Senin Parandan Çekip Verelim..!!!

Yahu arkadaşlar bebeği olacak adamın gözü 1000 TL görür mü ya? Üstelik hesabında varken. Para filan görmez gözü adamın saçar savurur yani. Ama işte adamın..

Kısaca konuyu anlatmak istiyorum su an şoka girdik.. kuzenm benm can dostum sırdaşım yoldaşım onlar için sizden yardm istiyorum 1 bucuk yıllık evli ve allah nasip ederse diğer aya doğumu var
Çok zor bir hamilelik geçirdi yaşadımız yerde adam akıllı doktor yok. kuzenm saglık proplemleri nedenylede özel bir hastanede sezeryan ile dogum yapacak.. sezeryan parası olarak 550 tl alacaklar sigorta oldu için geri Kalan masraflar o şekilde karşılanıyor..
Kuzenim evlendikten sonra bileziklerini sattılar eşi ile
eşi parayı kendi üzerine aldı benim üzerimde dursuun dedi.. bu evin erkeği benim dedi.. 20 bn tl tuttu bilezik paraları kuzenm o zamanlar tadımız kaçmasın die senin benim para muhabbeti olmasın die ses etmedi..
babası vefat ettiği için ssk dan evlenme yardımı olarak yani çeyiz para 25 bin tl aldı..
ve o kendi hesabında bizler bu çeyiz parasınn kesinkle eşinin üzerine yatırma sakın dedik o da vermedi zaten ilerisi için ne olur ne olmaz hayat çok acımasız neler duyuyoruz..
gecen eşi ile bi konu geçmiş
şimdi doğuma en az bin tl nakit para gidecek
Eşide buna demiş ki doğumda yaklaşıyor.. Senin parandan sendeki paradan çekip verelim..!!
kuzenim şok olmuş .. önce afallamış donmuş kalmış
Bana senin paran benim param muhabbeti yapıyorsun öyle mi bunu nasıl yapabilirsin madem öyle senin paran benm param sa
Ver senin hesabındaki paramıda madem ki o da benim param demiş göz mü diktin yazıklar olsun diyertek cıkışmış
cok tartışmşlar
kuzenımin çok zoruna gitmiş.. böyle birşeyi nasıl diyebildi nasıl yapabildi.. Die
şu an yanmda ve çok kötü
Eşinin böyle birşey demesi sizce ne kadar doğru
Senin parandan çekip verelim ..
Bence bu cok agır bir tabir agır bir kelime
Demekki adam senin paran benim param muhabbeti yapıyor kendince..
madem öyle kuzenim haklı değil mi..
Senin paran benim param varsa ortada eşinin hesabındaki parada kuzenimn parası bu durumda ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli bende şaştm kaldım
Konuyu eksik açtım yanlışkla bitirmeden şimdi tamamladım kusura bakmayın
neden böyle bir adamla evlendi o zaman. tutmuş altınları vermiş birde. veren birisini bulmuş adam ister yani

adamın kendisinin sandığı bileziklerin parası sizinde bankada sandığınız para gerçekten bankada mı acep ???? bide şunu soyleyım çocuğu tek başına mı yaptı bu kadın doğum parasını tek başına ödüo... sanırsın ki elbise begendi kadın pahalı kendi paranla al dio... oldu babası oldukten sonra alınan parayla doğum yapacak ama nufus cuzdanın da para olayında vınnn kaçan o adamın ismi yazacak başka???

Tadımız kaçmasın demiş kuzeniniz ama o evliliğin tadı tuzu yok bence.
1000 tl'nin hesabını yapacak adamla bir ömür nasıl geçer anlamadım.
Evlilikte senin paran benim param muhabbeti oluyormuş demek ki.
Onun için temkinli olmak lazım.
Hata edip de kendi parasını filan vermesin sakın.
Kendi hesabından 1000 tl'yi çekip verecek artık yapılacak bir şey yok.
Ama o noktadan sonra ben soğurdum öyle bir eşten.
Eşim gözüyle de bakamazdım doğrusu.

