Senin Parandan Çekip Verelim..!!!

kusura bkamayın telden girdim eksik açmışım tamamlamadan tekrar okuyabilrmsnz özür dilerim herkezden

Valla kuzenin en başından hata etmiş böyle bir kıroyla evlenerek. Ne demek “bu evin erkeği benim.”

Bu evin erkeği sensen eğer 550TL gibi az bir doğum parasını da erkek olarak kazanman lazım. Hazır para olmasa ne olacaktı?

Ağlamasın ya, niye ağlıyor. Adam terbiyesiz. Dik dursun ve o parayı da alsın. Sonra da öder masrafı. Şuna bak çocuğu için ödeyecek parayı da 9 ay karnında taşıyan karısından bekliyor. Evin erkeğiymiş hadi oradan. Ay sinir oldum.

oda öyle demiş madem senin paran benim param ver öyleyse hesabındaki paramıda o da benim param felan demiş..
eşi de bagrmış cagırmş su an yanmda bu haliyle aglıyor cok üzülüyorum

eşi niye bağırıp çağırmış. kendi hesabındaki para icin o para benim ve benim cocugum icin harcamam(!) mı demiş?
belki de senin paran derken senin hesaptakinden demek istemistir? kuzeninizin esinin hesabindan haberi var mi, belki de artik o altinlarin parasi yoktur bile??

Ağlamasın ya, niye ağlıyor. Adam terbiyesiz. Dik dursun ve o parayı da alsın. Sonra da öder masrafı. Şuna bak çocuğu için ödeyecek parayı da 9 ay karnında taşıyan karısından bekliyor. Evin erkeğinin, hadi oradan. Ay sinir oldum.
bende buna cok sinir oldum zaten cok ayıp gerçekten
kuzenim demiş madem öyle cek ver paramı demş kesinkle vermez yani
artık kafasında neler planlıyorsa.. yazık değil mi bu kızcagıza ya birde erkeğim die ortalıkda geziniyor.

kuzenimde bunu demiş madem öyle senin hesabındaki parada benm para ver öyleyse demiş eşi bagırmış cagırmış
Bağırıp çağırdığına göre o para puffffffff.
Kuzeniniz emin mi eşinin hesabında durduğundan.
Normalde erkekler gurur yapıp verirler parayı böyle durumda.Sonrada trip atıp konuşmazlar.

bin tl için birikmişi bozmaya ne gerek var. ayda üç beş kenara atsan hemen birikir zaten. adamın o parada gözü var belli ki.
eşinin geliri kısıtlı oldu için kendilerine çok zor yetti canm o nedenle biriktiremediler birde kuzenm cok saglık sorunları oldu..
zaten diğer aya doğum var 1 ayda biriktirmeleride imkansız

Bağırıp çağırdığına göre o para puffffffff.
Kuzeniniz emin mi eşinin hesabında durduğundan.
Normalde erkekler gurur yapıp verirler parayı böyle durumda.Sonrada trip atıp konuşmazlar.
evet emin canm o konuda durdundan başka birşey de konuşmamışlar su an ne yapmalı bilmiyor..

Ne biçim erkekler türedi ya. Eskiden gurur diye birşey vardı erkeklerde, "karısına çocuğuna bakamıyor dedirtmem" diyenler vardı ne oldu onlara?

Kuzeniniz eşindeki parayı alsın, kendi de para falan vermesin, baba olmuş bi işe yarasın.

ironiye bak
ben evin erkeğiyim ama kadının bütün parasınıda alırım

senin paran benim paran yok bu konuda
ortadaki bütün para kuzenin zaten
adam ! iyi yere dükkan açmış
peki sizce bu durumda ne yapmalı
adam sezeryan parasını vermesse eğer kuzenm mecbur kendi hesabındaki paradan cekip verecek
ya böyle bir dunya varmı ne kadar iğgrenç bi durum birde karşındaki senin karın yani..

dogum parasini ödeyemeyen adama sormak lazim bu kadin cocugu tek basinami yapti diye.

erkegim diye dolanmasin ortalikta.

benim gözümden düser. alabiliyorsa kuzeniniz altinlarin parasinida alsin. ikisi beraber 45.000 tl yapar, ev pesinati falan yapilir. kendini emniyete alsin biran önce.
esi ne is yapiyor ikiside calisiyorlarmi? normalde eve bakiyormu esi?

Ne biçim erkekler türedi ya. Eskiden gurur diye birşey vardı erkeklerde, "karısına çocuğuna bakamıyor dedirtmem" diyenler vardı ne oldu onlara?

Kuzeniniz eşindeki parayı alsın, kendi de para falan vermesin, baba olmuş bi işe yarasın.
malesef almıyor eşi para felan vermez..
sezeryan paraısndanda kaçmaya çalışıyor kuzenimi eli mahkum edecek sanırsam..

adam sezeryan parasını vermesse eğer kuzenm mecbur kendi hesabındaki paradan cekip verecek
ya böyle bir dunya varmı ne kadar iğgrenç bi durum birde karşındaki senin karın yani..
Ay vermezse ne demek ya?
Bu adam çalışmıyor mu?
Kendi çocuğu değil mi doğacak olan?
Bu şartlar altında bu adamdan baba mı olur?

Evin erkeği sensen doğum parasını da sen ödeyeceksin diyememis mi? Ne ağlayacağım ödesin madem erkeklik taslamayi biliyorsa.

Kuzenin yanına alsın bence parasını.Siz doğuma gidecekseniz size versin mesela.Ayılana kadar işlemler felan eşine kalır mecbur harcar yani.Harcamazsa siz verirsiniz.Borç olduğunu söylersiniz.

vermezse napacak mecbur vercek kuzen
bende bu adamdan cacık olmaz
kuzen aklını kullansın parasını yedirmesin bu şam babasına

Back
X