Tesekkurler :) yok canım soda+yesil cay+limon karisimi ben adini bilmiyordum da dün burda ögrendim adini..renginden dolayi biraya benziyor ondan öyle demis dukan amca sanirimMenü güzel bira gerçekten birami
Ben sabah ilacım var aç karnına onu içiyorum 2 bardak su ile sabah güzel bi kahvaltidan sonra gün içinde içiyorum ama mesela ben dün başladım hemen tuvalete cikarmaya başladı ne zamandır gidemiyorum ama ben şu an yemek konusunu oturtamadim bayram 'dan önce iyiydi ya karatay yapmaya calisiyordum ama şimdi beslenme duzenim alt üst oldu spor felan hak getire vücudum felan da şişti ödem topladım baya bakalım vereceğim inşallah bu arada yarın tartilip yazacağız buraya kaçamak kontrolü var haberin olsun tatlimBende pek oturtamadim daha 3 gün oldu baslayalı canım..baya tuvalete çıkartiyor dukan birasi bide su iciyorum susatiyor tartilmadm daha cuma tartilicam belli olur etki edip etmedigi :) sen ne zamandir kullaniyorsun birayi ?
Anladım bende gerçek bira sandimTesekkurler :) yok canım soda+yesil cay+limon karisimi ben adini bilmiyordum da dün burda ögrendim adini..renginden dolayi biraya benziyor ondan öyle demis dukan amca sanirim
Ödemi attıkça iner ve fazla sıvı tüketince şişiyor tabiSabah
2 haslama yumurta peynir zeytin domates salatalık marul 1 tk ballı kaymak şekersiz çay
Ara yeşil elma
Öğle
Sarma 5 tane yanına 3 bardak çay şekersiz
Ara kahve
Akşam bir kase kemik sulu baklagil çorbası yanına 2 yk türlü
2lt şu 1 lt kadar dukan bira 2 kupa dolusu bitki çayı
85 dk yürüyüş yaptım canlar ama karnım felan çok şişti
Evimdeyim şükür canım kızım yüzünden hamilelik unutuyorum bile canımmGulbecim nasıl gidiyor hamilelik eve gectin artık sanırım dimi
Sağol kuzumBence besleyici ve güzel olmuş afiyet olsun
Vayy meydan okuma en sevdiğim :)) tamam .. yarın pazartesi tartı kontrolünden sonra başlıyor. ..Kızlar 40 sayga okudum gözlerim şişti kiz
Önce menü yazayım
Sabah bir kase çorba
Taze biber domates
Yumurta
Öğlen
Bir kase çorba etli yemek
Salata
Aksam
Bir kase çorba
Etli yemek
Salata
2litre su
1 tabak yemek türlü acelem varya hemen öyle yaziverdim
Her öğününde 1 dilim ekmek var
@tevafuk55 beni spor listesine eklemissin teşekkür ederim canim
@MiuLego Ya resim attinda öyle karnım olsun istiyorum yaa inşallah küçülme var ölçü alicam 19 da
hippotalamus sana meydan okuyorum bakalım kim74.9 olacak
Afiyet olsun canımSabah
2 haslama yumurta peynir zeytin domates salatalık marul 1 tk ballı kaymak şekersiz çay
Ara yeşil elma
Öğle
Ara kahve
Oh afiyet olsun canımMenüm
Sabah bir yumurta domates bir dili. Ekmek peynir
Öğlen
Yeşil mercimek çorbası
2yk et
2 acı biber tursu
3 lahana sarma
Ekmek yok
Ara karpuz porsiyona dikkat ederek yedim tabi
Aksam
Domates soğan mangalda tavuk 1 porsiyon
Iki dilim ekmek
Yanında gazoz FALAN ICMEDIMMMM
3LITRE SU yatana kadar tamamlarım
Aksam yemeğini çok erken yedi.m 6 dan önce ins. Başka birşey yemeden günü kapatırım
Ikinciler öyle oluyormuş sanırım kız sağlıkla gelsin oda inşallah dünyaya kızın kaç yaşındaEvimdeyim şükür canım kızım yüzünden hamilelik unutuyorum bile canımm
İyiyim canım ben de seni merak ettim. Yürüyüş yapman ne güzel haber :)Sen nasilsin canim @MiuLego .
Bugün 15 bin adim yürüdüm ayrica kaptan
Bu da çok az olmuş canım hani yoğurt hani salata.. yarın daha dolu menü gelir inşallahSelam kizlarr bugünkü menüm:
Sabah: 1 gevrek, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 tk bal, 1tk cemen
Ara: sade türk kahvesi
Öğle: 1 kase mercimek corbası
Ara: 2dilim peynir, 2 salatalık
Akşam: 1 darı (süt mısır)
1lt dukan birası (adını da sizden öğrendim )
2lt su
Birazdan da spor yapıcam yapınca yazarım kızlarr
:)))))Wuhuu süpersinn canimm bravoo masallah
Tamamm@MiuLego dün kızım uyumadı spor yapamadım canım dün yoktu o yüzden
Gayet güzellSabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
1 şeftali orta boy
1 yumurtalı 1 domatesli menemen
Yarım salatalık
2 yk sütlaç
Ara 15:30 1 elma
1 bardak süt
1 muska şeklinde pestil
Akşam 17:45
1 porsiyon kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt içine 7 çilek doğradım yedim
Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie kızım uyursa 1 mil daha yaparım
Yok adı onun :)Canım dün benim de spor yoktu misafirler vardı gerçi eşim hasta nazi yüzünden spor kadar yoruldum onu getir onu götür yaparak ama spor olarak bi ismi yok bunun sanırım ama olmalı kesinlikle
Kız senin de olcak inşallahçok iyi ya maşallah canım bende şu an çekip koyayim ama benim ki göz dolduruyor senin ki göz kamastiriyor
KatılıyorumKızlar spor yapmasak bile listeye yazalım spor yapmadım diye ekleyelim ya hem aktiflik hemde nasıl olsa yazicam en azından azda olsa birşeyler yapayım diyebiliriz
Aminnnnn gerçi bir halley yedim 2 adet de burçak bisküvi. Spordan demin geldim eve bunları yedimKesinlikle yarın eksiyle geleceksin menü super
Süper bahar beğendim benSabah
Ara yeşil elma
Öğle
Ara kahve
Ekmekler beyaz ekmekse kötü.. değilse iyi gibi.. ay çok gibi de iyi gibi de bilemedimMenüm
Sabah bir yumurta domates bir dili. Ekmek peynir
Öğlen
Yeşil mercimek çorbası
2yk et
2 acı biber tursu
3 lahana sarma
Ekmek yok
Ara karpuz porsiyona dikkat ederek yedim tabi
Aksam
Domates soğan mangalda tavuk 1 porsiyon
Iki dilim ekmek
Yanında gazoz FALAN ICMEDIMMMM
3LITRE SU yatana kadar tamamlarım
Aksam yemeğini çok erken yedi.m 6 dan önce ins. Başka birşey yemeden günü kapatırım
Kenara geçtim yerimi aldım izliyorum en sevdiğimmmmVayy meydan okuma en sevdiğim :)) tamam .. yarın pazartesi tartı kontrolünden sonra başlıyor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?