Senin hakkında insanlar öyle söylüyor..

Of of, oturup üzülmek yerine iki laf da sen çarpaydın ha ne var.

Hee bacım senin de benden farkın yok, o söyleyen kimse yüzüme konuşamamış, duymamı da istemiş, bakmış ki çevrede bir boş boğaz sen varsın, buna söylerim bu da gider ıssıza yetiştirir demiş, sana söyleyivermiş. diyemedin mi.

Arkamdan konusan önümden yesin diyivereydiniz ya.
Beni kınayan benim göyneğimi giysin gibi olmuş :)

Sevgili konu sahibi, baya densiz biriymiş kuzen. Belli ki çok yumuşak yüzlü bir insansınız ki çat diye laf vuruyorlar suratınıza. Böylelerine tepeden bakmak en güzel çözüm bence. Laf dalaşına girseniz büyük ihtimalle ya sinirden ağlarsınız ya da onlar kadar kurnaz olmadığınız için maksadından fazla ağır konuşursunuz. Hem eşinizin hem de kuzen eşinin böyle saçma bir söze müdahale etmemesi çok ilginç. Onlar da mı dondu kaldı yoksa nezaketten yoksun insanlar mı?

Merhaba arkadaşlar..
Dert sayılır mı bilmiyorum ama bugün kafama takıldı bu konu ve içimi sıkıyor..
Eşimin kuzeni gelmişti bize eşi ile birlikte..
Laf arasında ıssızz bi sus zaten burdaki bütün insanlar senin hakkında çok konuşuyor ve boş konuşuyor diyorlar dedi vıdı vıdı vıdı yaptı sustu..
Hiç bir şey demedim ona.. onlar gidince içten içe çok üzüldüm..
Insanların benim hakkımda düşündüğü söylediği önemli mi bilmiyorum ama içimi acıttı neden bilmiyorum..
Kime ne yaptım ne dedim de bu izlenimi bıraktım insanlarda aslında yerli yerincez konuşurum hatta çoğu zaman sessiz bile otururum toplumda.. başımdan kaynar su inmiş gibi hissediyorum neden neden ??
Bütün insanlar mi emin mi? Yoksa kendimi

Ben olsam "Kimmiş o insanlar "diye sorardım,kem küm edince de, "o insanlara söyle dedikodu yapmasınlar, varsa bir sorunları, yürekleri yetiyorsa yüzüme söylesinler"der eklerdim,"nerede ne konuşacağıma ben karar veririm,sen beni susturamazsın" diye. Bir güzel bozardım.
Yok öyle kafasına göre,kendi fikrini yada sağda solda arkamdan konuştuğunu, başkaları söylüyormuş gibi söylemek. Siz çok konuşan biri olsanız zaten cevabını yapıştırırdınız. Eminim kendi fikrini söylüyor,başkalarının üzerinden.edepsiz.
Haddini bilsin ,edepli olsun. Sen sus ne demek?

Merhaba arkadaşlar..
Laf arasında ıssızz bi sus zaten burdaki bütün insanlar senin hakkında çok konuşuyor ve boş konuşuyor diyorlar dedi vıdı vıdı vıdı yaptı sustu..
Insanların benim hakkımda düşündüğü söylediği önemli mi bilmiyorum ama içimi acıttı neden bilmiyorum..
Kime ne yaptım ne dedim de bu izlenimi bıraktım insanlarda aslında yerli yerincez konuşurum hatta çoğu zaman sessiz bile otururum toplumda.. başımdan kaynar su inmiş gibi hissediyorum neden neden ??
niye sessiz sessiz uzuluyorsunuz. ben de insanlara laf soyleyebilen biri degilim ama evlerime son gelisleri olurdu. esim illa cagiracagim derse de iyi sen agirla, benim aksam isim var derdim

Merhaba arkadaşlar..
eşin ne dedi bu duruma

Beni kınayan benim göyneğimi giysin gibi olmuş :)

Sevgili konu sahibi, baya densiz biriymiş kuzen. Belli ki çok yumuşak yüzlü bir insansınız ki çat diye laf vuruyorlar suratınıza. Böylelerine tepeden bakmak en güzel çözüm bence. Laf dalaşına girseniz büyük ihtimalle ya sinirden ağlarsınız ya da onlar kadar kurnaz olmadığınız için maksadından fazla ağır konuşursunuz. Hem eşinizin hem de kuzen eşinin böyle saçma bir söze müdahale etmemesi çok ilginç. Onlar da mı dondu kaldı yoksa nezaketten yoksun insanlar mı?
Duymadılar onlat kendi arasında konuşuyordu..

Merhaba arkadaşlar..
Keşke ne konuşuyorlar diye sorsaydiniz.

Bu kadının sizle bir zoru var,kıskançlık gibi geldi bana.Umursamaz tavırlarınız daha da çıldırtacaktır onu.Umursamayın ve sert bir set çekin ona karşı.Herkes haddini bilmeli.

Bende kendimi az konuşuyor bilirdim ama insanlar aksini söylüyormuş çok ve boş konuşuyormuşum..😒

Back
X