Erkekler başta bi afallıyor sanırım o çocuğu anne kendi kendine yaptı sadece annenin gibi geliyor olayı algılamaları biraz zaman alıyor. Kuzeniniz hamile ve son ayında sizin onu sakinleştirmeniz kafasını dağıtmanız aman boşver deyip konuyu bebeğe getirmeniz lazım. O zaten duygularını tavan yaşıyor. Eşi bi hödüklük yapmış da siz de körüklemeyin biraz ılımlı yapıcı olun.

adam ayıp etmiş ,
madem babamdan kalan parayla doguracaksam çocuguda babamın üstüne yazdırayım çünkü o masraf yapacak desin ,
kanı bozuk bu erkek milletinin

Kuzeninin bilezik paralarını eşi uçurmuş olmasın ondan habersiz ? Diğer türlü bana çok saçma geldi yani çocuk ikisinin, para ikisinin.. Senin hesabından çekelim demesi saçma.

Çeyiz parasını siz evlenirken kullanmadınız mı? masraflarınıza, eşyaya vs..

Edıt: havada kalan sorular olmuş. Bunu bir zahmet öne alırsanız :KK48: iyi olur

Adamın parası yok bence.
O 20bini harcamış konuyu bu kadar uzattıgına göre. Elinde para olsaydı tamam der çekilirdi muhtemelen, olay bu kadar büyümezdi.
Para olsaydı eşine teklif dahi etmezdi diye düşünüyorum, kuzeniniz eminmi o paranın bankada durduğundan?

Sen bilezik parasını adamın avucuna sayınca böyle kendini bi halt zannediyor işte. öyle ben bu evin erkeğiyim demekle olmuyor, erkek dediğin çocuğunun doğum parasını karısından istemez hesabında para varken.. Yerine göre erkek yani ama adamlık sıfır

Sen bilezik parasını adamın avucuna sayınca böyle kendini bi halt zannediyor işte. öyle ben bu evin erkeğiyim demekle olmuyor, erkek dediğin çocuğunun doğum parasını karısından istemez hesabında para varken.. Yerine göre erkek yani ama adamlık sıfır

Günümüz erkekleri fısssss :KK67:
bence adam bankadaki parayı hiç etti. Ondan böyle zeytinyağ gibi

Ay sinirlerim zıpladı böyle adamlar üremesinler arkadaş.. Kadının parasına göz diker mi bir erkek yaa. Elinde olmaz anlarım, sonuçta bunlar ortaktır senin param benim param olmaz. Ama adam en başından hesap ayrımı yapmış. Kardeşim gizli saklı işin yoksa açarsın ortak hesabını Allah ne verdiyse atarsın içine. İsteyen internetten açar bakar ne gelmiş ne gitmiş. Ama bu erkeklerin gizli saklı işi bitmiyor

Ben de eşime vermiştim zamanında. Çeyiz mihir takı hatta babamdan kalan evi. O ise bana kızdığı bi gün çantamda olan bana daha önceden verdiği 20tl yi görüp, benden izinsiz paramı almışsın hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de öyle deyip akşam herşeyin hesabını yapıp kurusu kuruşuna aldım paramı. Biraz bozulsa da olay çıkarmadı verdi. Şimdi de yatırım yaptım. Beyimiz 20tl için yaklaşık 200 bin zararda kendisi :KK70:

Kısaca konuyu anlatmak istiyorum su an şoka girdik.. kuzenm benm can dostum sırdaşım yoldaşım onlar için sizden yardm istiyorum 1 bucuk yıllık evli ve allah nasip ederse diğer aya doğumu var
Çok zor bir hamilelik geçirdi yaşadımız yerde adam akıllı doktor yok. kuzenm saglık proplemleri nedenylede özel bir hastanede sezeryan ile dogum yapacak.. sezeryan parası olarak 550 tl alacaklar sigorta oldu için geri Kalan masraflar o şekilde karşılanıyor..
eşi parayı kendi üzerine aldı benim üzerimde dursuun dedi.. bu evin erkeği benim dedi.. 20 bn tl tuttu bilezik paraları kuzenm o zamanlar tadımız kaçmasın die senin benim para muhabbeti olmasın die ses etmedi..
babası vefat ettiği için ssk dan evlenme yardımı olarak yani çeyiz para 25 bin tl aldı..
ve o kendi hesabında bizler bu çeyiz parasınn kesinkle eşinin üzerine yatırma sakın dedik o da vermedi zaten ilerisi için ne olur ne olmaz hayat çok acımasız neler duyuyoruz..
Eşide buna demiş ki doğumda yaklaşıyor.. Senin parandan sendeki paradan çekip verelim..!!
Bana senin paran benim param muhabbeti yapıyorsun öyle mi bunu nasıl yapabilirsin madem öyle senin paran benm param sa
Ver senin hesabındaki paramıda madem ki o da benim param demiş göz mü diktin yazıklar olsun diyertek cıkışmış
cok tartışmşlar
kuzenımin çok zoruna gitmiş.. böyle birşeyi nasıl diyebildi nasıl yapabildi.. Die
şu an yanmda ve çok kötü
Senin paran benim param varsa ortada eşinin hesabındaki parada kuzenimn parası bu durumda ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli bende şaştm kaldım

