vallahi ben dicektim acaba farklı bir üyelikten mi giriş yaptı diye"Elif the second" vakası...
Yakışıklı adammış diye düşünmesinden rahatsız oldum. Benim için dünyanın en yakışıklısı benim esim başkasını yakisikliysa bile gözüme gelmez. Haliyle rahatsız oldum.
Abartıyor miyim cidden ya?
ama yakışıyorsunuz birbirinize demiş sadece çok yakışıklı deseydi haklısınız derdim de bence kızınki tamamen iyi niyetle söylenmiş bir sözDüşünmeye düşünürsün de söyler misin insanlara. Rahatsız oldum evet. Eşimle aynı ortamda olsun istemiyorum artik.
ben de derim yakışıklılara çok yakışıklı maşaallah felan.çok abartı bir tepki olmuş siiznkisi buldumcuk olmussunuz.yakında başka vukuatlarınız olur gibi.senin eşin anlayışlı senin esin uysal senin eşin senin yanında ailesine ezdirmiyor vb. lafları da ediyorum demek kıskanmış oluyorum.vay anasına sayın seyirciler.Yakışıklı adammış diye düşünmesinden rahatsız oldum. Benim için dünyanın en yakışıklısı benim esim başkasını yakisikliysa bile gözüme gelmez. Haliyle rahatsız oldum.
Abartıyor miyim cidden ya?
eşin pez..enk dememiş ki yakışıklı demiş kötü bir şey değil ki buDüşünmeye düşünürsün de söyler misin insanlara. Rahatsız oldum evet. Eşimle aynı ortamda olsun istemiyorum artik.
Yan yanayken söylese yakışıklı demeden yakışıyorsunuz dese kıskanmazdım ama kendi eşinden şikayetçi olup çirkin olduğu düşünerek bunu söylemiş. Hem voleybol oynarlarken neden kendi eşine değilde sizin eşinizin yakışıklılığına bakıyor?
Bende kıskanırdım galiba aynı durum olsa.
Hayir söylememesi gerekiyor çünkü onun esi sonucta ve kiskanacağini bilmesi gerek sozlerine dikkat etmesi gerek bu konuda hemfikirim konu sahibiyleyanlış tabi ki ne var ki bunda bende çevremdeki tüm çiftler için kafamda kurarım bu yakışıklı adam çirkin kalıyo ya da tam tersi. bunda alınacak bir şey yok bence
sen ne düşünüyorsun eşini mi kıskandın anlamadım ki
Esiniz yakisikli demesi sacma sadece yakisiyorsunuz dese bi sorun yoktuNe var esinize yakisikli dediyse?
Ustelik ardindan da "yakisiyorsunuz" diye eklemis.
Kotu bir niyeti olsa niye oyle desin ki aksine caktirmamaya calisir.
Tek sucu sizi samimi gormesi olmus bence.
Eger tek sebep buysa yani bir yakinlasma cabasi, civikliklar vs gormediyseniz bu yaptiginiz cok ayip bir sey.
Ustelik evinize geldigi halde evi terk etmissiniz, annenize birakip.
Esinize kiymak baska, misafir agirlama adabi baska.
Korkuncsunuz bence ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?