Eşimin başarıları, kariyeri, güzel ahlak ozellikleri kısaca kendi eliyle kendine kattığı değerler evet benim gurur duyma sebebim. Ama yakışıklı yada çirkin olmak insanin elinde olmadığı gibi basit insanların gurur ve kibir kaynağıdır. Hayat bana gayet guzel dert etme sen.Birgün eşinden yana gurur duymayı öğrenirsen hayat daha güzel gecer zaten.
Aklına gelmediği kesin
Pardon şaka misiniz??? Hiç guleceğim yoktu esinizi kafese kapatın bence göz koyan başka hemcinsiniz olur mazallahEşimin başarıları, kariyeri, güzel ahlak ozellikleri kısaca kendi eliyle kendine kattığı değerler evet benim gurur duyma sebebim. Ama yakışıklı yada çirkin olmak insanin elinde olmadığı gibi basit insanların gurur ve kibir kaynağıdır. Hayat bana gayet guzel dert etme sen.
Bunlar ne biçim ne saygısızca yorumlar. Haklisin haksizsizsin der geçer insan. Terbiyesizlik boyutuna varan yok p.zev.mi demiş yok gözü mu varmis. Sizin nasıl pis bi dünyanız var. İçine kattıkca da kattınız. Üstünüze vazife olmayan yerlere cektiniz. Ayıp ayıp biraz kendinizden utanin. Lütfen konumu kapatın mesaj yazımına. Boyle ahlaksız çirkin yorumlar görmedim ben. Yazık size.Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?