Senin Parandan Çekip Verelim..!!!

Bence eşi öyle abartılıcak birşey dememiş.
Sonuç olarak bir hayat paylaşıyorsunuz ve ondan bir çoçuk yapmaya karar vermişsiniz. O an öyle senin parandan demiştir. Ben sözlüyüm daha evlenmedim ev aldık birlikte ödüyoruz sıkışırsa ben veriyorum ben sıkışırsam o. Yani "senin parandan" demesi bence kırıcı birşey değil. Uzatmaya değmez.

Aman abartmayın okadar be memleket meselesine döndürmüşsünüz. "Senin paran benim param mı var hepsi benim param :D çocukta senin,. o paraya dokunmayacağız naap neet hastane masrafları için bul parayı " Bak bunun cevabı bu kadar basit işte bıdı bıdı ederse he he kısa kes dersin geçersin.
Ay kavgalar hemen birşeyler birşeyler. Kavga etmeye bayiliyisiniz valla.

Bir defa o bileziklerin parasini bir erkek ustune alamaz yanlis..sonrasinda sendeki paradan kullanalim demesi ayri bir olay buyuk ihtimal bilezik paralari ucmus gitmis

adam olacak adam çocuk yapmasını biliyorsa doğum masraflarınıda karşılamayı bilir.

Adam parayı vermezse doğurmasın çocuğu, içinde tutsun.

Yazık çocuğa, üzüldüm. Anne babası onun dünyaya gelmesi konusunda bile para yüzünden birbirlerine giriyorlar.

ya adam bankadaki bilezik parasını harcadı.
ya çok paracı

Çocuğunun doğum parasını bile ödeyemeyeceksen ne demeye yaparsın.

sakın vermesin kuzenin o bilezik paralarınıda eline alana kadar çocupuda göstermesin.

bildiğin aç bu adam

Paragöz koca!!!!

Eşi doğum yapacak, beyfendi para hesabı yapıyor.

Kuzenine söyle bankadaki parayı vermesin sakın ola. Belli ki bu adam onda para bırakmayacak.

Maşallah sanki kuzen değil de sizin hayatınız en ince ayrıntısına kadar biliyorsunuz. .

Kısaca konuyu anlatmak istiyorum su an şoka girdik.. kuzenm benm can dostum sırdaşım yoldaşım onlar için sizden yardm istiyorum 1 bucuk yıllık evli ve allah nasip ederse diğer aya doğumu var
Çok zor bir hamilelik geçirdi yaşadımız yerde adam akıllı doktor yok. kuzenm saglık proplemleri nedenylede özel bir hastanede sezeryan ile dogum yapacak.. sezeryan parası olarak 550 tl alacaklar sigorta oldu için geri Kalan masraflar o şekilde karşılanıyor..
Kuzenim evlendikten sonra bileziklerini sattılar eşi ile
eşi parayı kendi üzerine aldı benim üzerimde dursuun dedi.. bu evin erkeği benim dedi.. 20 bn tl tuttu bilezik paraları kuzenm o zamanlar tadımız kaçmasın die senin benim para muhabbeti olmasın die ses etmedi..
babası vefat ettiği için ssk dan evlenme yardımı olarak yani çeyiz para 25 bin tl aldı..
ve o kendi hesabında bizler bu çeyiz parasınn kesinkle eşinin üzerine yatırma sakın dedik o da vermedi zaten ilerisi için ne olur ne olmaz hayat çok acımasız neler duyuyoruz..
gecen eşi ile bi konu geçmiş
şimdi doğuma en az bin tl nakit para gidecek
Eşide buna demiş ki doğumda yaklaşıyor.. Senin parandan sendeki paradan çekip verelim..!!
kuzenim şok olmuş .. önce afallamış donmuş kalmış
Bana senin paran benim param muhabbeti yapıyorsun öyle mi bunu nasıl yapabilirsin madem öyle senin paran benm param sa
Ver senin hesabındaki paramıda madem ki o da benim param demiş göz mü diktin yazıklar olsun diyertek cıkışmış
cok tartışmşlar
kuzenımin çok zoruna gitmiş.. böyle birşeyi nasıl diyebildi nasıl yapabildi.. Die
şu an yanmda ve çok kötü
Eşinin böyle birşey demesi sizce ne kadar doğru
Senin parandan çekip verelim ..
Bence bu cok agır bir tabir agır bir kelime
Demekki adam senin paran benim param muhabbeti yapıyor kendince..
madem öyle kuzenim haklı değil mi..
Senin paran benim param varsa ortada eşinin hesabındaki parada kuzenimn parası bu durumda ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli bende şaştm kaldım
Konuyu eksik açtım yanlışkla bitirmeden şimdi tamamladım kusura bakmayın
damat bey bir güzel pataklayın, o bileziklerin parasını da alın tabii kaldıysa para... kuzenizin üzerine bir hesap acıtırın ve o parayı da oraya yatırsın. adamda avucunu yalasın. soınra bir daha pataklayın dogum parasını da ödettiriin.

kadının bileziklerini bozdurup kendi cebinde kalmasıni istemesi bile hayvanlık.

Bilezik paraları zaten kadının olur ya hoca bile söylüyor ne rezil bir Ada'm yazık iç yüzünü görmeden çocukları olucak paraya tapıyor resmen

Kuzeninize gerçekten üzüldüm, senin param benim paramı geçtim de , bu vakte kadar niye kenara atmamış enişte doğum parasını.
Kadın doğum yapacak , kendi stresi ona yetmezmiş gibi, bir de bunlarla uğraşıyor.

Valla is başta yanlış başlamış bi aile iseniz ortak hesap acmaliydinjz
tüm para ne var ne yoksa orda olmalı ve kişiler tek başına çekme hakkına sahip olmamali ama tek başına para yatırma hakkına sahip olmalıydı. o zman senin paran benim param hikayesi yerine bizim paramiz denirdi.içimden bi his eniste bey parayi bitirdi diyor inşallah yaniliyorumdur

Ben de eşime vermiştim zamanında. Çeyiz mihir takı hatta babamdan kalan evi. O ise bana kızdığı bi gün çantamda olan bana daha önceden verdiği 20tl yi görüp, benden izinsiz paramı almışsın hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de öyle deyip akşam herşeyin hesabını yapıp kurusu kuruşuna aldım paramı. Biraz bozulsa da olay çıkarmadı verdi. Şimdi de yatırım yaptım. Beyimiz 20tl için yaklaşık 200 bin zararda kendisi :KK70:
vall ellerinden öperim .bunlara iyilik yaramıyor. Şimdi akillanmistir

Back
X