"Senin eşin yakışıklı maşallah" !!!

Evet abartıyorsun üstelik hakka giriyorsun kadının sanki eşinde gözü varmış gibi davranarak

Karsilikli ayip etmissiniz sizin yaptiginiz. g ereksiz bir kiskanclik(tabi bakip ic gecirmediyse) o da esini begenmiyor onun yaptigida esine ayip ama sanki dertlesmek istemis daha yakisiklilarini gormuste yaa aslinda daha yakisikli olsaydi iyiydi gibi geldi bana

Bu art niyet neden? Biri sevdiğim adama yakışıklı , siz çok yakışıyorsunuz dese gurur duyarım. İkiniz içinde güzel bir şey demiş aslında. Yakışıyorsunuz demiş. Ne kadar abartmıışsınız. Onların geleceği gün evden gitmeler falan.

Düşünmeye düşünürsün de söyler misin insanlara. Rahatsız oldum evet. Eşimle aynı ortamda olsun istemiyorum artik.
ama yakışıyorsunuz birbirinize demiş sadece çok yakışıklı deseydi haklısınız derdim de bence kızınki tamamen iyi niyetle söylenmiş bir söz

ben de derim yakışıklılara çok yakışıklı maşaallah felan.çok abartı bir tepki olmuş siiznkisi buldumcuk olmussunuz.yakında başka vukuatlarınız olur gibi.senin eşin anlayışlı senin esin uysal senin eşin senin yanında ailesine ezdirmiyor vb. lafları da ediyorum demek kıskanmış oluyorum.vay anasına sayın seyirciler.

çocuk gibi evi mi terkettiniz..
ne güzel işte beğenilen bir eşiniz var.. gurur duyacağınıza fesatlık mı yapıyorsunuz..

Düşünmeye düşünürsün de söyler misin insanlara. Rahatsız oldum evet. Eşimle aynı ortamda olsun istemiyorum artik.
eşin pez..enk dememiş ki yakışıklı demiş kötü bir şey değil ki bu

o kadına ayıp yani yaptığınız belki de o anda oda sizden öyle bir şey söylemenizi bekledi çevrenizdekilere kulak asmayın gayet uyumlu bir çiftsiniz gibisinden demeniz gerekirdi.

Abartmakta üstünüze yokmuş evinize misafir geliyo ve siz yoksunuz. Yakışıyosunuz demiş ne var bunda benim olsun dememiş. Anlaşılan yaşınız küçük.

Hah iste durum aynen bu.
Kızlar öyle kıskanç biri değilim. Bundan başka hic bir kıskançlık durumu da yaşanmadı zaten.

Hayir söylememesi gerekiyor çünkü onun esi sonucta ve kiskanacağini bilmesi gerek sozlerine dikkat etmesi gerek bu konuda hemfikirim konu sahibiyle

Eşin ve annen neden ısrar ediyor.görüşmek istemiyorsan görüşme tabi.
Fakat olayı o kadar büyütmüşsün ki bütün aileye yansıtmışsın.kendi adıma kimsenin eşine açıkça yakışıklıymış gibi söylemlerden bulunmam ve çok hoş görmem.Banane elalemin eşinden derim,geçerim.ben de rahatsız olurdum sizin yerinizde olsaydım,haklısınız fakat mesafeyi koyup görüşmeyi bitirecektiniz kimseye açıklama yapmadan...

Ya kadın yakışıyorsunuz maşallah demiş ne var bunda?
Kadın kocanızı elinizden alacak değil herhalde. Tek yakışıklı adam sizinki de değil.
Kadınlar biricik kocişinizin peşinde de değildir.
Çok ayıp bu yaptığınız. Günah almakla eş değer. Ayıp

ne kadar kıskançsınız gerçekten. kız demiş ki eşin maşallah yakışıklı siz yakışıyorsunuz demiş. ayy eşin ne yakışıklı aman of bilmem ne dememiş. sizi birbirinize yakıştırdığını ifade etmiş, burda sana da övgü geliyor ama kıskançlıktan gözünüz kararmış demek ki. hayret verici. bence eşinizi eve kapatın, kimseler görmesin.

Esiniz yakisikli demesi sacma sadece yakisiyorsunuz dese bi sorun yoktu

Maşallah bütün sülaleye de yaymışsınız.Kadında farketmiştir zaten. Kimsenin böyle bir düşüncesi yoksa da artık olur hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…