Para ayrımı bi evlilikte en kötü şey. Ayrıca kuzeniniz de o bebeği tek başına yaptı dimi. Adamdaki mantığa bak madem öyle kuzeniniz kendi parasindan ödesin çocuğu da kocasına göstermesin. Bu gidişat belli bu sefer de bebeği paylasamycaklar benim bebegim senin bebeğin davası olacak. Adam tam bi hoduk paragoz.

cok tartışmşlar
şu an yanmda ve çok kötü

Açıkcası kocası senin parandan çekelim dediğinde nasıl senin paran benim param oluyorsa. Kuzeniniz de kocasından ayrı parasını sakladığında aynısı oluyor.
Eşinin nasıl biri olduğunu bilemem ama parasal açıdan elime geçen 5 kuruşu kocamdan ayrı biriktirmeyi düşüneceksem ya da o benden ayrı biriktirmeyi düşünecekse o nasıl evlilik bilmiyorum. O halde kocam da benim param deyip bana para vermeyebilir.
Evlilik hayatı paylaşmaktır buna iyi gün kötü gün parasal sorumluluklar da dahil. Ayrıca sizin de kuzeninize kendin eşinden ayrı hesap aç paranı oraya yatır demenizi doğru bulmuyorum. Evlenmeyi biliyor sonuçta evlilik içindeki kararlarını da gayet kendisi düşünüp taşınıp verebilir. Dışarıdan müdahale oluyor bu bırakın ikisi nasıl istiyorsa yapsınlar.
Kocası da parasını ayrı tutuyor olmasından alınmış olacak ki laf etmiş. Tabi burada kocayı haklı gördüğüm için söylemiyorum ama kuzeninizde de hata olduğunu söylemeye çalışıyorum.
Kuzeninizin eşinin kişiliğini bilemem eğer karısını muhtaç edecek parasını vermeye tereddüt eden cimri ve bencil biriyse iş değişir tabi. Ama değilse alınmış olmalı.

işter hepsini bozdurdular.. eşinin hesabında..
kuzenm ses etmedi tadımız kaçmasın dedi
ama adam kalmış senin parandan verelim diyor buna..
yahu zaten senin üzerindeki parada eşinin kimin paraısnı sahiplenıyorsun ki.

İşte başta yapılan hatada başlıyor herşey
Erkeksen karının takı parasına göz dikmezsin
Erkeksen yaptığın çocuğun doğum parasının lafı bile geçmez
Böyle cibiliyetsizleri baba yapan kızlarımızda kabahat maalesef

ben o maksatla söylediğini düşünmüyorum.onun üzerindeki parayı kastettiği için öyle söylemiştir.bu durumda bir lafa bakmam ben genel olarak eşinin tavrı nasıl ona bakmak lazım.devamlı olarak senin paran benim param gibi bir muhabbet varsa o başka ama normalde böyle bir tutum içinde olmayıp ilk kez senin paran demişse bunda yanlış anlaşılma ve biraz da alınganlık var bence büyütmesin.bak doğumuna az kalmış güzel güzel doğumunu yapıp bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah...

ödemesin kuzenin. karısını çocuğunu hastanede meydanda bırakacak kadar tıynetsiz olamaz. eğer ödemezse mahkemede görüşürler.

Back
X