Heyt beee kiz @MiuLego valla bak kimse freelesmek istemiyo bak sessiz sakin kizlari bile cildirtma haaaaa oan göre hepimiz bir oluruz seni freelestiririz@MiuLego uleyn ne freesi biz niye geldik buraya tatildeyim ben yarın dönüyorum Cuma'dan itibaren daha sık girerim inş yok öyle yağma kuzum birlikte burdayız kız bağır çağır ya grup senin senin ilgiye mi
İhtiyacın var kuzum ya öpelim güzelleşelim
Kutluyorum aferin sanaSelamm bir misafirden ve kıymalı patlıcanlı borekten galip olarak ayrıldım yemedim kutlayın beni :)
Sabah 7.30
Çeyrek simit
11 gibi
Az ekmek
Domates
Kesik
Zeytin
Şekersiz çay
Ara 1 elma
Aksam 7.30 gibi
Beyin yedim biraz limonlu haşlama
Dünkü sebze yemegimden 1 tabak üstü yoğurtlu ekmeksiz
2 litre su
Birde misafirlerle 2kesme dondurma yedim
Bugün Spor çok yaptım 3 saat yürüdüm dağlarda
Dimi arkadaşım ya free lesmek isteyen gitsin istediği yerde yapsın burası grup sa kurallara uyulacak alinmaca darilmaca yok kızılır ödül verilir ceza verilir elestirilir kolay değil cabalamamiz gerekHeyt beee kiz @MiuLego valla bak kimse freelesmek istemiyo bak sessiz sakin kizlari bile cildirtma haaaaa oan göre hepimiz bir oluruz seni freelestiririz
Aynennn.. herşey kendimiz için..Dimi arkadaşım ya free lesmek isteyen gitsin istediği yerde yapsın burası grup sa kurallara uyulacak alinmaca darilmaca yok kızılır ödül verilir ceza verilir elestirilir kolay değil cabalamamiz gerek
Bidaha mı gelcez dünyayaaaa... hobaaa :)))
Heyt beee kiz @MiuLego valla bak kimse freelesmek istemiyo bak sessiz sakin kizlari bile cildirtma haaaaa oan göre hepimiz bir oluruz seni freelestiririz
gunaydin hippom ♡☆Günaydın. ...
Süper ya gülmekten öldüm bayildim
gunaydiiiiin ♡☆Eki Görüntüle 2041586 GÜNAYDINLAR
Maşallah cnm menüler güzelleşti kilolar gidiyor dimi?? Bide uğraşıyorum zayıflayamıyorum diyodunkahvaltim saat 7
1 yumurta
3parca marul
4 zeytin
azcik peynir
ac karnina 3 cevuz
1bardak bitki cayi
canm kilo aldim dunde hastanede oldugum icin menum bozuktuMaşallah cnm menüler güzelleşti kilolar gidiyor dimi?? Bide uğraşıyorum zayıflayamıyorum diyodun
Bak yaklaşmış hormonlardann hormonlardann kardeşşşhahahahah regl 4 gün falan var hahahaha
iyi akşamlarrr
teşekkürler canımGeçmiş olsun canim
Çorba berbattı aslında 3 kaşık bişi içtim dün.My SouL nasil oldun canim corba iyi geldi mi.
zms rainbow Sende hastanedeydin çok geçmiş olsun ne yaptın sonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?