiş çocukları bile gözü görmemiş bulunmaz hint kumaşı mı yani nedir

Hayır istemiyorum.geliyor yalvarıyor ya seni seviyor cocuklarininda babası diyorum sonra böyle karışınca gelemiyorum
O cizgiyi sen belirleyeceksin. Cocuklarinin babasi olabilir, gelsin gorsun ama senin kocan degil, artik o bir el. Benim de eski esim bosaninca cocugu bahane edip zirt pirt gormeye geliyordu. Ben cizgiyi cektim. Gunun belli o zaman gel dedim ve yuzumu ona hic gostermedim bile.

Bence kafanız cok karısık
Sevmiyorum u sinirle söyledi diyorsunyz
Sonra sa sevmiyorum dedi şimdi kasıyor diyorsunuz.
Her insanın sınırı bşr olmaz. Bu adam karısının erkek arkadası (kardes gibi olsa bile) olmasını istemediğini bet söylemiş. Hem boşanınca kendi kafanıza göre takılıyorsunuz hem adama ümit veriyorsunuz hem sinirle boşandı diyip hem karısamaz diyorsunuz. Kafanız karısık.

Beni çok seviyor güya yapamıyor bensiz o zaman neden bana adam olmuuor
Cok seven insanlar Bosanmazlar hanımefendı. Sensiz yapamıyorum dedıgı kadını Bosamıs adam. Bugun bırınden etkılensenız yoksunuz bıttı iste.
Cok seviyorum sensiz yapamıyorum cumlesıne nasil inanıyorsunuz.
Adamın soyledıklerınden cok, sizin inanmanız bana ilginc geliyor.

Bana seni sevmiyorum diyip boşanan adama bir daha dönüp bakmam bile..

Hayatı Türk filmi gibi yaşıyorsunuz. Ama gerçek hayat o filmler gibi mutlu sonla bitmiyor. Saçma bir duygusallık içinde ayrılık ve aşk acısı çektiğinizi düşünerek kavuşma günü bekliyorsunuz. Hâlâ hayatınıza, gelip gittiğiniz yere, görüştüğünüz insanlara müdehale etmesine izin veriyorsunuz. Hayali bir romantizme kapılmışsınız. Yalnız insanlar ve huyları değişmez. Geçmişte ne ise şimdi de odur.

ben erkek olsam..
borçları öder ev kurar eski ve sevmedigim karıma dönmek yerine herşey gibi eşimi de yenilerdim
böyle yenilerdim deyince kaba bi söylem oluyor ama fiilen yaptığım bu olurdu..
yani canım bence sende eski kocan sana dönecek sevecek diye coook bekleme..

Ya bu kaynananalara ne oluyor ya allahım ateşe körükle gidiyorlar Allah’ım yaaaa

Ben beni sevdiğini herzaman biliyordum.

sinirle seni sevmediğini soyledi..sinirle bosandi he mi?
davaniz sevmiyorum dediginin ertesi günü görülse dahi insanin düşünmeye pişman olmaya zamani var bunun farkındasınız değil mi?
ama kocaniz boşanmış..bile isteye boşanmış..
bunu anlıyorsun değil mi?

Aynı kitabı okuyunca öykü değişmiyor
Değişmiyecek, önemli olan bu adam seni kandıracak mi? Sen onun yalanlarına inanıp
Aynısını yaşayacakmısın?!

Hayır boşanmadan yazdı ben kabul.etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…