- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.085
- 598
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim19
-
İnşallah. Ne olursa olsun, ailenizi arkadaşınızı ezdirmeyin ona. Diline dolamasına izin vermeyin. Onlarla sorunu var, çünkü size arka oluyorlar. Onları bu adama yedirirseniz daha fena muamele ile karşılaşacaksınız, bu sefer gidecek yeriniz de olmayacak.Geri pişman olup yalvarır mi bilmiyorum ama eğer yalvarırsa bu sefer cevap bile vermicem
Aynı şeyleri yaşadım diyebilirim sen ödün verdikçe istekleri bitmeyecekEvet doğru birkere yapan.hep yapar hala kuyruğunu dik tutuyor gerçekten pişman olsa susar çaba sarf eder
O garanti olarak goruyor simdi. Sözu almis ya. Borclari ode oyle denmis ya...ee cocuk da var. Mecbur diye dusunuyor. Bir taraftan bos birakmiyor ilgili havasinda, bir taraftan da yavas yavas konu sahibini hazirliyor " kocanim ya senin" diyerek. Oyle emin ki kendinden. O imza konu sahibinin kolelige atacagi imza gibi. Ben olsam ikinci kez denemezdim simdiden belli hersey ayan beyan, konu sahibi ille cok istiyorsa da evlilik sozlesmesi yapmadan evlenmesin bu adamla. Buyuk sartlar sunsun. Ikinci bosanmada 1 trilyon maddi tazminat, su kadar nafaka... gibi. Bak o zaman adam nasil geri cekiliyor. Cunku o kendine hizmetci aldigini dusunuyor. Eger evlilik sozlesmesini kabul edip evlenirse de bosanmamak icin caba gosterir emin ol.Artık nasıl bir emniyet hissi içerisinde ise....
Ben haklıyım.Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
O garanti olarak goruyor simdi. Sözu almis ya. Borclari ode oyle denmis ya...ee cocuk da var. Mecbur diye dusunuyor. Bir taraftan bos birakmiyor ilgili havasinda, bir taraftan da yavas yavas konu sahibini hazirliyor " kocanim ya senin" diyerek. Oyle emin ki kendinden. O imza konu sahibinin kolelige atacagi imza gibi. Ben olsam ikinci kez denemezdim simdiden belli hersey ayan beyan, konu sahibi ille cok istiyorsa da evlilik sozlesmesi yapmadan evlenmesin bu adamla. Buyuk sartlar sunsun. Ikinci bosanmada 1 trilyon maddi tazminat, su kadar nafaka... gibi. Bak o zaman adam nasil geri cekiliyor. Cunku o kendine hizmetci aldigini dusunuyor. Eger evlilik sozlesmesini kabul edip evlenirse de bosanmamak icin caba gosterir emin ol.
O cizgiyi sen belirleyeceksin. Cocuklarinin babasi olabilir, gelsin gorsun ama senin kocan degil, artik o bir el. Benim de eski esim bosaninca cocugu bahane edip zirt pirt gormeye geliyordu. Ben cizgiyi cektim. Gunun belli o zaman gel dedim ve yuzumu ona hic gostermedim bile.Hayır istemiyorum.geliyor yalvarıyor ya seni seviyor cocuklarininda babası diyorum sonra böyle karışınca gelemiyorum
Bence kafanız cok karısıkEvet var ama sevmiyorum deyip boşayıp sinra gelip hayatıma müdahele edebilir mi ilk önce kendine güçlendirmesi gerekmezmi sizcede be n ona güvencemden arkadaşlarımdan nasıl vazgeçeyim 2 gün sorna eskiye dönerse nolacak ben kimseyi oyalamıyorum kendini ispatlamaları bekliyorum
Cok seven insanlar Bosanmazlar hanımefendı. Sensiz yapamıyorum dedıgı kadını Bosamıs adam. Bugun bırınden etkılensenız yoksunuz bıttı iste.Beni çok seviyor güya yapamıyor bensiz o zaman neden bana adam olmuuor
Bana seni sevmiyorum diyip boşanan adama bir daha dönüp bakmam bile..Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Ben 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Ya bu kaynananalara ne oluyor ya allahım ateşe körükle gidiyorlar Allah’ım yaaaaBen 5 yıllık evliydim hep kaynana sorunsalı vardı eşim en son kavgada annesinin yanında.sni sevmiyorum dedi bende çocukları alıp ailemin yanına.dondum. mahkemeye yakın aradim bana yakamdan düş dedi annesi aldı telefonu sinirle söylüyor beni sevdiğini biliyorum.dedim yooo hiçte sınırlı değil falan dedi bana. Boşanma.gunu eşim.yazdi kabul ermedim o olaylardan sonra bitti benim.icin gittim boşandım. Sonra geldi bana yalvardı sen.hic bisey yapma ben.borclari bitirip evi kurucam sonra yeniden evlenicez söz sinirle söyledim.seni çok seviyorum vs. Dedi baya yalvardı tamam dedim.borclsri öder evi kurarsan sana güvenirim ozamana kdr ben babamın evindeyim ( ailesiyle yaşıyorduk önceden) benim mert diye bir arkadaşım.vmar 8 yıllık evliyken görüşmüyorduk eşim istemiyordu kardeş gibiyiz onunda.sevgilisi var oda arkadaşım. Boşandıktan sonra hep yanımda oldular destek oldular eski eşim bana onlarla görüşmeyeceksin akşam saat 9 olmadan evde olacaksin diyor bende sen bana şuan karışamazsın sen once bi evi kur ben sana güveneyim dedim bana diyorki böyle şartla olmaz sadece ben çabalıyorum bunları kabul edeceksin bende sana o evi kurucam sen ozgurlugunh bize mi tercih ediyosun 2 çocuğumuz var diyor sizce o mu haklı ben mi ( ailem zaten karşı)
Ben beni sevdiğini herzaman biliyordum.
Hayır boşanmadan yazdı ben kabul.etmedimsinirle seni sevmediğini soyledi..sinirle bosandi he mi?
davaniz sevmiyorum dediginin ertesi günü görülse dahi insanin düşünmeye pişman olmaya zamani var bunun farkındasınız değil mi?
ama kocaniz boşanmış..bile isteye boşanmış..
bunu anlıyorsun değil mi?
Hımmm, sevmiş mi oluyor öyle olunca?Hayır boşanmadan yazdı ben kabul.etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?