Seni sevmiyorum deyip bosayan sonra pisman olan koca ?

Valla canım ben kimseyi beklemiyorum.kendisi yazıp yalvarıyor annesine arattırıyor. Gayet de yakışıklı bir adam pesindede birsuru kız var benimcok.gordugm oldu yazanlari. Gözü disarda bir adam da değil bizim.problemlerimiz farklı. Istese zaten baskasiyla olur olursada keyfi bilir ben.kimse aaa başkasına gitmesin diye beklemiyorum beklemede allaha şükür aciz bir insan.degilim bana.1 haftadır hergun.cicdkler yollayıp yalvarıyor. Ve eski eşim bana aşırı saplantili jiskanc olduğu için evlenmeyi.kabul etmiyorum çünkü beni eve hapsediyor . Kendide dışarı çıkan biri değil herşeyi benle yapmak ister. siz yenileyebilirsiniz herkes yenilemek.pesinde değil iyi günler.

Yeni gelen kadın da şimdi ev isteyecek, eşya isteyecek, altın salkım isteyecek. Sizi kuru vaat ile kapatmaya kalkıyor, yok neymiş, ev açacakmış da zaman alırmış bu sürec, o vakte kadar sizinle annenizde kalabilirmiş. Ohooooo

Valla ben kimsenin kölesi değilim ev tutmak borç ödemek çalışmak görevi. Ekstra birşey yapıyormuş gibi bunlardan bahsetmesi bile saçma bunu marifet sanan birinden çokta bisey beklememek.gerek bende ona bunun karşılığında köle olmak zorunda değilim. Babamin hazir tutulmuş evi ödenmiş borçları var gelirde iyi ozaman babama köle olayim daha mantıklı en.azindan benim özgürlüğümü kısıtlamıyor

konu açma soru sorma nedeniniz kimseyi beklemediginizden ok anladim.. :))
ii geceler.

Yağniii, evi eşyayı yapsa bile başınıza kakıç olacaktı. Yıllarca anasının kanadında yaşayan adam ev açmış, boru mu? :)))))

Eşinizin ailesi sizi boşatacak kadar kötüyse ayrı eve çıksanızda size rahat vermezler.
Eşiniz düzgün bir adam olsa aileniz barışmanıza asla karşı çıkmaz.
Yani yeniden evlenmek hiç mantikli degil ama yinede siz bilirsiniz.

Merhaba,
Lütfen her adımınızı çocukların psikolojilerini düşünerek atın. Biz büyüklerin deneme yanılma çalışmaları çocuklar için birer travmadir.
Yüzde yüz dönmek istiyorsanız hala evliymiş gibi eşinizin beklentilerini dikkate almalısınız, yoksa kestirip atmalısınız.
Belirsizlik çocuklarınızı yıpratır, onları yaralar, farkına bile varamazsınız.
Umarım gönlünüzce olur.

Pişman olup dönen bir kocaya göre bence sesi fazla çıkıyor
Önce ailemi ikna et sonra ben ikna olurum de, maddi hediyeyi herkes yapar asıl iş ailene karşı gururundan ödün verip özür dileyip, çabalayacak mı? Sonuçta boşanmak isteyen o biraz uğraşsın
Ama yine de ne bileyim seni sevmiyorum düş yakamdan deyip boşanması unutulacak bir şey değil ya bence ilişkiniz eski haline gelmez, en ufak bir şeyde yine soluğu mahkemede alır gibi geliyor.

herkes dönme demiş ama herşeyi geçtim ortada çocuklar var.kendi annelerimizden babalarımızdan bilioruz emek olmadan hiçbir şey olmuyor.şuanki nesilde malesef bittiyse bitti.herşey bu kadar basit olmamalı boşandıktan sonrada zor süreçler herşeyden önce sevgi varsa unuatmıyorsunuz bence emek verin eğer karşınızda pişman biri varsa.. ayrıca aile o kadar etken ki ayrılma durumlarında hiç öle kendi aklı yok mu falan olaylarına kimse girmesin özellikle erkekler annelerin lafına çok güzel gelebiliyor.

Bütün mesajları okuyunuz, şans vermeye değecek bi adam değil.

insanların yaşadığı hayat kesinlikle kendi tercihleri, kurtulmuşsunuz hala adamdan ümitlisiniz ilginç. çocukların hayatını mahvediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…