"Senin eşin yakışıklı maşallah" !!!

Birgün eşinden yana gurur duymayı öğrenirsen hayat daha güzel gecer zaten.
Aklına gelmediği kesin
Eşimin başarıları, kariyeri, güzel ahlak ozellikleri kısaca kendi eliyle kendine kattığı değerler evet benim gurur duyma sebebim. Ama yakışıklı yada çirkin olmak insanin elinde olmadığı gibi basit insanların gurur ve kibir kaynağıdır. Hayat bana gayet guzel dert etme sen.

Samimi görmüş söylemiş ne var ki bunda abartılacak? Benim arkadaşımda erkek arkadaşım için yüzü çok tatlı seninkinin çok yakışıosunuz bence siz der hep , kendi sevgiliside bnm erkek arkadaşımdan daha yakışıklı halbuki ... Bozulmuyorum bile :) bence siz kıskançlık yapmışsınız gibi geldi

Kadın kendi esine çirkin dememiş ki, bizi yakıştırmadılar demiş, başkalarının fikri yani, sevgi dolu durduklarını zaten sen de söylemişsin

o kadar karışık yazmışsınız ki şimdi sorun eşinize yakışıklı demesi sizinde o bayanın sizin eşinizde gözü olduğunuz sanmanız falan mı?

Benim kocam da çok karizmatik hoş adam. Bir yere girdiğimizde boyuyla posuyla kır saçlarıyla hemen dikkat çeken yakışıklı bir adam ve ben gurur duyuyorum bu durumdan. Kadınların beğendiğini bilmek, yanımda iltifat etmeleri bile hoşuma gidiyor, bir kere olsun hiç kıskanmadım hep gurur duydum bu durumdan....

Ne var yakışıklı dediyse .s
Herkes yapar bunu yanı bence gayet normal.
Bizide çok yakıştırırlar eşime yağuşuklu derler bende mı görüşmeyeyım aaaaa

Bende kendımı kıskanc sanardım. Sizin sayenızde kendımlen övunuyorum

Çok aşırı abartmissiniz. Kız seninki gibi eşim olsaydı falan mi demiş. Benim nisanlima da demişti arkadaşının esi fotograflara bakarken gurur duydumm :)) kızı da severim. Sizin aklınız fesat. Esinize bu konuyu açmanız da çok çok kötü olmuş.

Bunlar ne biçim ne saygısızca yorumlar. Haklisin haksizsizsin der geçer insan. Terbiyesizlik boyutuna varan yok p.zev.mi demiş yok gözü mu varmis. Sizin nasıl pis bi dünyanız var. İçine kattıkca da kattınız. Üstünüze vazife olmayan yerlere cektiniz. Ayıp ayıp biraz kendinizden utanin. Lütfen konumu kapatın mesaj yazımına. Boyle ahlaksız çirkin yorumlar görmedim ben. Yazık size. Mune @Kazen

"Bir kere evime geleceklerdi. Müsait misiniz demisler, müsaittik ama esim bana sormadan tamam demiş. Eşimle de tartışmıştım o gun çektim gittim evden, annem ağırladımisafirlerimi."

Ohaaaaaa bu kısmı yeni okudum, ılımlı yorumlarım bitti, seninki buldumcuk durumu

Pardon şaka misiniz??? Hiç guleceğim yoktu esinizi kafese kapatın bence göz koyan başka hemcinsiniz olur mazallah

Son düzenleme:
bende bi arkadaşıma demiştim maşallah kocanın gözleri ne kadar güzel diye yanlış anlamamıştır heralde

Bence abartmissiniz bende derim arkadasima senin kocan yakisikli die. En son hamileyken arkadasim sizin kiz guzel olur sen guzelsin e kocam da yakisikli adam sansi yok baska falan die bunlari takmaya gerek yok bence

Zorla degil ya istemiyorsaniz konusmayin hak veriyorum size.

Arkadaşım içinde sıkıntı olan sensin, yorum isteyen de sensin annen ve esin de abarttığını düşünmüş zaten, biz de öyle düşündük bu durumda insan bir döner kendine bakar,bakamayacaksa ille haklıyım diyosa da konu açmaz

Yazılanları en baştan okudum. Çok abartılı ve gereksiz bir kıskanç yapmışsınız. Yakışıklı görülen bir eşinizle siz evlisiniz o kadın değil. Art niyetli yaklaşım görüyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…