- 3 Ekim 2020
- 31
- 5
- 8
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim19
-
Valla canım ben kimseyi beklemiyorum.kendisi yazıp yalvarıyor annesine arattırıyor. Gayet de yakışıklı bir adam pesindede birsuru kız var benimcok.gordugm oldu yazanlari. Gözü disarda bir adam da değil bizim.problemlerimiz farklı. Istese zaten baskasiyla olur olursada keyfi bilir ben.kimse aaa başkasına gitmesin diye beklemiyorum beklemede allaha şükür aciz bir insan.degilim bana.1 haftadır hergun.cicdkler yollayıp yalvarıyor. Ve eski eşim bana aşırı saplantili jiskanc olduğu için evlenmeyi.kabul etmiyorum çünkü beni eve hapsediyor . Kendide dışarı çıkan biri değil herşeyi benle yapmak ister. siz yenileyebilirsiniz herkes yenilemek.pesinde değil iyi günler.ben erkek olsam..
borçları öder ev kurar eski ve sevmedigim karıma dönmek yerine herşey gibi eşimi de yenilerdim
böyle yenilerdim deyince kaba bi söylem oluyor ama fiilen yaptığım bu olurdu..
yani canım bence sende eski kocan sana dönecek sevecek diye coook bekleme..
Yeni gelen kadın da şimdi ev isteyecek, eşya isteyecek, altın salkım isteyecek. Sizi kuru vaat ile kapatmaya kalkıyor, yok neymiş, ev açacakmış da zaman alırmış bu sürec, o vakte kadar sizinle annenizde kalabilirmiş. OhoooooValla canım ben kimseyi beklemiyorum.kendisi yazıp yalvarıyor annesine arattırıyor. Gayet de yakışıklı bir adam pesindede birsuru kız var benimcok.gordugm oldu yazanlari. Gözü disarda bir adam da değil bizim.problemlerimiz farklı. Istese zaten baskasiyla olur olursada keyfi bilir ben.kimse aaa başkasına gitmesin diye beklemiyorum beklemede allaha şükür aciz bir insan.degilim bana.1 haftadır hergun.cicdkler yollayıp yalvarıyor. Ve eski eşim bana aşırı saplantili jiskanc olduğu için evlenmeyi.kabul etmiyorum çünkü beni eve hapsediyor . Kendide dışarı çıkan biri değil herşeyi benle yapmak ister. siz yenileyebilirsiniz herkes yenilemek.pesinde değil iyi günler.
Valla ben kimsenin kölesi değilim ev tutmak borç ödemek çalışmak görevi. Ekstra birşey yapıyormuş gibi bunlardan bahsetmesi bile saçma bunu marifet sanan birinden çokta bisey beklememek.gerek bende ona bunun karşılığında köle olmak zorunda değilim. Babamin hazir tutulmuş evi ödenmiş borçları var gelirde iyi ozaman babama köle olayim daha mantıklı en.azindan benim özgürlüğümü kısıtlamıyorYeni gelen kadın da şimdi ev isteyecek, eşya isteyecek, altın salkım isteyecek. Sizi kuru vaat ile kapatmaya kalkıyor, yok neymiş, ev açacakmış da zaman alırmış bu sürec, o vakte kadar sizinle annenizde kalabilirmiş. Ohooooo
Valla canım ben kimseyi beklemiyorum.kendisi yazıp yalvarıyor annesine arattırıyor. Gayet de yakışıklı bir adam pesindede birsuru kız var benimcok.gordugm oldu yazanlari. Gözü disarda bir adam da değil bizim.problemlerimiz farklı. Istese zaten baskasiyla olur olursada keyfi bilir ben.kimse aaa başkasına gitmesin diye beklemiyorum beklemede allaha şükür aciz bir insan.degilim bana.1 haftadır hergun.cicdkler yollayıp yalvarıyor. Ve eski eşim bana aşırı saplantili jiskanc olduğu için evlenmeyi.kabul etmiyorum çünkü beni eve hapsediyor . Kendide dışarı çıkan biri değil herşeyi benle yapmak ister. siz yenileyebilirsiniz herkes yenilemek.pesinde değil iyi günler.
Yağniii, evi eşyayı yapsa bile başınıza kakıç olacaktı. Yıllarca anasının kanadında yaşayan adam ev açmış, boru mu? :)))))Valla ben kimsenin kölesi değilim ev tutmak borç ödemek çalışmak görevi. Ekstra birşey yapıyormuş gibi bunlardan bahsetmesi bile saçma bunu marifet sanan birinden çokta bisey beklememek.gerek bende ona bunun karşılığında köle olmak zorunda değilim. Babamin hazir tutulmuş evi ödenmiş borçları var gelirde iyi ozaman babama köle olayim daha mantıklı en.azindan benim özgürlüğümü kısıtlamıyor
Konu açma sebebim haksızlık mi ediyorum hakimiyim red etmekle? Anlama sorununuz var sanırım iyi gecelerkonu açma soru sorma nedeniniz kimseyi beklemediginizden ok anladim.. :))
ii geceler.
Seven bosanmak istemeyen adam mahkemeye de gelmezdi. Hakimin karsisinda ben karimi seviyorum bosanmak istemiyorum diyebilirdi. Bizim cocuklarimiz var, bir sinirle soyledim diyebilirdi hakime.Hayır boşanmadan yazdı ben kabul.etmedim
Hayal dunyasinda yasiyosun kardesBen beni sevdiğini herzaman biliyordum.
Bütün mesajları okuyunuz, şans vermeye değecek bi adam değil.ayrıca aynı ırmakta ikinci defea çok güzel yıkanılır hemde hatalarını bilerek süzgeçten geçerek ne yaptığını bilerek emin adımlarla yürürsünüz her zaman her konuda herkesin ikinci bir şansa sahip olduğunu düşünüyorum.
HEPSİNİ okumadım ben tabi okuyorum hemenBütün mesajları okuyunuz, şans vermeye değecek bi adam değil.
Adam evi alıyor, anasını da getiriyormuş nikahı tekrar bastıktan sonra. Hadi bakalım.Gercekten tekrar barismayi düşünüyorsunuz yani bu adamla?
Tek sorun ev yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?