- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bide veremem diyodun.. birinci oldun ya laa...O zaman çok simarmiyim ben şimdi yoksa haftaya artı olmasın ben bi 5 vereyim o zaman sevinicem asıl
Hedefim 68 canım ama hamilelikten sonra olur canım ancak herhaldehayır hedef kilona ne yazalım :) 82.5 başladığın kilo
hahahahaha yok yaaaaDimi 90 ı geçince ceza alayım
tamamdırHedefim 68 canım ama hamilelikten sonra olur canım ancak herhalde
tamamdırHedefim 68 canım ama hamilelikten sonra olur canım ancak herhalde
Ay hayal ediyorum da 90 olmadan Doğuma gitsem Doğum sonrası 10 kilo gitse maksimum 80 ile kaldığın yerden devam ederimhahahahaha yok yaaaa
Ahahaha öyle olmuşum kizz ne bilim ben hiç farkında değilim hala 3 kilo gitmiş ben niye anlamıyorum diyorum ekmek işini tamamen bitirdim ya ben o yüzdende birde şekersiz içmeye devam gitti biraz birazBide veremem diyodun.. birinci oldun ya laa...
amin canım aminnn :)Ay hayal ediyorum da 90 olmadan Doğuma gitsem Doğum sonrası 10 kilo gitse maksimum 80 ile kaldığın yerden devam ederim
Ah yavrum ellerine sağlık benim emojileri unutmamışsın süpersinKIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR
1. sayfayı güncelledim bi bakın hele :)
Baktimmmmmm kız bana bak bu hafta 5 saat yuruyusum var haaa yeme onu lutfenKIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR
tuhaf nasil gittysezms rainbow hani uğraşıyordun gitmiyordu.. bak gerçekten emek verdin ikinci oldun tebrik ederim :))
tebriklerAhahahaha birinci mi olmusummm
Eline sağlıkKIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR
eline sağlık tatlımKIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ben kendimden hiç bi şey anlamadım sonuç ortada artık ne yapalım çalışacağız vereceğiz kiloları umutluyumSON DURUM
****8 EYLÜL BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****
MiuLego (54.5/54.9/+0.4/%-0.73)
tevafuk55 (62.8/62.4/0.4/%0.63)
hippotalamus (79.4/78.5/0.9/%1.13)
Sily (62.5/60.9/1.6/%2.56)
Gulbe seker (82.4/84.3/+1.9/%-2.30)
inciakis (67.1/67.5/+0.4/%-0.59)
My SouL (53.7/53.5/0.2/%0.37)
Zms kaya (71.1/69.2/1.9/%2.67)
tuzsuz_ruh (82.4/80/2.4/%2.91)
Esra_4378 (79.8/78.3/1.5/%1.88)
marlin18 (62/63/+1/%-1.61)
Bhr_89 (80.2/80.6/+0.4/%-0.50)
hepsi-bu-kadar (58.2/59/+0.8/%-1.37)
Uykulu limon ( 83.5/83.6/+0.1/%-0.11)
Evet kızlar sonuçlarımız ortada..
Yüzdesi 2 üstünde olanlara ekstra ekstra tebrikler harikasınız.. @Sily @Zms kaya @tuzsuz_ruh
Kızlar aynen devam değil mi çatır çatır kilo vermeye devam durmak yok
ve yüzdesi 1 üzeri olalar da harikasınızzzzz @hippotalamus @Esra_4378 . esra ve hippoşum kilolar aynı bakalım hedefe kim daha önce varacak ikinizi de tebrik ederim hadi pazartesiye kadar def edelim 78 leri
bayram sonrasını eksi ile kapatanlar size de iyisiniz haftaya daha çok eksi gelir inşallah tevafuk55 @My SouL
artıda olanlar... kızlar haftaya biz çok daha fazla yüzde ile gelmeliyiz bu hafta çoook dikkat ediyoruz hadi bakalım toparlanma zamanı. artıdaysak eğer sporu arttırma zamanı.. karbonhidratı azaltma sabahları tüketme zamanı. Başta kendi ve @inciakis @marlin18 @Bhr_89 @hepsi-bu-kadar @Uykulu limon . Ve bilmiyorum farkında mısınız ama burada aktif olanlar çok güzel eksideler. Ne kadar aktiif olursanız o kadar kilo gider çünkü burası insanı durduruyor. Kızlar sizden daha aktif olmanızı bekliyorum..
@Gulbe seker e laf yok ulen. o zaten haftaya eksi gelecek
HAFTAYA HERKES EKSİDE OLSUN NAZAR BONCUK KONDURMALI TABLOMUZ OLSUN EMİ
Ah yavrum ellerine sağlık benim emojileri unutmamışsın süpersin
kız bugün başlıyor geçen hafta yapmadık spor yarışıBaktimmmmmm kız bana bak bu hafta 5 saat yuruyusum var haaa yeme onu lutfen
Eline sağlıkderecede olmadigim için biraz güzel
eline sağlık tatlım
spor yapıyor muydun bahar? akşamları karbonhidrat yeme bol su iç gider..Ben kendimden hiç bi şey anlamadım sonuç ortada artık ne yapalım çalışacağız vereceğiz kiloları umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?