Sensin ŞİŞKO

Bende pek oturtamadim daha 3 gün oldu baslayalı canım..baya tuvalete çıkartiyor dukan birasi bide su iciyorum susatiyor tartilmadm daha cuma tartilicam belli olur etki edip etmedigi :) sen ne zamandir kullaniyorsun birayi ?
Ben sabah ilacım var aç karnına onu içiyorum 2 bardak su ile sabah güzel bi kahvaltidan sonra gün içinde içiyorum ama mesela ben dün başladım hemen tuvalete cikarmaya başladı ne zamandır gidemiyorum ama ben şu an yemek konusunu oturtamadim bayram 'dan önce iyiydi ya karatay yapmaya calisiyordum ama şimdi beslenme duzenim alt üst oldu spor felan hak getire vücudum felan da şişti ödem topladım baya bakalım vereceğim inşallah bu arada yarın tartilip yazacağız buraya kaçamak kontrolü var haberin olsun tatlim

Sabah
2 haslama yumurta peynir zeytin domates salatalık marul 1 tk ballı kaymak şekersiz çay
Ara yeşil elma
Öğle
Sarma 5 tane yanına 3 bardak çay şekersiz
Ara kahve
Akşam bir kase kemik sulu baklagil çorbası yanına 2 yk türlü
2lt şu 1 lt kadar dukan bira 2 kupa dolusu bitki çayı
85 dk yürüyüş yaptım canlar ama karnım felan çok şişti

Ödemi attıkça iner ve fazla sıvı tüketince şişiyor tabi

Menüm
Sabah bir yumurta domates bir dili. Ekmek peynir

Öğlen
Yeşil mercimek çorbası
2yk et
2 acı biber tursu
3 lahana sarma
Ekmek yok
Ara karpuz porsiyona dikkat ederek yedim tabi

Aksam
Domates soğan mangalda tavuk 1 porsiyon
Iki dilim ekmek
Yanında gazoz FALAN ICMEDIMMMM

3LITRE SU yatana kadar tamamlarım
Aksam yemeğini çok erken yedi.m 6 dan önce ins. Başka birşey yemeden günü kapatırım

Vayy meydan okuma en sevdiğim :)) tamam .. yarın pazartesi tartı kontrolünden sonra başlıyor. ..

Afiyet olsun canım

Oh afiyet olsun canım

Sen nasilsin canim @MiuLego .
Bugün 15 bin adim yürüdüm ayrica kaptan
İyiyim canım ben de seni merak ettim. Yürüyüş yapman ne güzel haber :)
Bu da çok az olmuş canım hani yoğurt hani salata.. yarın daha dolu menü gelir inşallah
Wuhuu süpersinn canimm bravoo masallah
:)))))
@MiuLego dün kızım uyumadı spor yapamadım canım dün yoktu o yüzden
Tamamm
Gayet güzell
Canım dün benim de spor yoktu misafirler vardı gerçi eşim hasta nazi yüzünden spor kadar yoruldum onu getir onu götür yaparak ama spor olarak bi ismi yok bunun sanırım ama olmalı kesinlikle
Yok adı onun :)
çok iyi ya maşallah canım bende şu an çekip koyayim ama benim ki göz dolduruyor senin ki göz kamastiriyor
Kız senin de olcak inşallah
Kızlar spor yapmasak bile listeye yazalım spor yapmadım diye ekleyelim ya hem aktiflik hemde nasıl olsa yazicam en azından azda olsa birşeyler yapayım diyebiliriz
Katılıyorum
Kesinlikle yarın eksiyle geleceksin menü super
Aminnnnn gerçi bir halley yedim 2 adet de burçak bisküvi. Spordan demin geldim eve bunları yedim
Süper bahar beğendim ben
Ekmekler beyaz ekmekse kötü.. değilse iyi gibi.. ay çok gibi de iyi gibi de bilemedim
Vayy meydan okuma en sevdiğim :)) tamam .. yarın pazartesi tartı kontrolünden sonra başlıyor. ..
Kenara geçtim yerimi aldım izliyorum en sevdiğimmmm

****10 EYLÜL PAZAR SPOR LİSTESİ****

1. Miu
45 dk yürüyüş: 90 puan
15 dk koşu: 60 puan
1000 ip: 200 puan
1 dk öne plank, 1 dk sağ 1 dk sol plank: 18 puan
100 crunch: 20 puan
50 alt karın: 10 puan
25 mekik: 5 puan
50 squat: 10 puan
Toplam: 413 puan

2.

****11 EYLÜL PAZARTESİ TARTI KONTROL****

MiuLego (54.9/
tevafuk55 (62.4/
hippotalamus (78.5/
Sily (60.9/
Gulbe seker (84.3/
inciakis (67.5/

My SouL (53.5/
Zms kaya (69.2/68.9/0.3)
tuzsuz_ruh (80/
Esra_4378 (78.3/
marlin18 (63/
Bhr_89 (80.6/
hepsi-bu-kadar (59/

Uykulu limon (83.6/

Yeni katılanlar

Jaspeado (82.6/

****10 EYLÜL PAZAR SPOR LİSTESİ****

1. Miu
45 dk yürüyüş: 90 puan
15 dk koşu: 60 puan
1000 ip: 200 puan
1 dk öne plank, 1 dk sağ 1 dk sol plank: 18 puan
100 crunch: 20 puan
50 alt karın: 10 puan
25 mekik: 5 puan
50 squat: 10 puan
Toplam: 413 puan

2.marlin18
100 dakika yürüyüs :200 puan

Kızlar o kadar yoğunum ki.. bugün akşam yemeği çok geç oldu. . Evi toplama telaşından.. yaylayı kapattık. . Yolda dönerken yedik 21 falandı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…