- 7 Temmuz 2012
- 541
- 480
- 108
- Konu Sahibi DreamTheater_
Yahu arkadaşlar bebeği olacak adamın gözü 1000 TL görür mü ya? Üstelik hesabında varken. Para filan görmez gözü adamın saçar savurur yani. Ama işte adamın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden böyle bir adamla evlendi o zaman. tutmuş altınları vermiş birde. veren birisini bulmuş adam ister yaniKısaca konuyu anlatmak istiyorum su an şoka girdik.. kuzenm benm can dostum sırdaşım yoldaşım onlar için sizden yardm istiyorum 1 bucuk yıllık evli ve allah nasip ederse diğer aya doğumu var
Çok zor bir hamilelik geçirdi yaşadımız yerde adam akıllı doktor yok. kuzenm saglık proplemleri nedenylede özel bir hastanede sezeryan ile dogum yapacak.. sezeryan parası olarak 550 tl alacaklar sigorta oldu için geri Kalan masraflar o şekilde karşılanıyor..
Kuzenim evlendikten sonra bileziklerini sattılar eşi ile
eşi parayı kendi üzerine aldı benim üzerimde dursuun dedi.. bu evin erkeği benim dedi.. 20 bn tl tuttu bilezik paraları kuzenm o zamanlar tadımız kaçmasın die senin benim para muhabbeti olmasın die ses etmedi..
babası vefat ettiği için ssk dan evlenme yardımı olarak yani çeyiz para 25 bin tl aldı..
ve o kendi hesabında bizler bu çeyiz parasınn kesinkle eşinin üzerine yatırma sakın dedik o da vermedi zaten ilerisi için ne olur ne olmaz hayat çok acımasız neler duyuyoruz..
gecen eşi ile bi konu geçmiş
şimdi doğuma en az bin tl nakit para gidecek
Eşide buna demiş ki doğumda yaklaşıyor.. Senin parandan sendeki paradan çekip verelim..!!
kuzenim şok olmuş .. önce afallamış donmuş kalmış
Bana senin paran benim param muhabbeti yapıyorsun öyle mi bunu nasıl yapabilirsin madem öyle senin paran benm param sa
Ver senin hesabındaki paramıda madem ki o da benim param demiş göz mü diktin yazıklar olsun diyertek cıkışmış
cok tartışmşlar
kuzenımin çok zoruna gitmiş.. böyle birşeyi nasıl diyebildi nasıl yapabildi.. Die
şu an yanmda ve çok kötü
Eşinin böyle birşey demesi sizce ne kadar doğru
Senin parandan çekip verelim ..
Bence bu cok agır bir tabir agır bir kelime
Demekki adam senin paran benim param muhabbeti yapıyor kendince..
madem öyle kuzenim haklı değil mi..
Senin paran benim param varsa ortada eşinin hesabındaki parada kuzenimn parası bu durumda ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli bende şaştm kaldım
Konuyu eksik açtım yanlışkla bitirmeden şimdi tamamladım kusura bakmayın
Sen bilezik parasını adamın avucuna sayınca böyle kendini bi halt zannediyor işte. öyle ben bu evin erkeğiyim demekle olmuyor, erkek dediğin çocuğunun doğum parasını karısından istemez hesabında para varken.. Yerine göre erkek yani ama adamlık sıfır
Bence de gitmiş o paraGünümüz erkekleri fısssss
bence adam bankadaki parayı hiç etti. Ondan böyle zeytinyağ gibi
Kısaca konuyu anlatmak istiyorum su an şoka girdik.. kuzenm benm can dostum sırdaşım yoldaşım onlar için sizden yardm istiyorum 1 bucuk yıllık evli ve allah nasip ederse diğer aya doğumu var
Çok zor bir hamilelik geçirdi yaşadımız yerde adam akıllı doktor yok. kuzenm saglık proplemleri nedenylede özel bir hastanede sezeryan ile dogum yapacak.. sezeryan parası olarak 550 tl alacaklar sigorta oldu için geri Kalan masraflar o şekilde karşılanıyor..
eşi parayı kendi üzerine aldı benim üzerimde dursuun dedi.. bu evin erkeği benim dedi.. 20 bn tl tuttu bilezik paraları kuzenm o zamanlar tadımız kaçmasın die senin benim para muhabbeti olmasın die ses etmedi..
babası vefat ettiği için ssk dan evlenme yardımı olarak yani çeyiz para 25 bin tl aldı..
ve o kendi hesabında bizler bu çeyiz parasınn kesinkle eşinin üzerine yatırma sakın dedik o da vermedi zaten ilerisi için ne olur ne olmaz hayat çok acımasız neler duyuyoruz..
Eşide buna demiş ki doğumda yaklaşıyor.. Senin parandan sendeki paradan çekip verelim..!!
Bana senin paran benim param muhabbeti yapıyorsun öyle mi bunu nasıl yapabilirsin madem öyle senin paran benm param sa
Ver senin hesabındaki paramıda madem ki o da benim param demiş göz mü diktin yazıklar olsun diyertek cıkışmış
cok tartışmşlar
kuzenımin çok zoruna gitmiş.. böyle birşeyi nasıl diyebildi nasıl yapabildi.. Die
şu an yanmda ve çok kötü
Senin paran benim param varsa ortada eşinin hesabındaki parada kuzenimn parası bu durumda ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli bende şaştm kaldım
Kısaca konuyu anlatmak istiyorum su an şoka girdik.. kuzenm benm can dostum sırdaşım yoldaşım onlar için sizden yardm istiyorum 1 bucuk yıllık evli ve allah nasip ederse diğer aya doğumu var
cok tartışmşlar
şu an yanmda ve çok kötü
işter hepsini bozdurdular.. eşinin hesabında..
kuzenm ses etmedi tadımız kaçmasın dedi
ama adam kalmış senin parandan verelim diyor buna..
yahu zaten senin üzerindeki parada eşinin kimin paraısnı sahiplenıyorsun ki.